bi keresinde bebeğim ağlıyodu annem bana dedi ki, ben yokken çimdikledin mi yoksa?
başka bir sefer çocuğun sırtının morardığını farkettim annem yine şakasına dövdün mü yoksa dedi. o zaman oğlum 1 haftalık mı neydi. bense lohusalık depresyonunda zırıl zırıl ağlıyodum. anneme de bağırıp çağırdım oyle dedi diye.
bi seferinde eşimin akrabası bana dedi ki kızım senin memelerinde hiç de süt var gibi görünmüyo. çok bozulmuştum
başka bi akrabası şakasına güya, sen taşıyıcı anneydin doğurdun artık oğlun bizim oldu...
ya bi anneye bebeğiyle ilgili şaka yapmasınlar...lmaz:
bende yazcam ama yarın eşim işe gidince
şimdi onun yanında anasını kötüleyemem sırnaşık şey
aklıma birkaç tane geldiii
bayramlarda kayınvalidede kalıyoruzz...kalorifer leri yakmıyo hatunnlmaz:çocuk hasta oluyoo...bu çocuk kesin zature olcak bizim bi akrabanın çocuğu 20 gün yattı hastanede lmaz:
oğlanı yere yatırmak istiyorumm..yorganım kirlenir yatağa yatır diyoo..çocuk uyurken yatakta akrobatik haraket yaparken hoppp yeree...herzaman istisnasız duyduğum söz...bizim bi akraba vardı çocuğu yere düştü..çocuk geri zekalı olduuulmaz lmadı iştee şimdi türkiye sıralamasına giriyo oğlumm
4 yaşına gelene kadar parmağının ucuyla bile dokunmadı oğlumaa...ben bezli çocuğa dokunmam...ben tuvaletini yapmayı tam öğrenmemiş çocuğa dokunmamm dedii...
ilk evine gittiğimizde şunun altını eltinin evinde all..evimi kirletme dedii
şimdi ben bu kadının çocuğumu sevdiğine nasıl inanayımm..şimdi güya çokk seviyoodelikafadulden varmı elinizde buna benzer bi durummm
bayramlarda kayınvalidede kalıyoruzz...kalorifer leri yakmıyo hatunnlmaz:çocuk hasta oluyoo...bu çocuk kesin zature olcak bizim bi akrabanın çocuğu 20 gün yattı hastanede lmaz:
oğlanı yere yatırmak istiyorumm..yorganım kirlenir yatağa yatır diyoo..çocuk uyurken yatakta akrobatik haraket yaparken hoppp yeree...herzaman istisnasız duyduğum söz...bizim bi akraba vardı çocuğu yere düştü..çocuk geri zekalı olduuulmaz lmadı iştee şimdi türkiye sıralamasına giriyo oğlumm
4 yaşına gelene kadar parmağının ucuyla bile dokunmadı oğlumaa...ben bezli çocuğa dokunmam...ben tuvaletini yapmayı tam öğrenmemiş çocuğa dokunmamm dedii...
şimdi ben bu kadının çocuğumu sevdiğine nasıl inanayımm..şimdi güya çokk seviyoodelikafadulden varmı elinizde buna benzer bi durummm
bi arkadaşıma da kayınvalidesi şöyle demiş....
sen o çocuğu (kızın kendi çocuğu) benden daha çok sevebileceğini mi düşünüyorsun?
başka bi akrabası şakasına güya, sen taşıyıcı anneydin doğurdun artık oğlun bizim oldu...
...lmaz:
ay çok komiksın canımkaydirigubbakcemile3,bende kaynanam olmadığı için sizden bakıp deneyım yaşıyorumyerimseniben,benim kayın pederimsositososito var o da çok yaşlı 85yaş galiba:lepi:,o da aklı sıra bana akıl verecekti,fakat benim görümcem hemen aslan kesilyoalkisalkisalkisr,ne o kapıda dikilip duryosunkaydirigubbakcemile3,başka işi gücü yokmu,git tv izle diyordu,o da gidiyordu,yane bizde pek sorun olmadıkaydirigubbakcemile5sen lohusasın soğuk su içme
ayağina patik üzerine hırka giy sütün üşüyecek
çok tatli şeyler yeki sütün olsun
bebeği yeni emzirmişim tam uyuyacak kucağına alıyorlar ee haliylen uykusu var ağlıyor hemen bana geri verip ayy bu aç bunu emzir
babasına hiç benzemiyor kime benziyor bu... eee be aptal insanciklar babasına benzemiyorsa 9 ay karnında taşıyan annesine benzeme ihtimali olabilirmi aceba diyecem diyemiyorum
üşüyor bu bebek üzerine yelek giydir, battaniye ört
ayyy niye ağlıyor gazımı varki aceba, yok gazı yok uykusu var uyutucam şimdi diyorum yok yok kesin gazı var diye cevap geliyorklava:
Hastaneydik daha 2 günlüktü oğlum görümcem aldı kucağına ismiyle seslendi bir kaç kez oğluma bir türlü baktıramadı kendine epey bi uğraştıktan sonra yana yakıla göz teması yok bunun otistikmi acaba demişti kaydirigubbakcemile3
benim kaynana da aynı bunu ima ediyo ama sizinkiler direk söylemiş pek şaka türü bi laf değil bu ama gerçek payı var yani
Hastaneydik daha 2 günlüktü oğlum görümcem aldı kucağına ismiyle seslendi bir kaç kez oğluma bir türlü baktıramadı kendine epey bi uğraştıktan sonra yana yakıla göz teması yok bunun otistikmi acaba demişti kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?