Çocukları sevmeyen insan neyi sevebilir ki.
Ne kadar terbiyesiz yaa.
O yaşlanınca dua etsin de altını bağlamak zorunda kalmasın..lmaz:
senınkısı benımkındenede betermıs..allah bize sabır versin canım.neysekı farklı sehırlerdeyız biz..3 yılda bır kez geldi evıme..sinir oldum bak yıne yaa..sneınksıını dövesim geldi:mymeka:
Hastaneydik daha 2 günlüktü oğlum görümcem aldı kucağına ismiyle seslendi bir kaç kez oğluma bir türlü baktıramadı kendine epey bi uğraştıktan sonra yana yakıla göz teması yok bunun otistikmi acaba demişti kaydirigubbakcemile3
bildiğim kadarıyla kundak kalça çıkığına sebep oluyo. ayrıca bebeğin ayakları rahat edemediği için gaz çıkarmakta zorlanıyor ve sancı çekiyor. ya anneler de amma meraklı bebeği sarıp sarmalamaya, göbeği düşmeden tuzlayıp yıkamaya. bütün sadist fikirlerini bebeklerimize uygulamaya çalışıyolar.
bildiğim kadarıyla kundak kalça çıkığına sebep oluyo. ayrıca bebeğin ayakları rahat edemediği için gaz çıkarmakta zorlanıyor ve sancı çekiyor. ya anneler de amma meraklı bebeği sarıp sarmalamaya, göbeği düşmeden tuzlayıp yıkamaya. bütün sadist fikirlerini bebeklerimize uygulamaya çalışıyolar.
tuzlamak ne yaaaaakokmasın diemi??:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:
evet kokmasın diye. zaten tuzlatmadım. noldu pis mi kokuyo sanki? mis gibi, cennet gibi kokuyo benim meleğim. benim annem de tutturdu sımsıkı sarayım kundak yapiim dedi. yaptırmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?