Çıldırmama ramak kaldı.

İnşallah burada ki gadınlar gibi güçlüyüm ama kocam eziyor demez
Gocam eziyorda demiyor bazıları gocam döverde severde biriciktir canım kociş diyorlar hemde tüm kk bu kadınları korurken birde çemkiriveriyorlar herkese ama yok koca ciciş kk kötü

UYKU SAATLERİNDEN NEFRET EDİYORUM !!!!
Nefretimi kusayım Saymaya başladım yine biirrrrrrr( nefes al) ikiiiiiii (nefes verrr )
Az evvel böyle bir uyku saatine giriş yaptık bizde, kolum uyuştu ve ben ne yapacağımı bilemez haldeyken uyanacak kesin biliyorum şaşkınlıktan anın tadını bile çıkaramıyorum

Yol ben emzik olmasa büyütemezdim. Uykuya dönmesi gerçekten kolay oluyor emzikle. Neden vermedin

Estagfirullah demek istiyorum ama biliosun yalandan bişi yazamam biraz öyle olmuş.
Bdv de yine terör estiriyorum
Ya ben sonunu düşündüm aslında. Geri bu emziği nasıl bıraktıracam gel de uğraş diye emzik vermedim. Bir numara memeden kolayca kesildi mesela geri emzik derdim olmadı. Bakalım iki numara ne olacak
Bı rahat dursan olmayacak degil mi geldigin gibi geri gideceksin

Hak etti o üye neyse 3 gündür buradayım

Yavrum demeyeydi iyiydi
Ya aman ne bileyim çok hassas konu bu ben aslında kötü niyetli bulmadım amacı milleti birbirine düşürüp prim yapmak olan bir trol degilse yani anlaşmak istiyorsa çaresi psikolog falan değil gezecek tozacak kebap yiyecek baklava kirtlatacak kaynanayla içli köfte yoguracak mis içindeki histen eser kalmaz

Hahhaa ağzının tadını bilmiyoo
Ot yiye yiye jxjsjd ay şimdi konumu basarlarr Allah korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…