• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çıldırmama ramak kaldı.

Ece erken bu adamla sevgili olduğu zaman adam evli miydi ya ? Kadın niye programdan kovuldu?

Kızlar bebelerinizin saçları nasıl? Benim kız hala keltoş ya 🥲 ne zaman uzayacak. Ben baya gür saçlı biriyim, bebeklik fotolarımda hep toka var kafamda:KK70: bandanadan başka şey takamadım daha 🤣
Badem yagı mucizesi 😍 eymenın sacları öyle gürleşti.. Dökülmüş tü kac aylıktı hatırlamıorm kaşına sacına kırpıgıne surdum hepsı de gür masallah😊

Badem yagı mucizesi 😍 eymenın sacları öyle gürleşti.. Dökülmüş tü kac aylıktı hatırlamıorm kaşına sacına kırpıgıne surdum hepsı de gür masallah😊
Bunu da birinden daha okudum aklımdaydı, şimdi sen yazınca daha bi gaza geldim 😁 kaç günde bir sürdün? Ne kadar süre tuttun?

Aynı şeyleri bende yaşadım, yaşıyorum. Ben durmuyor diyordum duruyor ya sen durmayan bebek görmemişsin diyorlardı. Ben kendimi ona o da kendini bana uydurdu mu desem ne desem. Uyku saatlerini bebeğin kendime göre ayarlamışım, eşimde dahil öyle söylüyor. Ben çok uğraşsam daha erken uyutabilirmişim daha erken kaldırabilirmişim vs vs. Benimki en erken 22.30 da uyur en erken de 10.30 gibi kalkar ama kalkana kadar emmek için 4 5 kere kalkar. Çok denedim erken uyutmayı. Sabah erken kaldırıp erkenden yatırmayı, ama yine bu düzene geri döndük. Genelde 23.00 24.00 gibi uyur 11 gibi kalkar. Maşallah diyim. Hasta değilsr erken kalkma sorunumuz olmuyor ama ben ahh vahh erken yatmıyor geç yatıyor diye didinmiyorum ama başkaları erken yatmasını benden dsha çok dert ediniyor. 😑😑Yemek yapacak, temizlik yapacak olsam eşim yarım saat 1 saat oyalasada hemen "annesi seni istiyor" diye geri getiriyor. 🤬

Aa hemen hemen aynı . 9,5 benimki de ama korkunçlaşmaya başladı. Sürekli üzerimde . İşi gücü benim :KK70: takıntılı. Obsesifff !!!
Benimki anne anne diye evde beni arıyor. Gece uykudan kalkıp yatakta oturup anne diye ağlayıp beni bekliyor 10 aylık şuanda. Tuvalete gitsem peşimden geliyor bende kapıyı açık bırakıyorum, duşa kabine vs girmeye çalışıyor, klozette otururken bacağımdan tutunup ayağa kalkıp etrafı izliyor, tuvalet kağıtlarına saldırıyor. Eğer banyonun kapısı açık kalırsa direk orsya koşuyor, banyodaki çöpü karıştırmak istiyor, klozete elini sokmak istiyor, duşakabinin küvetini yalamak istiyor eğilipte🤣🤣🤣

Aynı şeyleri bende yaşadım, yaşıyorum. Ben durmuyor diyordum duruyor ya sen durmayan bebek görmemişsin diyorlardı. Ben kendimi ona o da kendini bana uydurdu mu desem ne desem. Uyku saatlerini bebeğin kendime göre ayarlamışım, eşimde dahil öyle söylüyor. Ben çok uğraşsam daha erken uyutabilirmişim daha erken kaldırabilirmişim vs vs. Benimki en erken 22.30 da uyur en erken de 10.30 gibi kalkar ama kalkana kadar emmek için 4 5 kere kalkar. Çok denedim erken uyutmayı. Sabah erken kaldırıp erkenden yatırmayı, ama yine bu düzene geri döndük. Genelde 23.00 24.00 gibi uyur 11 gibi kalkar. Maşallah diyim. Hasta değilsr erken kalkma sorunumuz olmuyor ama ben ahh vahh erken yatmıyor geç yatıyor diye didinmiyorum ama başkaları erken yatmasını benden dsha çok dert ediniyor. 😑😑Yemek yapacak, temizlik yapacak olsam eşim yarım saat 1 saat oyalasada hemen "annesi seni istiyor" diye geri getiriyor. 🤬
Kaç aylık 🤦🏻‍♀️

Benimki anne anne diye evde beni arıyor. Gece uykudan kalkıp yatakta oturup anne diye ağlayıp beni bekliyor 10 aylık şuanda. Tuvalete gitsem peşimden geliyor bende kapıyı açık bırakıyorum, duşa kabine vs girmeye çalışıyor, klozette otururken bacağımdan tutunup ayağa kalkıp etrafı izliyor, tuvalet kağıtlarına saldırıyor. Eğer banyonun kapısı açık kalırsa direk orsya koşuyor, banyodaki çöpü karıştırmak istiyor, klozete elini sokmak istiyor, duşakabinin küvetini yalamak istiyor eğilipte🤣🤣🤣
Aynı sahneyi yaşadık bugün :D tek fark var benim yavrum nankör anne demiyor :D baba dede ve mama ve buuu (su) hayatı:D

10 aylık olacak bu hafta sonu. İlk zamanlar çok az uyurdu ve zor uyuturdum, hep kucağımda ve mememde uyumak isterdi. Gündüzleri 5 dk 10 dk uyur kalkardı. Geri zor uyurdu. İlk 1 aydan sonra her 2 saatte bir gece emzirmesini kestim kendş uyandığı saatte emzirmeye devam ettim. 1 aydan sonra akşam 18den itibaren 4 5 saat kesintisiz uyurdu. Gece 12 den sonra da tekrar geri uyuturdum 3 saatte bir kaldırıp emzirirdim bazen uyuyakaldığımız da olurdu ama ilk 3 ay sabah 7.30 8.30 gibi 3 aydan sonra 9.00 9.30 - 12.00 gibi kalkmaya başladı. Şuan 70 cm 9 kg en son ölçülere göre ama 5-5,5 aylıkken emeklemeye başladı. D

Öncelikle bal diyarı hdjdj şaka şaka.
Gerçi şaka yapmak yasaktı. Unuttum yine bir an.
Şu an bu satırları yazarken sinirden dört köşe olmuş ve bitmiş halde halınıya uzanmış ve ağzımda emzikle yazıyorum.
Tam 10 gündür hayatım bitti. Ciddi anlamda kafam kaldırmıyor, bir bebek neden sürekli huzursuz olur. Sürekli ilgi isteyen bir hale geldi 10 günde. Yeni doğan döneminden beter ve ben artık pes ettim.Allahın gücüne gitmesin ama annelik herkesin harcı değil ve sanırım benim hiç değilmiş. Leş gibi gezmekten ve sürekli ağlayan bir bebekten bunaldım. Eşimin işleri yeni yeni düzeliyor ve gece geç gelip , sabah erkenden gidiyor.
Sürekli leş gibi gezmekten , sürekli pasaklı olmaktan ve hiç bir şeye vakit bulamamaktan yoruldum ve yıldım a dostlar. Yıldız Tilbe benden şık giyiniyor. Dişlerimi sıkmaktan geceleri dişlerim ağrıyor. Gece yatmaz , gündüz sabahın köründe kalkar. Ben bir mal gibi hissediyorum kendimi, hiç bir hayat neşem kalmadı. Mal gibiyim. Her gün bir diğerinin aynı. Ve sanki bu kısır döngü hiç bitmeyecekmiş gibi. Bu kadar zor bir şeyi insanlar nasıl birden fazla kez yapıyor vallahi merak ediyorum.
Kendimi resmen hayal kurarken buluyorum. Yahu La casa De papel de ki rehineyi kıskanıyorum yaw. Böyle malak gibi oturduğu için. Keşke diyorum beni rehin alsalar jxdjdjdjd
Ah sen linççi abla bi dur sakin ol. Tamam Allah isteyen herkese versin.
Tamam ben çocuk kaldıramıyorum.
Tamam iyi bir anne değilim. Oldu mu ? Rahatladın mı ? Ama yok şimdi yine gelecek biri konuyla alakasız şeyler söyleyecek.
Ben delirmek üzereyim a dostlar. Tanıyanlar az çok bilir bu benim normal halim :KK70: delirdiğimi düşünün bir de siz.
Ay hadi can kadınlar beni rahatlatın. Kaça kadar sayarsam içimden geçer bu günler. Uslu olursam şirinleri de görür müyüm ? :/

Not; eğer içim rahatlamazsa kocamı arayıp bağırmayı düşünüyorum. Sonra da benim boşansam mı diye başlayan konularımdan bıkabilirsiniz :KK70: 636366363 Tane konu açabilirim.
Merhaba; Merak ettim; oncesinde çalışıyor muydunuz? İş hayatindan sonra daha beter oluyor diyorlar da. O yüzden sormak istedim

Back