• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çıldırmama ramak kaldı.

Bence cocuga odaklanmstır o sımdı.. Cok zorluyor dur onu emınım
Yan komşumun bir bebeği var , kolik galiba. Düşün ki evin yalıtımı çok güçlü olmasına rağmen duyuyorum bebeği. Sürekli ağlıyor. Geçen gün kadın yeterrr diye bi bağırdı. Evine gitmek istedim. Bebeği kucağından almak falan 😔

Yan komşumun bir bebeği var , kolik galiba. Düşün ki evin yalıtımı çok güçlü olmasına rağmen duyuyorum bebeği. Sürekli ağlıyor. Geçen gün kadın yeterrr diye bi bağırdı. Evine gitmek istedim. Bebeği kucağından almak falan 😔

Ahhh ahhh çeken bilir.. İlk zmnlar çok zor.. Hele kolikse Allah yardımcısı olsun 😔

Ahhh ahhh çeken bilir.. İlk zmnlar çok zor.. Hele kolikse Allah yardımcısı olsun 😔
Bak şu an da da ağlıyor ve delice bir ağlama. Kadının kocası iyi biri ama sürekli geliyor yanlarına :D ya da bebeği alıypr götürüyor jxjdjd ulan neleri takip ediyorum :D

Her yerde Pet şişe mi arıcam yaa🤣😅 bazı çocuklar Pet şişeye de yapmak istemezler miş.. Bılemıorm tabi ne olur da bide bu daha hijyenik geldi.. Bilemıorm yaşayıp görcem😅
Peti atar kurtulursun :D bunu temizlicen hdhsh bende kız çocuk olan için almayı mantıklı buluyorum. Ama çoook korkuyorum bez bırakma evresinden.

Yarın yapacaklarmış,biz neyse de annem ve babam var,çocuklar var.Elektrik sobası açtım elim titreye titreye😔.
Allah yardımcın olsun. Üzüldüm sahiden. Keşke elimden bişi gelse. Anananı babanı ve çocukları al gel. Ama kocanı alma :D kocaları sevmiyorum biliosun dhhshs

Peti atar kurtulursun :KK70: bunu temizlicen hdhsh bende kız çocuk olan için almayı mantıklı buluyorum. Ama çoook korkuyorum bez bırakma evresinden.

Bişi diyim mi bende.. Bak biz cok benziyoruz çoğu fikirde uyuşuyorz.. Bu zamana kadar en korktugum şey tuvalet eğitimi oldu.. Ama emınım Bi süre snra buna da alıscam eymende alışacak.. Su akar yolunu bulur demısler.. Mayısta yaparım ben deneyımledıkce yazarm buraya da☺️

Peti atar kurtulursun :KK70: bunu temizlicen hdhsh bende kız çocuk olan için almayı mantıklı buluyorum. Ama çoook korkuyorum bez bırakma evresinden.
Ben meme bırakmadan korkuyordum korktuğum gibi gitmiyor şu an. Gündüz emmemeye alıştı nerdeyse. Gerçi zor olan kısım gece inşallah o da kolay olur 😄

Back