• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çıldırmama ramak kaldı.

Evet kızlar kızçem yeni uyudu. Bende zıbarıcam :D yarın banlanabilirim Allah kahretsin yine coştum :D

Hahaha ben hepsine cevap veriyorum :KK70: maşallah de hemen . Harikasınız şeyhim de hxjdjdjd utanıyorlar :KK70:
Ay ne dicem kız aynen çocuk bakmaktan kafası yerinde olmayan insana lafmı anlatılır bende bırakıyorumki kendi hayal dünyasında yaşamaya devam etsin 😂😂
Ben yine bir cinnet anındayım mesela. Derin nefes alıp veriyorum. Berbat bi velet oldu iyice
Bende öyleyim bende ama o nefesler seni şişirmiyormu ya şahsen ben balon gibi oldum 😂😂. Bir çocuk uykudan bayılacak gibi olup neden uyumaz ya kolum uyuştu resmen göbekli ama kol kaslı biri oldum 😂🥴🥺

Ay ne dicem kız aynen çocuk bakmaktan kafası yerinde olmayan insana lafmı anlatılır bende bırakıyorumki kendi hayal dünyasında yaşamaya devam etsin 😂😂

Bende öyleyim bende ama o nefesler seni şişirmiyormu ya şahsen ben balon gibi oldum 😂😂. Bir çocuk uykudan bayılacak gibi olup neden uyumaz ya kolum uyuştu resmen göbekli ama kol kaslı biri oldum 😂🥴🥺
Sana şöyle diyim bebem ayakta uyumuşluğu var :D ama yatağa koyduğum an kalkıyor mesela…

Dişi , kıçı , başı hiç durmuyor :KK70:
Sagligi yerinde olsun da. Diş miş bunlar rutin şeyler. 😅 Büyüme atakları hep yorucu oluyor 😐 benimki gece sebepsiz yere bir ağlamaya başlıyor sanki anasını kestik. Memeye ağlıyor halbuki meme ağzında 😅 değiştiriyorum ötekine ağlıyor bir değişik.

Sagligi yerinde olsun da. Diş miş bunlar rutin şeyler. 😅 Büyüme atakları hep yorucu oluyor 😐 benimki gece sebepsiz yere bir ağlamaya başlıyor sanki anasını kestik. Memeye ağlıyor halbuki meme ağzında 😅 değiştiriyorum ötekine ağlıyor bir değişik.
Memeyi ameliyatla ağzına yapıştırmayı düşünüyorum :D seyyar meme :D

Memeyi ameliyatla ağzına yapıştırmayı düşünüyorum :KK70: seyyar meme :KK70:
Mesajı yazdıktan sonra benimki uyandı 😒 emzir uyut - uyumamak için çok mücadele etti- sonra bir şekilde bayılmışım 😅 sabah zil bilmem kaç kere çaldı ona kalk geri yat of aman yine verimsiz saçma sapan uykular 😒

Mesajı yazdıktan sonra benimki uyandı 😒 emzir uyut - uyumamak için çok mücadele etti- sonra bir şekilde bayılmışım 😅 sabah zil bilmem kaç kere çaldı ona kalk geri yat of aman yine verimsiz saçma sapan uykular 😒
Şu an halimi görmelisin. Bu başlığı ömrüm boyunca okuyacağım. Bir daha kesinlikle bebek falan görmek istemiyorum.
Abi milletin çocuğunu sevesim gelmiyor yaw 😂

Şu an halimi görmelisin. Bu başlığı ömrüm boyunca okuyacağım. Bir daha kesinlikle bebek falan görmek istemiyorum.
Abi milletin çocuğunu sevesim gelmiyor yaw 😂
Senin bebe de mi emzik almadı. Ben ilk çocuğa vermedim pişman oldum. İkiye de vermedim salak gibi. Emzik kullananlar gece daha rahat uyuyormus. Bir de benimki yanımda yatıyor 🤦🏻‍♀️ Büyük de bensiz uyumuyor. İlla hikaye okunacak sarilinacak da öyle uyuyacak 🤦🏻‍♀️ yapma kız ikinciyi. 😅

Back