• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çıldırmama ramak kaldı.

Ben de geçen hafta ağır bir hastalık atlatttım. 18 aylık kızımı 2 gün kv deme bırakmak zorunda kaldık.Geldiğinde bizimle bir kaç saat konuşmadı trip attı sonradan kucakladı sarıldık vs sorun yoktu.Ama 2 gündür bana yapıştı gözünden kaybolunca bağırıyor ağlıyor sürekli kucak istiyor.Babası ananesi de olsa kucağımdan inmiyor, uyumuyor, yemek yemiyor. 5 aylık hamileyim aynı zamanda kasığımın ağrısından kıvranmaya başladım artık.Oraya bıraktıgım için mi oldu yoksa atak dönemi mi anlamadım:(

Ben de geçen hafta ağır bir hastalık atlatttım. 18 aylık kızımı 2 gün kv deme bırakmak zorunda kaldık.Geldiğinde bizimle bir kaç saat konuşmadı trip attı sonradan kucakladı sarıldık vs sorun yoktu.Ama 2 gündür bana yapıştı gözünden kaybolunca bağırıyor ağlıyor sürekli kucak istiyor.Babası ananesi de olsa kucağımdan inmiyor, uyumuyor, yemek yemiyor. 5 aylık hamileyim aynı zamanda kasığımın ağrısından kıvranmaya başladım artık.Oraya bıraktıgım için mi oldu yoksa atak dönemi mi anlamadım:KK43:
Kesinlikle ondan yapıyorlar. Yanında olduğunu sürekli söylemelisin bence. Güvenli bağlanma durumu oluşmuş.
Bu arada 2. Bebeğe hamilesin dimi :D nasıl karar verdin ?

Ben de geçen hafta ağır bir hastalık atlatttım. 18 aylık kızımı 2 gün kv deme bırakmak zorunda kaldık.Geldiğinde bizimle bir kaç saat konuşmadı trip attı sonradan kucakladı sarıldık vs sorun yoktu.Ama 2 gündür bana yapıştı gözünden kaybolunca bağırıyor ağlıyor sürekli kucak istiyor.Babası ananesi de olsa kucağımdan inmiyor, uyumuyor, yemek yemiyor. 5 aylık hamileyim aynı zamanda kasığımın ağrısından kıvranmaya başladım artık.Oraya bıraktıgım için mi oldu yoksa atak dönemi mi anlamadım:(
Üzgünüm ama bıraktığınız için olmuş . Oğlum 23 aylıkken Kv kp bize geldiler 4 gün kaldılar ben sürekliler yemek hazırla topla oğlumla ilgilenemedim. Uykuya direnmeye başladı uyumadı desteksiz uyurken destek istedi ellerimi tuttu . Geceleri çığlık kıyamet ağladı filan doktoru o 4 günden çok etkilendiğini söyledi

Sürekli ağlayan bebe yapmışım 😂 Allahım uyu artıkkk yawrumm uyuu!
Asıl ben 🧟‍♀️ Korkunç 😞 arabayla boş boş dolaştık bugün resmen soğuk birde . Eşim diyor ki kucağımı istiyor almak işin eğilip kolumu açıyorum bu seferde gelmem diye ağlıyor diyor beynimi yok etti bugün artık şuan pert oldum

Kesinlikle ondan yapıyorlar. Yanında olduğunu sürekli söylemelisin bence. Güvenli bağlanma durumu oluşmuş.
Bu arada 2. Bebeğe hamilesin dimi :D nasıl karar verdin ?
Valla canım karar verecek durum olmadı ki...Kaza kurşunu oldu resmen 😂 2 aylıkken öğrendik.Yoksa ben daha yapmazdım😉

Asıl ben 🧟‍♀️ Korkunç 😞 arabayla boş boş dolaştık bugün resmen soğuk birde . Eşim diyor ki kucağımı istiyor almak işin eğilip kolumu açıyorum bu seferde gelmem diye ağlıyor diyor beynimi yok etti bugün artık şuan pert oldum
Şu saat oldu ve hala mızır mızır off off

Şu saat oldu ve hala mızır mızır off off
Oğlum karnın aç mı ?
Hayır ( birde baş parmaklarını sağa sola sallıyo hayır diye 🤭)
Bezini değişelim mi ?
Hayır 🤦🏻‍♀️
Uyku var mı ?
Hayır parmak sallanıyor yine 🤢
Anneni seviyor musun oğlum
Hayır
Babanı seviyor musun?
Hayır parmak sallanıyor😬

Öncelikle bal diyarı hdjdj şaka şaka.
Gerçi şaka yapmak yasaktı. Unuttum yine bir an.
Şu an bu satırları yazarken sinirden dört köşe olmuş ve bitmiş halde halınıya uzanmış ve ağzımda emzikle yazıyorum.
Tam 10 gündür hayatım bitti. Ciddi anlamda kafam kaldırmıyor, bir bebek neden sürekli huzursuz olur. Sürekli ilgi isteyen bir hale geldi 10 günde. Yeni doğan döneminden beter ve ben artık pes ettim.Allahın gücüne gitmesin ama annelik herkesin harcı değil ve sanırım benim hiç değilmiş. Leş gibi gezmekten ve sürekli ağlayan bir bebekten bunaldım. Eşimin işleri yeni yeni düzeliyor ve gece geç gelip , sabah erkenden gidiyor.
Sürekli leş gibi gezmekten , sürekli pasaklı olmaktan ve hiç bir şeye vakit bulamamaktan yoruldum ve yıldım a dostlar. Yıldız Tilbe benden şık giyiniyor. Dişlerimi sıkmaktan geceleri dişlerim ağrıyor. Gece yatmaz , gündüz sabahın köründe kalkar. Ben bir mal gibi hissediyorum kendimi, hiç bir hayat neşem kalmadı. Mal gibiyim. Her gün bir diğerinin aynı. Ve sanki bu kısır döngü hiç bitmeyecekmiş gibi. Bu kadar zor bir şeyi insanlar nasıl birden fazla kez yapıyor vallahi merak ediyorum.
Kendimi resmen hayal kurarken buluyorum. Yahu La casa De papel de ki rehineyi kıskanıyorum yaw. Böyle malak gibi oturduğu için. Keşke diyorum beni rehin alsalar jxdjdjdjd
Ah sen linççi abla bi dur sakin ol. Tamam Allah isteyen herkese versin.
Tamam ben çocuk kaldıramıyorum.
Tamam iyi bir anne değilim. Oldu mu ? Rahatladın mı ? Ama yok şimdi yine gelecek biri konuyla alakasız şeyler söyleyecek.
Ben delirmek üzereyim a dostlar. Tanıyanlar az çok bilir bu benim normal halim :KK70: delirdiğimi düşünün bir de siz.
Ay hadi can kadınlar beni rahatlatın. Kaça kadar sayarsam içimden geçer bu günler. Uslu olursam şirinleri de görür müyüm ? :/

Not; eğer içim rahatlamazsa kocamı arayıp bağırmayı düşünüyorum. Sonra da benim boşansam mı diye başlayan konularımdan bıkabilirsiniz :KK70: 636366363 Tane konu açabilirim.
Canim sabırlı ol öncelikle bu duyguyu Allah sana tattirdigi için şükret bebeği olsun diye yıllarını veren paralarini harcayan binlerece insan var. Öncelikle o sana Allah'ın bir emaneti öyle düşün. Hani kolay demiyorum yanlış anlama elbet zordur ama elbet geçecek bu günler zaman hızla akıyor bir bakmışsın okula başlamış 🤗

Bunu da birinden daha okudum aklımdaydı, şimdi sen yazınca daha bi gaza geldim 😁 kaç günde bir sürdün? Ne kadar süre tuttun?

Valla bebekken işte gün aşırı banyo yaptırıodum.. Her banyodan önce sürdüm.. Ama öyle çok tutmadım.. Sürüp vucudunu da bebe yargıyla yaglardm masaj yaparak.. Sonra hemen banyo yaptırırdım.. Öyle uzun tutmadım hiç kafasında badem yagını

Oğlum karnın aç mı ?
Hayır ( birde baş parmaklarını sağa sola sallıyo hayır diye 🤭)
Bezini değişelim mi ?
Hayır 🤦🏻‍♀️
Uyku var mı ?
Hayır parmak sallanıyor yine 🤢
Anneni seviyor musun oğlum
Hayır
Babanı seviyor musun?
Hayır parmak sallanıyor😬

Herseye hayır demeleri 😑

Back