Çıldırmış bu kız..

Baharyagmuru35

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
14.263
14.666
498
Merhaba..
Ablam eniştemin bütün herkesle telefon konuşmasını dinliyor. Telefonuna bi uygulama indirmiş onunla. Neyse bi gece duyduklarına çok sinirlenip gece eniştemi uyandırıp bir günlük dinledim diye yalan söyleyip hesap sormuş.. Ama hala dinliyordu eniştem de sürekli dinlediğini anlayıp uygulamayı telefonunun gizlenen klasöründen bulup silmiş. Ablamın bunu yapma sebebi ablam şehir dışına yani bizim yanımıza gelince eniştemin erkek arkadaşları ile kalıp onlarla gezmek istemesi.. Öyle aldatma şüphesi olsa yine bi derece öle bi şüphesi de yok.. Olmadığı halde sırf bunun için dinliyor. Kendi telefonuna da ortam dinleme yükleyip kayınvalidesine gidince telefonu onların konuştuğu odada formaliteden şarja takıp sonra onları dinliyor... Hatta geçen dur ben eşim nerde bi bakayım dedim nereden bkcan dedi ben sen miyim nerden bakayım arayıp sorcam dedim. İyice ajana bağladı. Kendi kendine evliliğini yakacak durduk yere.. Adam zaten aldatmıyor erkk muhabbeti dinlemenin ne anlamı var.. Bak diyorum yanlış yapıyorsun yapma senin için kötü diyorum herşeyi duymamak bazen iyi diyorum yok.. Bu seferde 900 tl biriktirip telefonuna dinleme yazılımı yükletecekmiş... Delirmiş gibi davranıyor.. Ona bu yaptığı yanlışı nasıl anlatayım?? Sz ne düşünüyorsunuz,?

Ablam yakinda terelelli olur. Bu ne biçim bir hayat? Hem adam yakalamis ablanin bu hareketlerini ama affetmis,sok oldum

Anlatamıyorum ki bir de bana arkadaşlarıma anlattım onlarda kocalarına yapacak diyor. Çok güzel oluyor diyor dinlemeyince bir sıfır önde oluyormuş

bi ara eniştem ablama yapmıştı aynısını. aramızda konuşurken telefonu dışarı çıkarıyoduk ortam dinlemesin diye. çok dikkatli konuşuyoduk kötü bişey yaaa.
gerçi benim de bazen eşimle ablasının konuşmalarını dinleyesim geliyor çok samimiler.. ama günah, ahireti de var bunun o yüzden hiç teşebbüs etmedim

Ablaniz kocasina bu kadar guvenmiyosa neden hala evliler ? Veya istemedigi birsey duysa aldatma vs. Bosanabilecek durumda mi ? Sastim kaldim yahu 900 tl lik yazilim indirmek nasil bir boyuttur Allah yardimciniz olsun. Muhtemelen adamin da bi sucu yoktur ablaniz kafasinda kuruyor gibi geldi. Profesyonel yardim almak şart.

Nedense fazlaca güvensiz,özgüvensiz insanların böyle paranoyakça takıntıları ,kıskançlıkları olduklarını düşünürüm,konu sahibi kusura bakmayın ama benim söylediklerim incitmesin sizi nihayetin de ablanız...
Kendi istemediği sürece de tedavisi yok malesef ,enişteniz dur demeyene kadar da süreceğe benziyor...

Ablanız herşeyi anlatmamıştır.Altından birşey çıkmazsa bir kadın öyle davranmaz.Benim eşimin bütün arkadaşları internetten sahte hesaplarla eşlerini sanal olarak aldattı eşleri bilmiyor.Ben eşimi yakaladım.Sırasıyla bütün arkadaşlarını da buldum ve eşim onlara uyup merakla yapmış biliyorum ama.Şimdi daha uyanık oldum eşime karşı dogru söylese de güven yok tam anlamıyla çünkü bütün erkekler böyleymiş.Kimseye de anlatmadım.Herkes ne masum diyor aynı şekilde eşime.Demek ki daha ileri gidecek bir arkadaş grubu var.

Back