- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.666
- 498
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
Ablanız herşeyi anlatmamıştır.Altından birşey çıkmazsa bir kadın öyle davranmaz.Benim eşimin bütün arkadaşları internetten sahte hesaplarla eşlerini sanal olarak aldattı eşleri bilmiyor.Ben eşimi yakaladım.Sırasıyla bütün arkadaşlarını da buldum ve eşim onlara uyup merakla yapmış biliyorum ama.Şimdi daha uyanık oldum eşime karşı dogru söylese de güven yok tam anlamıyla çünkü bütün erkekler böyleymiş.Kimseye de anlatmadım.Herkes ne masum diyor aynı şekilde eşime.Demek ki daha ileri gidecek bir arkadaş grubu var.
Burda çok güldüm :)Hatta geçen dur ben eşim nerde bi bakayım dedim nereden bkcan dedi ben sen miyim nerden bakayım arayıp sorcam dedim. İyice ajana bağladı.
Mutlu degil demek ki öyleyse boşansın ne duruyor ki dahaOlabilir ama kız kayınvalidesini de dnliyo onlara gidince
ablanın enişte dinlemesi seni rahatsız etmiş ya,
okuduğum an senin bunu dert etmen içime kurt düşürdü.
neden bu kadar rahatsız oldunuz??
Evet orası cidden komikti :)Burda çok güldüm :)
bence siz bişey yapamazsınız..Ona bu yaptığı yanlışı nasıl anlatayım?? Sz ne düşünüyorsunuz,?
muhakkak bişey vardır ki dinliyodur emin olmak için.Yuh artık ben de evliyim oha diyorum... Ablamın iyiliği için ysnlış buldum o kdr bşka ne olabilir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?