Çıldırmış bu kız..

muhakkak bişey vardır ki dinliyodur emin olmak için.

iyiliği için bu kadar rahatsız olunmaz.

desen ki bizi de dinliycek diye korkuyorum, onu da anlarım.

ben sana özel olarak bişey demedim, itham da yok. gerçekten çok garip geldi.

"eşini" dinliyo da diyebilirsin de eniştem de eniştem diye ağıt yakmana gerek yok. kocasını ondan iyi mi bileceksin.
Yani sizce normal mi insanları dinlemek :KK57::KK57::KK57:

"eşini" dinliyo da diyebilirsin de eniştem de eniştem diye ağıt yakmana gerek yok. kocasını ondan iyi mi bileceksin.
yok artik tabi eniştem diyecek bunda ne kötülük var sizin içiniz fesat gerçekten midem bulandı yorumlarınızdan

Bakın her ne sebeple olursa olsun insanları dinlemek tamamen suç ve de büyük günah.Bir haber okudum eski bir mankenin eşi ve annesi kadını dinleme programıyla dinlemişler ve kadın şüphelenince olay ortaya çıkmış şimdi davalıklar.Ablanızı acil bir psikoloğa götürün ruh sağlığı iyi değil!!!

Ben de aynı şeyi düşünüyorum ablanın huy değişmeyecek o belli de bir konu daha vardı böyle ablasını yerin dibine sokup eniştem haklı nasıl dayanıyor gibisinden..Bunda da ben ablayı düzeltme çabasında olan bir kardeş göremedim.Eğerki psikolojik bozukluğu oldugunu düşünüyorsa...
Ki seni de tanıdım konu sahibi ismini değiştirmişsin sanırım aynı ailevi problemler eşin ve kayınvalidenle de vardı.Kendine çözüm bulduysan ablana da hayli hayli bulursun.Ben sana inanıyorum.

Sen ne diyorsun ya ne ağıtı hangi hayatta yaşıyorsun merak ettim...

Yani sizce normal mi insanları dinlemek :KK57::KK57::KK57:

kesinlikle değil.

ama dinlenen koca da pek değil gibime geldi ki birkaç arkadaşım daha abla şüphelenmiştir demiş eşinden.

o psikolojiye girdiğine göre birşeylerden emin olmak istiyor gibi.

burda kimseye normal demiyorum ama yazık vardır haklı sebebi kendince diyorum.

Son düzenleme:
yok artik tabi eniştem diyecek bunda ne kötülük var sizin içiniz fesat gerçekten midem bulandı yorumlarınızdan
enişte deme diyen olmadı. abla tarafından bakmıyor o çekti dikkatimi.

yorumlarınızın seviyesine dikkat ettiğiniz sürece eleştiriye açığım.

sizin mideniz üslubunuzdan bulansın.

kesinlikle değil.

ama dinlenen koca da pek değil gibime geldi ki birkaç arkadaşım daha şüphelenmiştir demiş eşinden.

o psikolojiye girdiğine göre birşeylerden emin olmak istiyor gibi.

burda kimseye normal demiyorum ama yazık vardır haklı sebebi kendince diyorum.
Ama konu sahibi dinlemelerden bi sonuca ulaşamadığını ama hala dinlemeye devam ettiğini söylemiş.. Zaten bayaa bi dinlemiş olsa bişey çıkardı ortaya daha fazlası artık biraz özel hayata müdahale gibi geliyo bana.. Gerek yok yani arkadaşlarıyla konuşmaları dinleyeme falan.. Biraz fazla abartı takıntı gibi geldi bana da..

Ben de aynı şeyi düşünüyorum ablanın huy değişmeyecek o belli de bir konu daha vardı böyle ablasını yerin dibine sokup eniştem haklı nasıl dayanıyor gibisinden..Bunda da ben ablayı düzeltme çabasında olan bir kardeş göremedim.Eğerki psikolojik bozukluğu oldugunu düşünüyorsa...
Ki seni de tanıdım konu sahibi ismini değiştirmişsin sanırım aynı ailevi problemler eşin ve kayınvalidenle de vardı.Kendine çözüm bulduysan ablana da hayli hayli bulursun.Ben sana inanıyorum.

ezo:)

çok da normal sormuştum ama :)

seni de tanıdım diyince beni diyorsun sandım ilk bekarım(:

Böyle yaşanır mı? Eşi ablanızı dava etse çok ciddi tazminat alır söyliyim. Bu çok ciddi bir sorun

Ablan FBI ajanı olmuş gözün aydın. :110:

Her şeyi duymak da bazen iyi değildir. İnsan kendi kendine neden bunu yapar anlamam. :oha:

Ama konu sahibi dinlemelerden bi sonuca ulaşamadığını ama hala dinlemeye devam ettiğini söylemiş.. Zaten bayaa bi dinlemiş olsa bişey çıkardı ortaya daha fazlası artık biraz özel hayata müdahale gibi geliyo bana.. Gerek yok yani arkadaşlarıyla konuşmaları dinleyeme falan.. Biraz fazla abartı takıntı gibi geldi bana da..
muhakkak ki takıntı. ama şöyle düşünün 900₺ günümüzde kaç insan için az bir para ki?

yani kimse durduk yere böyle yapmaz diye düşünüyorum.

benim ablam böyle bir durumda olsaydı; eski sevgilisi de aldatmış olacak hele hele, "onu anlıyorum ama çok üzülüyorum bir sonuçta çıkmadı dediği halde eşini dinliyor önünü alamıyoruz" falan derdim.
yani ablam olurdu konudaki ağırlık.

her neyse, ben ablanın kendi içinde bi acısı olduğunu düşünüyorum. ya emin olmak istiyor, ya inanmak istemediği için aklamaya çalışıyor. üzüldüm daha önce aldatıldığını görünce. fazlasıyla da duygusal biri olmalı ki dinleme düzeyinde takıntı yapacak kadar etkilenmiş aldatılmışlıktan.

tedavi görmeli...

allah iyi insanlarla karşılaştırsın..

Telefon dinlemesi ve hatta ortam dinlemesi mi? ben bunu bir tek hakim kararı ile devlet yapar sanıyordum. Artık insanlar internet ortamından indirdikleri programlarla da yapıyormuş. Nasıl anlıyorsunuz peki bu programın indirilip indirilmedigini

Telefon dinlemesi ve hatta ortam dinlemesi mi? ben bunu bir tek hakim kararı ile devlet yapar sanıyordum. Artık insanlar internet ortamından indirdikleri programlarla da yapıyormuş. Nasıl anlıyorsunuz peki bu programın indirilip indirilmedigini
ortam dinlemesi beni de ürküttü. korkunç.

ortam dinlemesi beni de ürküttü. korkunç.

Akıllı telefonları hayatimizdan cikartmamiz lazım ama nasıl? Resmen bağımlısı olduk ki ben teknolojiden anlayan biri de değilim. Isim dustukce nete girmek için akıllı tel kullanıyorum. Biri telimizi alsa programı yüklese ruhumuz duymaz. O yüzden bu programın bizimle bağlantısı olup olmadığını anlayabilir miyiz? Bilen biri cevaplarsa sevinirim

Eşini dinlemesi kötü, hele hele kayınvalidelerinin olduğu odaya telefon bırakması beni şoka soktu.

Aldatılma şüphesi yoksa, kendisi hakkında ne konuşulduğunu merak ediyor olabilir ama bu da özgüven eksikliği belirtisidir.

Biraz zihnini meşgul edecek şeyler çıkarın ablanız için. Özgüven için ise bir destek alması uygun olur.

Yok Can'ım konu sahibi arkadaşı tanıyorum.Allah abla kardeş ikisine hayırlı Mutlu evlilikler versin yani sürdürmeyi nasip etsin ikisi de zor Zaman'lar geçiriyor sanırım.
Konuyu da hatırladım şimdi bakınca.Ablanın eşine o kocası olacak Ada'm babamı aramış kızınızı istemiyorum istediğim kadınla da olurum demiş.Böyle bir enişte bence pek masum olamaz.Bazı şeyler eksik sanki.

Back