- 15 Mayıs 2021
- 7.455
- 24.753
- 263
- Konu Sahibi bubendegilim
- #1.781
Beni hepsi engelledi djnsjdjdjdjdjhdhdNazlıyı takip ediyor musun
Nazlı , damy , özlem lina
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beni hepsi engelledi djnsjdjdjdjdjhdhdNazlıyı takip ediyor musun
Niye kızzzzBeni hepsi engelledi djnsjdjdjdjdjhdhd
Nazlı , damy , özlem lina
Sence hala bunu soruyor musun ? Hiç birine inanmadığım için hep alay ediyorumNiye kızzzz
Nazlıya ne yazdın allah aşkına söyle hadiSence hala bunu soruyor musun ? Hiç birine inanmadığım için hep alay ediyorum
Doğru :)) salmak lazım çünkü ne kadar pimpiriklik o kadar bocalamak. İstanbulda bir sürü hastaneye gittik şu zamana kadar hepsinde de hatrı sayılır bir suriyeli popülasyonu vardı. Onların çocuklarına bakıyorum sesi çıkmıyor nereye bırakırlarsa orda öylece duruyor tepkisizO halde biraz salmaya başlamalısın yerden yemeli mesela zjjsjdj
Bi yerde okumuştum , çocuklar talep etmeden her şeyi yapmamızın zararları yazıyordu. Neden bu devrin çocukları böyle zor diye bir yazıydı. Ben çok haklı bulmuştum. Mesela sürekli ay şunu alayım, su aktiviteye götüreyim vs. Onların yerine hep biz düşünüyoruz.Doğru :)) salmak lazım çünkü ne kadar pimpiriklik o kadar bocalamak. İstanbulda bir sürü hastaneye gittik şu zamana kadar hepsinde de hatrı sayılır bir suriyeli popülasyonu vardı. Onların çocuklarına bakıyorum sesi çıkmıyor nereye bırakırlarsa orda öylece duruyor tepkisiz
Bizimkini zaptedebilene aşk olsun ay acıktı ay susadı ay canı sıkıldı ay bezi doldu.. azap oluyordu o hastane ziyaretleri.
Ama işin sırrı biraz salmaktan geçiyor sanırım
Kos koca avukat ve her haltı bilen birisin ama hayatın yalan dedimNazlıya ne yazdın allah aşkına söyle hadi
Bi yerde okumuştum , çocuklar talep etmeden her şeyi yapmamızın zararları yazıyordu. Neden bu devrin çocukları böyle zor diye bir yazıydı. Ben çok haklı bulmuştum. Mesela sürekli ay şunu alayım, su aktiviteye götüreyim vs. Onların yerine hep biz düşünüyoruz.
Ben rahat bi insanımdır. Her şeyi eline verdim bebeklikten beri. Hep izin verdim keşfetmesine. Çok şükür şu an kendi ek gıdasını (çorba hariç) kendisi yiyor. Birlikte kahvaltı falan yapıyoruz resmen :)
İşte biz yapıyoruz. Kuzenim hala bebeğinin ağzına şırınga ile çorba veriyor. Çocuk 8 aylık. Çüşş dedim. Hasta falan da değil. Anne olduktan sonra çok ciddi saçma insanlar tanıdımAy masallah valla.. Darısı basıma
Ama cok haklısın.. Cocuk hıc bısey istemeden hoop önüne gelıo al sana zor cocuk
İşte biz yapıyoruz. Kuzenim hala bebeğinin ağzına şırınga ile çorba veriyor. Çocuk 8 aylık. Çüşş dedim. Hasta falan da değil. Anne olduktan sonra çok ciddi saçma insanlar tanıdım
Ben altına bi örtü aldım leke tutmuyor ve su geçirmiyor ( naylon), önüne de aynı cinsten önlük takıyorum. Misss gibi yiyor valla. Sabah söylemesi ayıp pişi yaptım hapur hupur yedi. Yemediğini de elime koymayı öğrendi. Uzatıyor bana. Ama bunlar hep benim sayemde oldu. Valla çok üzerine düşmeyi asla düşünmüyorum. Geçen kardeşimi kızı buna top attı bu da bana baktı ne yapacağım diye. Yanlışlıkla oldu kızım , bir şey yok dedim ağlamadan gitti. Yere de düşüyor , ne yapayım yani 24 saat gıçında mı gezeyim ?
Hemde çoook. Havalar bi ısınsın her gün park yaparız inşallah. Evet senin ve benim tarzımız çok benziyor ben böyle pimpirikli insanlarla görüşmüyorum biliyor musun.Valla bende böyleydim.. O emeklemeye başladığı zamanlar peşinde dolaşmadm hiç.. Elını cekmeceyı mı sıkıştırdı gittim sakınledm.. Ama bıraktım yapa yapa alıssn parmağını kıstırmasn dıye.. Ki öylede oldu sımdı hıc elını sıkıştırmıo.. Sakınan göze çöp batar derler ya.. Valla ben bıraz anam babam usulu yapıorm.. Birazcık kendı kendıne büyüsün.. Zaten evın ıcınde yavrum.. Ben onun yaşındayken hep dısardaymısım düşün devir yönünden de sansszlar..
Hemde çoook. Havalar bi ısınsın her gün park yaparız inşallah. Evet senin ve benim tarzımız çok benziyor ben böyle pimpirikli insanlarla görüşmüyorum biliyor musun.
Ağlıyorum yine uyku vakti ve yine direniş. Bu kıaz devrimcii !Bende valla.. Enerjimi sömürüolar gibime gelıo
Kız sadece oradakilerde değil onlar heryeri sarmış resmen buradada varlar. Biri diyorki çocuğumun şöyle böyle sıkıntısı var ne yapmalıyım çıldırıcam filan ötekide dünyanın eeeen mikemmel annesi (!) diyorki sen bakmayı bilmiyorsun benim çocuk duruyordu .Annem instagramdaki nazlı altaç içindiyor ki kesin arkada çocuğa bakan birisi var
Burada bile o dediğin rolü yapıyorlar ya geliyorlar konunun altına ciciş ciciş yorum yapıyorlar şöyle yapmalısın böyle yapmalısın canım, kuzum diyorlar ama gel görki evlerinde neler dönüyordur tahmin etmek çok zor değil sanki bilmiyoruzDışarıda canım evladım yapmamalısın evde gel ulan buraya :d
Hahaha ben hepsine cevap veriyorum maşallah de hemen . Harikasınız şeyhim de hxjdjdjd utanıyorlarBurada bile o dediğin rolü yapıyorlar ya geliyorlar konunun altına ciciş ciciş yorum yapıyorlar şöyle yapmalısın böyle yapmalısın canım, kuzum diyorlar ama gel görki evlerinde neler dönüyordur tahmin etmek çok zor değil sanki bilmiyoruz
Benim kızımı bi görsen sürekli ağlama halindeBenim oğlanın yaramazlıkları 1000 di şuan 10.000 oldu kafaya darbe alınca iyice delirdi hiç akıllanmıyor