Çıldırmış bu kız..

Ablanız herşeyi anlatmamıştır.Altından birşey çıkmazsa bir kadın öyle davranmaz.Benim eşimin bütün arkadaşları internetten sahte hesaplarla eşlerini sanal olarak aldattı eşleri bilmiyor.Ben eşimi yakaladım.Sırasıyla bütün arkadaşlarını da buldum ve eşim onlara uyup merakla yapmış biliyorum ama.Şimdi daha uyanık oldum eşime karşı dogru söylese de güven yok tam anlamıyla çünkü bütün erkekler böyleymiş.Kimseye de anlatmadım.Herkes ne masum diyor aynı şekilde eşime.Demek ki daha ileri gidecek bir arkadaş grubu var.

Olabilir ama kız kayınvalidesini de dnliyo onlara gidince

Ablan dedektif olmus ortam dinleme filan:deli:
Yaptigi suc sanirim dikmat etsin dedektifcilik oynarken kodesi boylamasin:duduk:

ablanın enişte dinlemesi seni rahatsız etmiş ya,

okuduğum an senin bunu dert etmen içime kurt düşürdü.

neden bu kadar rahatsız oldunuz??

900 tlsini yazılım yünlemk için değil detedaviye harcarsa kendine büyük bir iyilik yapmış olur. Yaşanmaz ki böyle.

Sana sadece şu kadarini soyliyim ben.. benim kuzenimde eşini böyle dinliyordu ne yazilimlae yukletti telefonuna hep dinledi hergun.. sonra eşi ögrendi ayrilma karari aldilar ve mahkemede bu dinleme olayini soyleyince kuzenimi neredeyse iceri atacakti hakim sirf bebegi kucuk diye affetti yoksa hapis cezasi var benden soylemesi..

Başlığa aynen katılıyorum, çıldırmış ve inanılmaz itici bir tip. Ortada aldatma şüphesi bile yokken nedir bu hareketler, adama özel alan bırakmamış resmen. Umarım ablanız yakalanır.

Yuh artık ben de evliyim oha diyorum... Ablamın iyiliği için ysnlış buldum o kdr bşka ne olabilir?
muhakkak bişey vardır ki dinliyodur emin olmak için.

iyiliği için bu kadar rahatsız olunmaz.

desen ki bizi de dinliycek diye korkuyorum, onu da anlarım.

ben sana özel olarak bişey demedim, itham da yok. gerçekten çok garip geldi.

"eşini" dinliyo da diyebilirsin de eniştem de eniştem diye ağıt yakmana gerek yok. kocasını ondan iyi mi bileceksin.

Back