Çıldırmış bu kız..

Katılıyorum. Akıllı telefonlar hayatımızı kolaylaştırdığı gibi güvenirlik açısından zorlaştırıyor da. Benim "iphone'umu bul" uygulaması aktif değildir, telefonumdaki hiçbir şeyin yedeğini icloud'a kopyalamıyorum. Telefonum Allah'a emanet, çalınsa ya da kaybolsa hiçbir şey yapamam :)) Güya bu uygulamalar telefonumunuzun güvenliği için olay uygulamalar ama bu uygulamaların şifreleri 3. şahısların eline geçtiğinde de görüldüğü gibi özel hayat diye bir şey kalmıyor ortada. Ki bunlar en masum uygulamalar, bu konudan da anladım ki ortam dinlemek için program yüklemek bile çok basit.

Geçenlerde yine burada gördüm, kadın eşinin telefonundaki "iphone'umu bul" uygulaması aracılığıyla nereye gittiğine kadar takip ediyor, boşanmışlar ama hala takip edebiliyor, eşinin dünyadan haberi yok.

Erkekte bir sıkıntı yoksa ablanın güvenini sarsan ne ben anlayamadim, paranoya baslangici var bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…