Çıldırmama ramak kaldı.

Ben de geçen hafta ağır bir hastalık atlatttım. 18 aylık kızımı 2 gün kv deme bırakmak zorunda kaldık.Geldiğinde bizimle bir kaç saat konuşmadı trip attı sonradan kucakladı sarıldık vs sorun yoktu.Ama 2 gündür bana yapıştı gözünden kaybolunca bağırıyor ağlıyor sürekli kucak istiyor.Babası ananesi de olsa kucağımdan inmiyor, uyumuyor, yemek yemiyor. 5 aylık hamileyim aynı zamanda kasığımın ağrısından kıvranmaya başladım artık.Oraya bıraktıgım için mi oldu yoksa atak dönemi mi anlamadım

Kesinlikle ondan yapıyorlar. Yanında olduğunu sürekli söylemelisin bence. Güvenli bağlanma durumu oluşmuş.
Bu arada 2. Bebeğe hamilesin dimi nasıl karar verdin ?

Üzgünüm ama bıraktığınız için olmuş . Oğlum 23 aylıkken Kv kp bize geldiler 4 gün kaldılar ben sürekliler yemek hazırla topla oğlumla ilgilenemedim. Uykuya direnmeye başladı uyumadı desteksiz uyurken destek istedi ellerimi tuttu . Geceleri çığlık kıyamet ağladı filan doktoru o 4 günden çok etkilendiğini söyledi

Sürekli ağlayan bebe yapmışım Allahım uyu artıkkk yawrumm uyuu!
Asıl ben Korkunç arabayla boş boş dolaştık bugün resmen soğuk birde . Eşim diyor ki kucağımı istiyor almak işin eğilip kolumu açıyorum bu seferde gelmem diye ağlıyor diyor beynimi yok etti bugün artık şuan pert oldum

Kesinlikle ondan yapıyorlar. Yanında olduğunu sürekli söylemelisin bence. Güvenli bağlanma durumu oluşmuş.
Bu arada 2. Bebeğe hamilesin dimi nasıl karar verdin ?
Valla canım karar verecek durum olmadı ki...Kaza kurşunu oldu resmen 2 aylıkken öğrendik.Yoksa ben daha yapmazdım

Şu saat oldu ve hala mızır mızır off off

Şu saat oldu ve hala mızır mızır off off
Oğlum karnın aç mı ?
Hayır ( birde baş parmaklarını sağa sola sallıyo hayır diye )
Bezini değişelim mi ?
Hayır
Uyku var mı ?
Hayır parmak sallanıyor yine
Anneni seviyor musun oğlum
Hayır
Babanı seviyor musun?
Hayır parmak sallanıyor

Canim sabırlı ol öncelikle bu duyguyu Allah sana tattirdigi için şükret bebeği olsun diye yıllarını veren paralarini harcayan binlerece insan var. Öncelikle o sana Allah'ın bir emaneti öyle düşün. Hani kolay demiyorum yanlış anlama elbet zordur ama elbet geçecek bu günler zaman hızla akıyor bir bakmışsın okula başlamış

Bunu da birinden daha okudum aklımdaydı, şimdi sen yazınca daha bi gaza geldim kaç günde bir sürdün? Ne kadar süre tuttun?

Valla bebekken işte gün aşırı banyo yaptırıodum.. Her banyodan önce sürdüm.. Ama öyle çok tutmadım.. Sürüp vucudunu da bebe yargıyla yaglardm masaj yaparak.. Sonra hemen banyo yaptırırdım.. Öyle uzun tutmadım hiç kafasında badem yagını

Herseye hayır demeleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…