- 15 Mayıs 2021
- 7.455
- 24.753
- 263
- Konu Sahibi bubendegilim
-
- #1.841
Benim ki 1 yaşına girecek ve hala vazgeçemiyoruzBenim ilk 3 ayda saç kurıtma makinesi ile uyuttuğum çok oldu
Resmen bağımlısı oldu beyaz gürültünün
Öğlenleri asla kapatamıyorum. Gece de şimdi kapatıcam ama kalkacak eminimSürekli öyle mi uykuya dalıo
Ne zaman bıraktık hatırlamıyorum ama kolay vazgeçmişti benimki daha doğrusu etkilenmemeye başlamıştıBenim ki 1 yaşına girecek ve hala vazgeçemiyoruzbeynini döndürüyor yeminle
Annem kapat şunu derNe zaman bıraktık hatırlamıyorum ama kolay vazgeçmişti benimki daha doğrusu etkilenmemeye başlamıştı
Annem kapat şunu derama kapatmaya cesaret edemez, hemen uyanır benim beybi.
Amaaan uyusunlar da bence nasıl olduğunun çok önemi yokAnnem kapat şunu derama kapatmaya cesaret edemez, hemen uyanır benim beybi.
Doğru diyorsun. Uyusun diye elimden gelenin fazlasını yapıyorumAkıllandıkca bırakır cnm.. Sen anı kurtar şimdi.. Bosver uyusun da
Kim ki oBorellus80 yeni kankamı gördün mü hdhsjjs
Aynı şeyi yazmışsınızAkıllandıkca bırakır cnm.. Sen anı kurtar şimdi.. Bosver uyusun da
Seni kurtarmak istediğim konu vardı yaKim ki o?
Evet ben de cevap attıktan sonra gördüm
Valla çorba oldu benim kafa kankaSeni kurtarmak istediğim konu vardı yaçemkiremiodun o konuda
Ulan seven kadar sevmeyenimiz de var. Bir de beni yani beniiiii !
O zaman zıbaralım gelValla çorba oldu benim kafa kanka.
Ben de merak ediyorum onu. Hasta olunca daha mı hırçınlaştı acabaYalnız Tuce den haber yokbebeği acaba elini kolunu mu bağladı
Benim tek korkum bezYaa varya neye endiselendıysem zamanla oldu.. Bu cocuk pipetten içemiycek dıodum aniden içmeye başladı Bi kere eşim göstermiş sadece.. Spagetti yemesine bıle az kaldı hüpletio erişteleriek gıdada ne zmn blender bırakcam dıodum aniden bıraktık..
Yanı demem o ki zamanla oturuyo hersey.. Sen farketmıosun ama oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?