Cildirmanin esigindeyim!

Hemen iş arayışına başlayın agresif şekilde. Çalışmak istediğiniz firmalar varsa bunların listesini çıkarıp, direkt iletişime geçin. Oralarda çalışan kişileri linkedin'den bulabilirsiniz. Linkedin'de yapmak istediğiniz işe uyarı kurun, yeni bir ilan açıldığında hemen uyarı gelsin. İşe devam ederken iş arayışını asla bırakmayın. İşte hayatımızın büyük bir kısmı geçiyor, bu kadar kötü bir durumda kalıp asla hayatınızı karartmayın.

Bir de sorum var, freelance iş alma şansınız yok mu? Zaten orda freelance gibi çalışıyorsunuz anladığım kadarıyla. Yazılım yapıyorsanız zaten havada karada iş bulmanız lazım, bu alanda inanılmaz eleman açığı var.

Bir de eğer mühendisseniz, yurt dışı fırsatlara da bakabilirsiniz linkedin'den. Genelde mühendisler için fırsatlar olabiliyor.

Tek tavisyem uzun vadede asla orda devam etmeyin.

paranın tamamını almadna işin tamamını teslim etmeseniz olmuyor mu peki? kendinizi güvenceye alacak şeyler yapabilirsiniz belki.

İş hayatı böyle malesef ve bende 17 ay çalışabildim zihin ve beden olarak 5yıl yaşlandım 17 ayda, iki ay önce de istifa ettim.

eminim cok nadir '' iyi patron'' vardır, şahsen ben kendilerine hic denk gelmedim. ya kötüsü yada hep daha kötüsüyle calıstım. Geğiren gaz cıkaran patron, aşağlayan patrondan cok sükür simdiki halime suanki patronumda kadın , ve inanılmaz kompleksli kök söktürüyor ama daha kötüsünüde gördügüm icin 12 yıllık calısma hayatımda he de gec diyorum.
sende öyle yap.
bende bi önceki patronumda prim usulu calisiyordum ve eksik ödemeler aldıgım cok oldu yeni bir yer garantilemeden aniden cıkma önce iş bul sonra git.

aslinda freelance is alabilir miyim hic bilmiyorum, sirket cok zorladigi icin ekstra bir proje almayi dusunmedim hic fakat sigorta ve garanti is kavramlari dusunduruyor o durumda. Yoksa internetten bulabilirim ve cok daha rahat calisabilirim muhtemelen.

paranın tamamını almadna işin tamamını teslim etmeseniz olmuyor mu peki? kendinizi güvenceye alacak şeyler yapabilirsiniz belki.
patron hallediyor o isleri, ne yaptigini hic bilmiyorum fakat calisanini degil is aldigi kisileri koruma yoneliminde her zaman :)

patron hallediyor o isleri, ne yaptigini hic bilmiyorum fakat calisanini degil is aldigi kisileri koruma yoneliminde her zaman :)

patronun adamdan eksik aldığını ne biliyosunuz. belki ondan tam alıp size eksik veriyor vs.

Abartmıyorsun, iş işte bulunur. Gördüğün her yere başvur, bir yandan iş aramaya devam et. Bulduğun anda da çık. İş hayatı biraz böyle, sanma ki gittiğin yer çok iyi olacak, orada da bambaşka şeyler olabilir. Ama daha tolere edilebilir şeyler olur, devam edersin. Burada mutsuzsan ve işler istediğin gibi gitmiyorsa ayrılman en doğrusu.

evet piyasada iş bulmak artık çok zorlaştı
şimdi 2 seçeneğin
  • iş arayaşına geçip iş bulunca bu adamın yanından çıkacaksın
  • bu adamın yanın kendini geliştirip iş deneyimi kazanıp sonra iş arayacaksın
şuda var ki geçindirmek zorunda olduğun biri varsa
borcun olduğunu söyledin ister istemez kendini baskı yapıyorsun

+1

Ah ah su aralar en dertlı oldugum konu .. Ciddi bır sekılde kavga etmeden tavrını koyman gerek sanırım

aslinda onu da bilemiyorum, dahil etmiyor bizi. Kendi gorusup bizi bilgilendiriyor sadece. Sahis bana eksik odeme yapti ondan eminim de patron bi seyler karistiriyor olabilir.

dogru diyorsunuz, is bakmaya yogunlasayim ben

evet, yenisini bulunca ayrilacagim hic dusunmeden

bir kadin daha var fakat 40li yaslarinda o, epey deneyimli bana gore. Ona pek bulasmaz patron.
Patron calısanlarıyla cok yuzgöz olan bırımı yoksa soguk bırımı , eger sohbet etmeye fılan calısırsa konusmayın hıc anlar belkı oyle

Patron calısanlarıyla cok yuzgöz olan bırımı yoksa soguk bırımı , eger sohbet etmeye fılan calısırsa konusmayın hıc anlar belkı oyle
hic cozemedim o konuda. Bazen cok seviyeli ne desen tersler. Bazen aa ne iyi biri dersin. Dengesizin bayrak tutani yani

hic cozemedim o konuda. Bazen cok seviyeli ne desen tersler. Bazen aa ne iyi biri dersin. Dengesizin bayrak tutani yani
aynı bızımkı ,
artık umursamıyorum , ne kdr kaytarabılırsem hıcbır fırsatı kacırmıyorum rahatıma bakıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…