Esim

Konuşmak en iyisi karşınıza alın sizin eksiklerinizi o söylesin onun eksiklerini siz, artık çok yıprandığınızı onun bu davranışlarının size ne hissettirdiğini açıkça konuşun.

Konuşmak en iyisi karşınıza alın sizin eksiklerinizi o söylesin onun eksiklerini siz, artık çok yıprandığınızı onun bu davranışlarının size ne hissettirdiğini açıkça konuşun.
O kadar cok denedimki olmuyor kavga ettim olmadi iyi soyledim olmadi hep kendisi hakli , dinlemiyor onun icinde anlamiyor

Belkide yillarin birikimidir, onun icin bircok hayalimden vazgectim hep kalabalik bir aile istedim onun yuzunden cocuk fikrinden vazgectim, Yuksek lisans yapmak istedim ona dahi izin vermedi
Izin vermedi?? Omg:KK57: bosan bence. Bosandiktan sonra anlarsin nasil yanlis bir adamla beraber oldugunu. Boyle bi adam cocuguna da faydasi yoktur.

Bakıldığında basit şeyler gibi duruyor buna mı boşanılır diyenler bile olabilir. Ama hepsi bir araya gelince eminim çekilmez olur. Hepsini geçtim çocuğuyla ilgilenmeyen bir baba..

E siz kendi kendinize cozmussunuz zaten aklınıza sağlık. Hayatınıza yarardan çok zararı olan bı adamla evli kalmak neden

Bence her şeyden önemlisi kişisel bakım yapmaması ve çocuk bakımına yardımcı olmaması. Sürekli sosyal medyada dediğin için seninle çok ilgilenmediğini düşündüm. İnsan aynı evde kendini yalnız hissedecekse her şeyi tek başına yapacaksa evli olmanın ne anlamı var ki

O kadar cok denedimki olmuyor kavga ettim olmadi iyi soyledim olmadi hep kendisi hakli , dinlemiyor onun icinde anlamiyor
Karşıdakini değiştirmek çok zor önce kendinizi değiştirin. Önce ben demelisiniz. Mesela bugün daha önce yapmadığınız birşeyi yapın çocuğu babaya bırakıp kendi başınıza bir kahve içmek gibi ve giderken de eşinizden kredi kartını isteye bilirsiniz bir takım ihtiyaçlar için lazım diye kitap gibi kahve fincanı gibi veya çocuğa birşeyler alabilirsiniz. Vermezse hiç tartışmaya girmeden peki iyi eğlenceler diyip çıkabilirsiniz.

Burdan gitmem gerekiyor oncelikle tayin istemem lazim daha sinrasi corap sokugu gibi gelecek kizlar , oturup kendine aglasin o zaman, ailesiylede iliskileri iyi degil zatten benimse ailem sonuna kadar bana destek verecek insanlar.
Kendine bile bakmiyor salmis kendini 90 kiloya bile yaklasti bense kendime bakarim kiloma dikkat ederim .

Burdan gitmem gerekiyor oncelikle tayin istemem lazim daha sinrasi corap sokugu gibi gelecek kizlar , oturup kendine aglasin o zaman, ailesiylede iliskileri iyi degil zatten benimse ailem sonuna kadar bana destek verecek insanlar.
Kendine bile bakmiyor salmis kendini 90 kiloya bile yaklasti bense kendime bakarim kiloma dikkat ederim .
eşiniz memur mu

Iyi geceler herkese
Öncelikle yazim hatalarindan dolayi ozur dilerim, telefondan yaziyorum.
Konu Esim oncelikle biraz kendimden soz edeyim calisiyorum, iyi bir maasim var birtanede oglum var
Esime gelecek olursak oda calisiyor. Simdi esimin ozelliklerini siraliyacak olursam :
1. Inatcidir herzaman o haklidir
2. Ne kadar maas alir hic bilmem parasiji surekli teknolojik aletlwre yatirir, hic birikim yapmaz.
3. Cocuk konusunda hic yardimci degildir odevleri ve okuluyla hep ben ilgilenirim.
4. Ev islerinde hic yardimci olmaz defalarca soylememe ragmen
5. Kisisel bakimina ozen gostermez ben tam tersiyim
6. Sosyal medyayi cok aktif kullanir, surekli paylasimlarda bulunur.
7. Her konuda kendisinin hakli oldugunu dusunur hic geri adim attigini gormedimvb
Bu yazdiklarim bir kismi aslinda digerlerini yazarsam desifre olabilirim, son zamanlarda sunu dusunmeye basladim herseyi ben yapiyorsam neden bu adamla evliyim, dusunsenize yasaminiza hic bir katkisi yok sadece cocugum icin katlanmam gerekiyormu
Ayrica ailemde durumu biliyor bosanirsam destek olacaklarini soyluyorlar
Aynı şeyi düşündüm. Her şeyi siz yaparken bu adamla neden evlisiniz?

Back
X