• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çıldırmama ramak kaldı.

İnşallah burada ki gadınlar gibi güçlüyüm ama kocam eziyor demez :KK70:
Gocam eziyorda demiyor bazıları gocam döverde severde biriciktir canım kociş diyorlar hemde tüm kk bu kadınları korurken birde çemkiriveriyorlar herkese ama yok koca ciciş kk kötü 😂

UYKU SAATLERİNDEN NEFRET EDİYORUM !!!!
Nefretimi kusayım 😂 Saymaya başladım yine biirrrrrrr( nefes al) ikiiiiiii (nefes verrr )
Az evvel böyle bir uyku saatine giriş yaptık bizde, kolum uyuştu ve ben ne yapacağımı bilemez haldeyken uyanacak kesin biliyorum 😂 şaşkınlıktan anın tadını bile çıkaramıyorum 😂😂

Senin bebe de mi emzik almadı. Ben ilk çocuğa vermedim pişman oldum. İkiye de vermedim salak gibi. Emzik kullananlar gece daha rahat uyuyormus. Bir de benimki yanımda yatıyor 🤦🏻‍♀️ Büyük de bensiz uyumuyor. İlla hikaye okunacak sarilinacak da öyle uyuyacak 🤦🏻‍♀️ yapma kız ikinciyi. 😅
Yol ben emzik olmasa büyütemezdim. Uykuya dönmesi gerçekten kolay oluyor emzikle. Neden vermedin :D

1D711E0E-4297-40AE-B52B-1B0419CF1C4F.jpeg

ÇABUK KOŞUN BENİM BEBİK TÜTÜ GİYMİŞ 🥲

Estagfirullah demek istiyorum ama biliosun yalandan bişi yazamam :KK70: biraz öyle olmuş.
Bdv de yine terör estiriyorum 🔫😎
Ya ben sonunu düşündüm aslında. Geri bu emziği nasıl bıraktıracam gel de uğraş diye emzik vermedim. Bir numara memeden kolayca kesildi mesela geri emzik derdim olmadı. Bakalım iki numara ne olacak 😅
Bı rahat dursan olmayacak degil mi geldigin gibi geri gideceksin 😆😆

Ya ben sonunu düşündüm aslında. Geri bu emziği nasıl bıraktıracam gel de uğraş diye emzik vermedim. Bir numara memeden kolayca kesildi mesela geri emzik derdim olmadı. Bakalım iki numara ne olacak 😅
Bı rahat dursan olmayacak degil mi geldigin gibi geri gideceksin 😆😆
Hak etti o üye :D neyse 3 gündür buradayım

Yavrum demeyeydi iyiydi :KK70:
Ya aman ne bileyim çok hassas konu bu 😅 ben aslında kötü niyetli bulmadım amacı milleti birbirine düşürüp prim yapmak olan bir trol degilse yani 😅 anlaşmak istiyorsa çaresi psikolog falan değil gezecek tozacak kebap yiyecek baklava kirtlatacak kaynanayla içli köfte yoguracak mis içindeki histen eser kalmaz 😆😆

Ya aman ne bileyim çok hassas konu bu 😅 ben aslında kötü niyetli bulmadım amacı milleti birbirine düşürüp prim yapmak olan bir trol degilse yani 😅 anlaşmak istiyorsa çaresi psikolog falan değil gezecek tozacak kebap yiyecek baklava kirtlatacak kaynanayla içli köfte yoguracak mis içindeki histen eser kalmaz 😆😆
Hahhaa ağzının tadını bilmiyoo :D
Ot yiye yiye jxjsjd ay şimdi konumu basarlarr Allah korusun :D

Back