Çıldırtan sözler...

Çocukları sevmeyen insan neyi sevebilir ki.
Ne kadar terbiyesiz yaa.
O yaşlanınca dua etsin de altını bağlamak zorunda kalmasın.
. lmaz:

yok canım çocukları seviyoo..yani diğer torunlarıı...mafoldumben...hiç kucağından düşürmezzz....banaydı herhalde diyorumm garezii..ama herşeyde bi hayır vardır diyorumm..o beni çocuğumu ezdikce ben ses çıkarmadımm...en sonuda kocada gördü gerçekleriii..eskiden herşeye karışırdıı..eşimde dinlerdii...şükür kurtuldumm..aslında çocuğuma böyle davranarak kendi çocuğunun güvenini kaybetti..:1no2:

senınkısı benımkındenede betermıs..allah bize sabır versin canım.neysekı farklı sehırlerdeyız biz..3 yılda bır kez geldi evıme..sinir oldum bak yıne yaa..sneınksıını dövesim geldi:mymeka:

canım bizde farklı şehirlerdeyizz:Saruboceq:ama her bayram her tatil de mecburen istanbula giderdik..eşimin istanbulda işleri çıkardı..yine giderdikk..eşime başlarda hiç bi şey söylemiyodumm..annesidir üzülmesin diyodumm..ama bi yerden sonra delircem sandımm..git çocuğunun altını başka yerde al evimi kirletme deyip..beni kapının önüne koyduu(eltim alt katta oturuyodu)ben kapının önünde şakın şaşkın bakarken kapıyı suratıma çarptı..o kadar hızlı çarptıki eltim deprem oluyo sanmşş:gitmendan sonra dayanamadımm ..kocayada o kapı bana değil senin çocuğunun suratına çarpıldı dedimmlmazndan sonra içimde hiç bişey tutmadımm..ne varsa anlattımm..

yaww kızlae ne kadar doluymuşumm..ama bunları kimseye anlatamıyorumm..insan utanıyoo anlatmaya..yaaa iyiki bu topik açılmışş...:içelim:

1)sütün cıvık galiba yaramıyo..
2)özellikle biyere giderken kvalidemin ''aman oku heryerde nazar değcek diye çok korkuyorum'' demesi..
3)herhangi bir sebepten ağladığında ise ''kesin bu çocuğa nazar değdi'' demesi beni iiillleeett ediyo.
4)aman boşver doktorlar çok biliyo biz çocuklarımızı doktora mı götürüyoduk. ver inek sütünü, ver suyu.

benim yok henuz ama dayim dun yengeme soyle diyordu: Bu cocuk iki senedir bunun cocugu hala ogrenemedi sicakda ustu ortulmez cocugun atesleniyoookaydirigubbakcemile3 ateslendigi falanda yok ha naz naz

yuh yaaa insan bunu nasıl söyler , hem de yeni doğum yapmış bir anneye,kendinden sakınıyorsun çocuğunu, ordan burdan bişeyler duyup kendini çok şey biliyormuş sanan biri neler saçmalıyor, insanın aklına gelse bile söylememesi gerekir düşüncesizlik etmiş klava:

ahhh kızlar valla çekilecek çilemiz varmış diorum...benim bebegim yok ama daha olmadan dünyanın lafını duyuyorum henüz 10 aylık evliyim ama hemen ''bebek yokmu,düşünmüomusunz,olmuomu'' die soruolarya deli oluorum...bebegim oldugunda napcam bilmiom vallaaaa....

ya bide siz daa ii bilirsinz..geçen kayınvalideme bebgin kundak yapılması zararlıymış dedim..öle şe olurmu dedi..biz nası büyüttük dedi..ama ben çok karşıyım valla benim bebeğimolsun bu karı kesin bana karışır bende onu karışlarım heralde..nese sorum şu kundak gerçekten zararlımı??

bildiğim kadarıyla kundak kalça çıkığına sebep oluyo. ayrıca bebeğin ayakları rahat edemediği için gaz çıkarmakta zorlanıyor ve sancı çekiyor. ya anneler de amma meraklı bebeği sarıp sarmalamaya, göbeği düşmeden tuzlayıp yıkamaya. bütün sadist fikirlerini bebeklerimize uygulamaya çalışıyolar.

süper yawwww..haklısın amaa:mymeka::mymeka::roflol::roflol:

tuzlamak ne yaaaaa kokmasın diemi??:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:

valla bana kimse bişey didyememişti çünkü cevabın hazır olduğunu herkes biliyodulmaz:

zaten ben o kadar vesveseliydimki herkes beni avutuyodu:))

tuzlamak ne yaaaaa kokmasın diemi??:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:

evet kokmasın diye. zaten tuzlatmadım. noldu pis mi kokuyo sanki? mis gibi, cennet gibi kokuyo benim meleğim. benim annem de tutturdu sımsıkı sarayım kundak yapiim dedi. yaptırmadım

evet kokmasın diye. zaten tuzlatmadım. noldu pis mi kokuyo sanki? mis gibi, cennet gibi kokuyo benim meleğim. benim annem de tutturdu sımsıkı sarayım kundak yapiim dedi. yaptırmadım

yuuuhhh artık yaff ni ekoksunki cennet gib kokmazmı yeni doğan bebişler..valla bişi diimmi rabbim nasip kısmet ederde benimde bebişim olursa yaptırmam bende allahın izniyle öle şeyler yapanada daa dooruusu tenezzüll edenede tepkimi koyarım..kızarım uleeennnnkötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsolmaz:lmaz:

saçını sürme çocuğun yüzüne mikroplu (kafayı kazıtacam mecburen)
sütün sıvık senin yaramaz (her ay 900 gr alıyodu)
internetten kamerayı aç çocuğu özledim (hemen her gün)
yazın bizde fazla kalın çocuğu özlüyoz biz (benim annemlerin canı can değil zaten onlar özlemez)
ben bunu götürcem (o biraz zor işte)
uçağa bindir bana yolla bunu
kafası yamuk bunun yamuk sırtüstü yatırmadın yamuk olacak (daha ilk aylarda doğumsal yamukluklara taktı zaten düzeliyo kendiliğinden)
alnını tülbentlen sıkalım alnız düzgün olsun
göbeğine para bağlıyalım göbeği düzgün olsun
çocuğun sarılı 20 lere gelmiş durumu acil sürekli yenidoğan sarılığı her bebekte olur bu

eser sahibi: tabii ki kaynana hem de hemşire emeklisi(!!)

üfffffffffffffffffffffff yaaaaaaaaaaaaaa gıcık şeyyyyyyy

lohusalık-kaynana ikilisi başa bela anlaşılan

kocamın kızımızı avutamayınca söylediği ilk söz bunun karnı acıkmış bi emzirsen. daha iki dakika önce emzirdim be adammmm

kocamın kızımızı avutamayınca söylediği ilk söz bunun karnı acıkmış bi emzirsen. daha iki dakika önce emzirdim be adammmmkötükedihüsoklava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…