• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çıldırmama ramak kaldı.

Kızlar bebelerinizin saçları nasıl? Benim kız hala keltoş ya 🥲 ne zaman uzayacak. Ben baya gür saçlı biriyim, bebeklik fotolarımda hep toka var kafamda:KK70: bandanadan başka şey takamadım daha 🤣
Benim kızın saçı uzadı. Hatta önleri gözüne giriyor. 7 aylıkken öyleydi benimki de. İnan bi anda uzuyor.

Benim kızın saçı uzadı. Hatta önleri gözüne giriyor. 7 aylıkken öyleydi benimki de. İnan bi anda uzuyor.
Ay inşallah. 8,5 oldu böyle 😄 4 aylıkken tamamen dökülmüştü. Sonra yeniden çıktı ama çok yavaş uzuyor.

Eklentiler

• 5FEB229D-ACC1-43EE-92DE-1DC065032D31.png
    5FEB229D-ACC1-43EE-92DE-1DC065032D31.png
    683,9 KB · Görüntüleme: 45
Kızlar bebelerinizin saçları nasıl? Benim kız hala keltoş ya 🥲 ne zaman uzayacak. Ben baya gür saçlı biriyim, bebeklik fotolarımda hep toka var kafamda:D bandanadan başka şey takamadım daha 🤣
Benim oğlan doğduğunda aşırı saçlıydı hala öyle şuan kafasında
Kıazzzzzz yerimmm onuuuunnn o ellerini 😂

Ahah maşallah ona 😄 yapsın tabi
Herşeye ağlıyor kızlar ya dün gece uyumadık ya onunda etkisi var

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    80 KB · Görüntüleme: 44
Tuvalete girdim oda yanıma sonra katı sabunu avuçladı sıktı oradan gözüne sürdü dur demeye kalmadı 🤦🏻‍♀️🤣

Sakın kestirmee 😂
Asla 😁😁😁 çok tatlı oluyor yaaa ön taraflarındaki küçük bebek saçları da iyice uzadı artık . Eşim alt tarafları traş ediyor berbercilik oynuyorlar güya . En son Traşta oğlan makinayı eline geçirdi saçma sapan bir yerden kocaman saç kesti 🤦🏻‍♀️😁

Back