- 15 Mayıs 2021
- 7.455
- 24.753
- 263
- Konu Sahibi bubendegilim
- #1.801
Evet kızlar kızçem yeni uyudu. Bende zıbarıcam yarın banlanabilirim Allah kahretsin yine coştum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bi duramıyorsunEvet kızlar kızçem yeni uyudu. Bende zıbarıcam yarın banlanabilirim Allah kahretsin yine coştum
Eğlence ruhuma işlemişBi duramıyorsun
Ay ne dicem kız aynen çocuk bakmaktan kafası yerinde olmayan insana lafmı anlatılır bende bırakıyorumki kendi hayal dünyasında yaşamaya devam etsinHahaha ben hepsine cevap veriyorum maşallah de hemen . Harikasınız şeyhim de hxjdjdjd utanıyorlar
Bende öyleyim bende ama o nefesler seni şişirmiyormu ya şahsen ben balon gibi oldum . Bir çocuk uykudan bayılacak gibi olup neden uyumaz ya kolum uyuştu resmen göbekli ama kol kaslı biri oldumBen yine bir cinnet anındayım mesela. Derin nefes alıp veriyorum. Berbat bi velet oldu iyice
Sana şöyle diyim bebem ayakta uyumuşluğu var ama yatağa koyduğum an kalkıyor mesela…Ay ne dicem kız aynen çocuk bakmaktan kafası yerinde olmayan insana lafmı anlatılır bende bırakıyorumki kendi hayal dünyasında yaşamaya devam etsin
Bende öyleyim bende ama o nefesler seni şişirmiyormu ya şahsen ben balon gibi oldum . Bir çocuk uykudan bayılacak gibi olup neden uyumaz ya kolum uyuştu resmen göbekli ama kol kaslı biri oldum
Ne yaptın bıcırık yeni mi uyudu mesela benimki yeni uyudu, uyku da tutmuyor çok mağdurumSana şöyle diyim bebem ayakta uyumuşluğu var ama yatağa koyduğum an kalkıyor mesela…
Yok sürekli kalkıyoruz. Başım ağrıyo artık :|Ne yaptın bıcırık yeni mi uyudu mesela benimki yeni uyudu, uyku da tutmuyor çok mağdurum
Benimki de uyumuştu ne güzel tam uyku hazırlıkları yapıyordum ki cee dedi. Bir de keyifle oturdu oyun oynadi ki sorma napiyor seninki diş mi çıkarıyorYok sürekli kalkıyoruz. Başım ağrıyo artık :|
Dişi , kıçı , başı hiç durmuyorBenimki de uyumuştu ne güzel tam uyku hazırlıkları yapıyordum ki cee dedi. Bir de keyifle oturdu oyun oynadi ki sorma napiyor seninki diş mi çıkarıyor
Sagligi yerinde olsun da. Diş miş bunlar rutin şeyler. Büyüme atakları hep yorucu oluyor benimki gece sebepsiz yere bir ağlamaya başlıyor sanki anasını kestik. Memeye ağlıyor halbuki meme ağzında değiştiriyorum ötekine ağlıyor bir değişik.Dişi , kıçı , başı hiç durmuyor
Memeyi ameliyatla ağzına yapıştırmayı düşünüyorum seyyar memeSagligi yerinde olsun da. Diş miş bunlar rutin şeyler. Büyüme atakları hep yorucu oluyor benimki gece sebepsiz yere bir ağlamaya başlıyor sanki anasını kestik. Memeye ağlıyor halbuki meme ağzında değiştiriyorum ötekine ağlıyor bir değişik.
Tuçe ben şimdi görüyorum bunu çok geçmiş olsun. Şimdi nasılsınızKızlar oğlum düştü başının arkasına dikiş atılacak
O zaman ayaktayken üzerine bir yorgan atacaksın ki üşümesinSana şöyle diyim bebem ayakta uyumuşluğu var ama yatağa koyduğum an kalkıyor mesela…
Ona da karşı devrimci bi kız hahahO zaman ayaktayken üzerine bir yorgan atacaksın ki üşümesin
Mesajı yazdıktan sonra benimki uyandı emzir uyut - uyumamak için çok mücadele etti- sonra bir şekilde bayılmışım sabah zil bilmem kaç kere çaldı ona kalk geri yat of aman yine verimsiz saçma sapan uykularMemeyi ameliyatla ağzına yapıştırmayı düşünüyorum seyyar meme
Boşver öyle olsun ya şimdi sıkıntısını sen çekiyorsun ama ilerde bu devrimciliği onu korurOna da karşı devrimci bi kız hahah
İnşallah burada ki gadınlar gibi güçlüyüm ama kocam eziyor demezBoşver öyle olsun ya şimdi sıkıntısını sen çekiyorsun ama ilerde bu devrimciliği onu korur
Şu an halimi görmelisin. Bu başlığı ömrüm boyunca okuyacağım. Bir daha kesinlikle bebek falan görmek istemiyorum.Mesajı yazdıktan sonra benimki uyandı emzir uyut - uyumamak için çok mücadele etti- sonra bir şekilde bayılmışım sabah zil bilmem kaç kere çaldı ona kalk geri yat of aman yine verimsiz saçma sapan uykular
Senin bebe de mi emzik almadı. Ben ilk çocuğa vermedim pişman oldum. İkiye de vermedim salak gibi. Emzik kullananlar gece daha rahat uyuyormus. Bir de benimki yanımda yatıyor Büyük de bensiz uyumuyor. İlla hikaye okunacak sarilinacak da öyle uyuyacak yapma kız ikinciyi.Şu an halimi görmelisin. Bu başlığı ömrüm boyunca okuyacağım. Bir daha kesinlikle bebek falan görmek istemiyorum.
Abi milletin çocuğunu sevesim gelmiyor yaw