- 6 Şubat 2019
- 5.913
- 12.985
- 248
- 33
- Konu Sahibi bubendegilim
- #1.861
Yalnız Tuce den haber yok bebeği acaba elini kolunu mu bağladı
Bence cocuga odaklanmstır o sımdı.. Cok zorluyor dur onu emınım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yalnız Tuce den haber yok bebeği acaba elini kolunu mu bağladı
Yan komşumun bir bebeği var , kolik galiba. Düşün ki evin yalıtımı çok güçlü olmasına rağmen duyuyorum bebeği. Sürekli ağlıyor. Geçen gün kadın yeterrr diye bi bağırdı. Evine gitmek istedim. Bebeği kucağından almak falanBence cocuga odaklanmstır o sımdı.. Cok zorluyor dur onu emınım
Benim tek korkum bez bezi bırakmak bence çok zordur yaw.
Kalorüferler yanmıyor,bu akşam sinirimden uyuyamam ben.O zaman zıbaralım gel
Bunu gördüm de pet şişe ne güne duruyor djjdjdBişiler aldıkça ben heyecanlanıyorum.. Büyüyor ve hoşuma gıdıo bu bak dünde bunu aldım.. Pipililere özel
Susesi Lazımlık Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Susesi Lazımlık yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Aaa o neden ?Kalorüferler yanmıyor,bu akşam sinirimden uyuyamam ben.
Yan komşumun bir bebeği var , kolik galiba. Düşün ki evin yalıtımı çok güçlü olmasına rağmen duyuyorum bebeği. Sürekli ağlıyor. Geçen gün kadın yeterrr diye bi bağırdı. Evine gitmek istedim. Bebeği kucağından almak falan
Bizim kömürlü,kazanın beyni yanmış.Yonetici para istiyor gene.Aaa o neden ?
Bak şu an da da ağlıyor ve delice bir ağlama. Kadının kocası iyi biri ama sürekli geliyor yanlarına ya da bebeği alıypr götürüyor jxjdjd ulan neleri takip ediyorumAhhh ahhh çeken bilir.. İlk zmnlar çok zor.. Hele kolikse Allah yardımcısı olsun
Bunu gördüm de pet şişe ne güne duruyor djjdjd
Ama bu şekilde de olmaz ki. Sabaha kadar donarsınız.Bizim kömürlü,kazanın beyni yanmış.Yonetici para istiyor gene.
Peti atar kurtulursun bunu temizlicen hdhsh bende kız çocuk olan için almayı mantıklı buluyorum. Ama çoook korkuyorum bez bırakma evresinden.Her yerde Pet şişe mi arıcam yaa bazı çocuklar Pet şişeye de yapmak istemezler miş.. Bılemıorm tabi ne olur da bide bu daha hijyenik geldi.. Bilemıorm yaşayıp görcem
Yarın yapacaklarmış,biz neyse de annem ve babam var,çocuklar var.Elektrik sobası açtım elim titreye titreye.Ama bu şekilde de olmaz ki. Sabaha kadar donarsınız.
Bundan ben de alacağım tuvaleti öğrenirkenBişiler aldıkça ben heyecanlanıyorum.. Büyüyor ve hoşuma gıdıo bu bak dünde bunu aldım.. Pipililere özel
Susesi Lazımlık Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Susesi Lazımlık yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Allah yardımcın olsun. Üzüldüm sahiden. Keşke elimden bişi gelse. Anananı babanı ve çocukları al gel. Ama kocanı alma kocaları sevmiyorum biliosun dhhshsYarın yapacaklarmış,biz neyse de annem ve babam var,çocuklar var.Elektrik sobası açtım elim titreye titreye.
Peti atar kurtulursun bunu temizlicen hdhsh bende kız çocuk olan için almayı mantıklı buluyorum. Ama çoook korkuyorum bez bırakma evresinden.
Kocişim çok kıymetli olmaz.Allah yardımcın olsun. Üzüldüm sahiden. Keşke elimden bişi gelse. Anananı babanı ve çocukları al gel. Ama kocanı alma kocaları sevmiyorum biliosun dhhshs
Ben meme bırakmadan korkuyordum korktuğum gibi gitmiyor şu an. Gündüz emmemeye alıştı nerdeyse. Gerçi zor olan kısım gece inşallah o da kolay olurPeti atar kurtulursun bunu temizlicen hdhsh bende kız çocuk olan için almayı mantıklı buluyorum. Ama çoook korkuyorum bez bırakma evresinden.
Bundan ben de alacağım tuvaleti öğrenirken
Ben meme bırakmadan korkuyordum korktuğum gibi gitmiyor şu an. Gündüz emmemeye alıştı nerdeyse. Gerçi zor olan kısım gece inşallah o da kolay olur