- 15 Mayıs 2021
- 7.455
- 24.753
- 263
- Konu Sahibi bubendegilim
- #1.881
Hahah bana teklf etsen salise düşünmem hahahhahahahha KOCALARA ÖLÜMM HAHHAKocişim çok kıymetli olmaz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hahah bana teklf etsen salise düşünmem hahahhahahahha KOCALARA ÖLÜMM HAHHAKocişim çok kıymetli olmaz.
Hahah bana teklf etsen salise düşünmem hahahhahahahha KOCALARA ÖLÜMM HAHHA
O iş olmasa kimse evlenmez koacaö böyle dedim beni kullandın diyor sanki kıvanç tatlıtuğZaten Bi işe yaradıkları yok.. Üremek dışında
Bence de dışarı için öok iyi. Yok yaptırmadık artık 6yaşından sonra ama pişmanım yaptırmadığımız içinDısarıda iyi olur yaa.. Avmde fılan pis ortamlara girmesini ıstemıorm.. Alırım anne bebek odasına orda işetirim.. Oldu da bitti..
Beni asıl korkutan sünnet.. Siz yaptrdnz mı?
Bence de dışarı için öok iyi. Yok yaptırmadık artık 6yaşından sonra ama pişmanım yaptırmadığımız için
O iş olmasa kimse evlenmez koacaö böyle dedim beni kullandın diyor sanki kıvanç tatlıtuğ
Benimki buldumcuk şekerim.Hahah bana teklf etsen salise düşünmem hahahhahahahha KOCALARA ÖLÜMM HAHHA
Burada koca seven kadına yer yok !!Benimki buldumcuk şekerim.
Banlarmış sın beni.Burada koca seven kadına yer yok !!
Biz de çok küçük diye kıyamadık :/Ya evet bende pişmanım ama biz hastanelerden cıkamıoduk İlk dogdugunda.. Bi türlü fırsat olmadı.. Peygamber sünnetli de dogunca kafalar karıştı bizim.. En son doktor 6 yasından snra yaptırcaksnz dedi.. Bizde tmm dedık napalım
Lohusa olsam kaçarım yoktu djdjjdBanlarmış sın beni.
Günaydın kankaaa,Sibirya'dan bildiriyorum.Lohusa olsam kaçarım yoktu djdjjd
Günaydın beybisii Çiğnenmiş mememe krem sürerken bildiriyorumGünaydın kankaaa,Sibirya'dan bildiriyorum.
Oyyy Allah'ım,ben çoktan unuttum o günleri.Günaydın beybisii Çiğnenmiş mememe krem sürerken bildiriyorum
Isınmak istiyorsan memeni ısırt hdhhsuxhwusgwuhsushshsOyyy Allah'ım,ben çoktan unuttum o günleri.
Menopoza az kaldı kankaaa.Isınmak istiyorsan memeni ısırt hdhhsuxhwusgwuhsushshs
Hala çıtır duruyorsun kıazz bende girdim menapoza kocama öyle diyorum artık beni sal, menapoz olduğumu düşün jdjdjjdjdMenopoza az kaldı kankaaa.
Ne çıtır kızz,altı üstü 8 sene falan sonra girerim artık.Üçüncüyü istemediğime göre sorun yokta,o ateş basmaları falan nasıl olur bilmiyorum.Hala çıtır duruyorsun kıazz bende girdim menapoza kocama öyle diyorum artık beni sal, menapoz olduğumu düşün jdjdjjdjd
Kaza kurşunu hxhshsjsj dikkat et jxjsjsNe çıtır kızz,altı üstü 8 sene falan sonra girerim artık.Üçüncüyü istemediğime göre sorun yokta,o ateş basmaları falan nasıl olur bilmiyorum.
Abbooovvvvv.Kaza kurşunu hxhshsjsj dikkat et jxjsjs