- 6 Şubat 2021
- 3.244
- 8.832
- 108
- Konu Sahibi bubendegilim
-
- #1.821
Gocam eziyorda demiyor bazıları gocam döverde severde biriciktir canım kociş diyorlar hemde tüm kk bu kadınları korurken birde çemkiriveriyorlar herkese ama yok koca ciciş kk kötüİnşallah burada ki gadınlar gibi güçlüyüm ama kocam eziyor demez
Az evvel böyle bir uyku saatine giriş yaptık bizde, kolum uyuştu ve ben ne yapacağımı bilemez haldeyken uyanacak kesin biliyorumUYKU SAATLERİNDEN NEFRET EDİYORUM !!!!
Nefretimi kusayımSaymaya başladım yine biirrrrrrr( nefes al) ikiiiiiii (nefes verrr )
O ana bir sürü şey sığdırmak isteyip , hiç bir şey yapamamakAz evvel böyle bir uyku saatine giriş yaptık bizde, kolum uyuştu ve ben ne yapacağımı bilemez haldeyken uyanacak kesin biliyorumşaşkınlıktan anın tadını bile çıkaramıyorum
Yol ben emzik olmasa büyütemezdim. Uykuya dönmesi gerçekten kolay oluyor emzikle. Neden vermedinSenin bebe de mi emzik almadı. Ben ilk çocuğa vermedim pişman oldum. İkiye de vermedim salak gibi. Emzik kullananlar gece daha rahat uyuyormus. Bir de benimki yanımda yatıyorBüyük de bensiz uyumuyor. İlla hikaye okunacak sarilinacak da öyle uyuyacak yapma kız ikinciyi.
Çünkü salaklıkYol ben emzik olmasa büyütemezdim. Uykuya dönmesi gerçekten kolay oluyor emzikle. Neden vermedin
Estagfirullah demek istiyorum ama biliosun yalandan bişi yazamamÇünkü salaklık
Ya ben sonunu düşündüm aslında. Geri bu emziği nasıl bıraktıracam gel de uğraş diye emzik vermedim. Bir numara memeden kolayca kesildi mesela geri emzik derdim olmadı. Bakalım iki numara ne olacakEstagfirullah demek istiyorum ama biliosun yalandan bişi yazamambiraz öyle olmuş.
Bdv de yine terör estiriyorum
Hak etti o üyeYa ben sonunu düşündüm aslında. Geri bu emziği nasıl bıraktıracam gel de uğraş diye emzik vermedim. Bir numara memeden kolayca kesildi mesela geri emzik derdim olmadı. Bakalım iki numara ne olacak
Bı rahat dursan olmayacak degil mi geldigin gibi geri gideceksin
Çok oldu gideyim diyorsunHak etti o üyeneyse 3 gündür buradayım
Yavrum demeyeydi iyiydiÇok oldu gideyim diyorsunkantarin topuzunu kaçırma bari
Ya aman ne bileyim çok hassas konu buYavrum demeyeydi iyiydi
Kız bebeğim masrafı çokYaaaa kız bebiş cicişliği
Bende seneye oğluma deri ceket kot ceket alayımda yaksın yıksın ortalıgı
Hahhaa ağzının tadını bilmiyooYa aman ne bileyim çok hassas konu buben aslında kötü niyetli bulmadım amacı milleti birbirine düşürüp prim yapmak olan bir trol degilse yani anlaşmak istiyorsa çaresi psikolog falan değil gezecek tozacak kebap yiyecek baklava kirtlatacak kaynanayla içli köfte yoguracak mis içindeki histen eser kalmaz
5 dk hiç bu kadar anlamlı olmamıştıO ana bir sürü şey sığdırmak isteyip , hiç bir şey yapamamak
Beyaz gürültü ile bebek uyuyan var mııı ?
Benim ilk 3 ayda saç kurıtma makinesi ile uyuttuğum çok olduBeyaz gürültü ile bebek uyuyan var mııı ?
Resmen bağımlısı oldu beyaz gürültününBen hiç dinletmedm.. Ama yatakodası da uyurken bebekken camasır makinesini calıstırmıslıgım çoktur.. Belkı ondan ihtiyaç kalmıodu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?