• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çıldırmama ramak kaldı.

Dısarıda iyi olur yaa.. Avmde fılan pis ortamlara girmesini ıstemıorm.. Alırım anne bebek odasına orda işetirim.. Oldu da bitti..
Beni asıl korkutan sünnet.. Siz yaptrdnz mı? 😐
Bence de dışarı için öok iyi. Yok yaptırmadık artık 6yaşından sonra ama pişmanım yaptırmadığımız için

Bence de dışarı için öok iyi. Yok yaptırmadık artık 6yaşından sonra ama pişmanım yaptırmadığımız için

Ya evet bende pişmanım ama biz hastanelerden cıkamıoduk İlk dogdugunda.. Bi türlü fırsat olmadı.. Peygamber sünnetli de dogunca kafalar karıştı bizim.. En son doktor 6 yasından snra yaptırcaksnz dedi.. Bizde tmm dedık napalım🙄

O iş olmasa kimse evlenmez :KK70: koacaö böyle dedim beni kullandın diyor :KK70: sanki kıvanç tatlıtuğ :KK70:

Ahahaha.. Ya varya hz. Meryem annemize çok özeniyorum imreniyorum.. Hıc Bı erkek eli değmeden tertemiz hamıle kalmış.. Düşünsene erkeğe ihtiyacın olmadan hamıle kaldığını.. Muhteşem bişey 🙊🤣

Ya evet bende pişmanım ama biz hastanelerden cıkamıoduk İlk dogdugunda.. Bi türlü fırsat olmadı.. Peygamber sünnetli de dogunca kafalar karıştı bizim.. En son doktor 6 yasından snra yaptırcaksnz dedi.. Bizde tmm dedık napalım🙄
Biz de çok küçük diye kıyamadık :/

Back