- 13 Ağustos 2014
- 13.041
- 22.230
- 598
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
Yani sizce normal mi insanları dinlemekmuhakkak bişey vardır ki dinliyodur emin olmak için.
iyiliği için bu kadar rahatsız olunmaz.
desen ki bizi de dinliycek diye korkuyorum, onu da anlarım.
ben sana özel olarak bişey demedim, itham da yok. gerçekten çok garip geldi.
"eşini" dinliyo da diyebilirsin de eniştem de eniştem diye ağıt yakmana gerek yok. kocasını ondan iyi mi bileceksin.
yok artik tabi eniştem diyecek bunda ne kötülük var sizin içiniz fesat gerçekten midem bulandı yorumlarınızdanmuhakkak bişey vardır ki dinliyodur emin olmak için.
"eşini" dinliyo da diyebilirsin de eniştem de eniştem diye ağıt yakmana gerek yok. kocasını ondan iyi mi bileceksin.
Ben de aynı şeyi düşünüyorum ablanın huy değişmeyecek o belli de bir konu daha vardı böyle ablasını yerin dibine sokup eniştem haklı nasıl dayanıyor gibisinden..Bunda da ben ablayı düzeltme çabasında olan bir kardeş göremedim.Eğerki psikolojik bozukluğu oldugunu düşünüyorsa...muhakkak bişey vardır ki dinliyodur emin olmak için.
muhakkak bişey vardır ki dinliyodur emin olmak için.
yok artik tabi eniştem diyecek bunda ne kötülük var sizin içiniz fesat gerçekten midem bulandı yorumlarınızdan
Yani sizce normal mi insanları dinlemek
enişte deme diyen olmadı. abla tarafından bakmıyor o çekti dikkatimi.yok artik tabi eniştem diyecek bunda ne kötülük var sizin içiniz fesat gerçekten midem bulandı yorumlarınızdan
Ama konu sahibi dinlemelerden bi sonuca ulaşamadığını ama hala dinlemeye devam ettiğini söylemiş.. Zaten bayaa bi dinlemiş olsa bişey çıkardı ortaya daha fazlası artık biraz özel hayata müdahale gibi geliyo bana.. Gerek yok yani arkadaşlarıyla konuşmaları dinleyeme falan.. Biraz fazla abartı takıntı gibi geldi bana da..kesinlikle değil.
ama dinlenen koca da pek değil gibime geldi ki birkaç arkadaşım daha şüphelenmiştir demiş eşinden.
o psikolojiye girdiğine göre birşeylerden emin olmak istiyor gibi.
burda kimseye normal demiyorum ama yazık vardır haklı sebebi kendince diyorum.
Ben de aynı şeyi düşünüyorum ablanın huy değişmeyecek o belli de bir konu daha vardı böyle ablasını yerin dibine sokup eniştem haklı nasıl dayanıyor gibisinden..Bunda da ben ablayı düzeltme çabasında olan bir kardeş göremedim.Eğerki psikolojik bozukluğu oldugunu düşünüyorsa...
Ki seni de tanıdım konu sahibi ismini değiştirmişsin sanırım aynı ailevi problemler eşin ve kayınvalidenle de vardı.Kendine çözüm bulduysan ablana da hayli hayli bulursun.Ben sana inanıyorum.
muhakkak ki takıntı. ama şöyle düşünün 900₺ günümüzde kaç insan için az bir para ki?Ama konu sahibi dinlemelerden bi sonuca ulaşamadığını ama hala dinlemeye devam ettiğini söylemiş.. Zaten bayaa bi dinlemiş olsa bişey çıkardı ortaya daha fazlası artık biraz özel hayata müdahale gibi geliyo bana.. Gerek yok yani arkadaşlarıyla konuşmaları dinleyeme falan.. Biraz fazla abartı takıntı gibi geldi bana da..
ortam dinlemesi beni de ürküttü. korkunç.Telefon dinlemesi ve hatta ortam dinlemesi mi? ben bunu bir tek hakim kararı ile devlet yapar sanıyordum. Artık insanlar internet ortamından indirdikleri programlarla da yapıyormuş. Nasıl anlıyorsunuz peki bu programın indirilip indirilmedigini
ortam dinlemesi beni de ürküttü. korkunç.
Yok Can'ım konu sahibi arkadaşı tanıyorum.Allah abla kardeş ikisine hayırlı Mutlu evlilikler versin yani sürdürmeyi nasip etsin ikisi de zor Zaman'lar geçiriyor sanırım.ezo:)
çok da normal sormuştum ama :)
seni de tanıdım diyince beni diyorsun sandım ilk bekarım
Konuyu da hatırladım şimdi bakınca.Ablanın eşine o kocası olacak Ada'm babamı aramış kızınızı istemiyorum istediğim kadınla da olurum demiş.Böyle bir enişte bence pek masum olamaz.Bazı şeyler eksik sanki.Yok Can'ım konu sahibi arkadaşı tanıyorum.Allah abla kardeş ikisine hayırlı Mutlu evlilikler versin yani sürdürmeyi nasip etsin ikisi de zor Zaman'lar geçiriyor sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?