• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çıldırmama ramak kaldı.

Serii eksileniyorum 😂
TheQueeninthenorth TheQueeninthenorth sen beni göz ardı edeceğini söylemiştin 😂 bildiğim kadarıyla göz ardı edince görmüyorsun. Yapmıycamız şeyleri yazmamalıyız yaw 😂

Serii eksileniyorum 😂
TheQueeninthenorth TheQueeninthenorth sen beni göz ardı edeceğini söylemiştin 😂 bildiğim kadarıyla göz ardı edince görmüyorsun. Yapmıycamız şeyleri yazmamalıyız yaw 😂
Gözümden kaçmış valla sen söyleyene kadar da farkında değildim. Nickini bile hatırlamıyordum ama eksilerim isabetliymis demek baksana...

Gözümden kaçmış valla sen söyleyene kadar da farkında değildim. Nickini bile hatırlamıyordum ama eksilerim isabetliymis demek baksana...
Hahah tabii cağnım hep öyle olur 😂 Takmasan ilk göz ardı edecwğim dediğin zaman yorumlarından bıktım demezdin. Hani insan bilmediği nickin yorumlarını nereden takip etsin ? Bu arada bana beğendim attığında çok oldu. Ama huyum kurusun ki nick vermeden yazamam :D hadi sen coool havana devamkee 🤘

Hahah tabii cağnım hep öyle olur 😂 Takmasan ilk göz ardı edecwğim dediğin zaman yorumlarından bıktım demezdin. Hani insan bilmediği nickin yorumlarını nereden takip etsin ? Bu arada bana beğendim attığında çok oldu. Ama huyum kurusun ki nick vermeden yazamam :KK70: hadi sen coool havana devamkee 🤘
Ahahhxs yaaa tüm sırrı ifşa ettin bak kk ya sırf senin yorumlarını okumaya geldigimi cümle aleme duyurmaya gerek var mıydı:KK70: cidden beynimi gereksiz bilgiyle doldurmuyorum, eski üye olmama rağmen nick aklımda tutamadigimi ve bu yüzden bir sürü ekşından uzak kaldığımı cümle alem bilir:) bu yüzdendir ki beğendim de atmışım ordan da anlayabilirsin kinci olmadigimi, hatta balık hafızalı olduğumu ;) ama cool geldiysem Ok o daha iyi yaayy :D

Hahah tabii cağnım hep öyle olur 😂 Takmasan ilk göz ardı edecwğim dediğin zaman yorumlarından bıktım demezdin. Hani insan bilmediği nickin yorumlarını nereden takip etsin ? Bu arada bana beğendim attığında çok oldu. Ama huyum kurusun ki nick vermeden yazamam :KK70: hadi sen coool havana devamkee 🤘

Ahahhxs yaaa tüm sırrı ifşa ettin bak kk ya sırf senin yorumlarını okumaya geldigimi cümle aleme duyurmaya gerek var mıydı:KK70: cidden beynimi gereksiz bilgiyle doldurmuyorum, eski üye olmama rağmen nick aklımda tutamadigimi ve bu yüzden bir sürü ekşından uzak kaldığımı cümle alem bilir:) bu yüzdendir ki beğendim de atmışım ordan da anlayabilirsin kinci olmadigimi, hatta balık hafızalı olduğumu :KK66: ama cool geldiysem Ok o daha iyi yaayy :KK70:
Siz flörtleşiyor musun napıyosunuz anlamadım :D

Ahahhxs yaaa tüm sırrı ifşa ettin bak kk ya sırf senin yorumlarını okumaya geldigimi cümle aleme duyurmaya gerek var mıydı:KK70: cidden beynimi gereksiz bilgiyle doldurmuyorum, eski üye olmama rağmen nick aklımda tutamadigimi ve bu yüzden bir sürü ekşından uzak kaldığımı cümle alem bilir:) bu yüzdendir ki beğendim de atmışım ordan da anlayabilirsin kinci olmadigimi, hatta balık hafızalı olduğumu :KK66: ama cool geldiysem Ok o daha iyi yaayy :KK70:
Yaw bende dedikodu çok severim ama isim vererek :D kişisel algılama. Ama sen bence eksşın çok seviyorsun ama karşına hep korkan tipler çıkmış 😂 Görünce yazam dedim çokta şaaapma :D

Yaw bende dedikodu çok severim ama isim vererek :KK70: kişisel algılama. Ama sen bence eksşın çok seviyorsun ama karşına hep korkan tipler çıkmış 😂 Görünce yazam dedim çokta şaaapma :KK70:
Tamam ya seni mi kircam üye adı not alicam artik böyle olmayacak :D sen de ince buz ustundesin kalacak mısın gidecek misin bakacağız artık takipteyim ;)

A716E740-644C-40B0-BEB4-C841F2F11D54.png

Kızlar bebelerinizin saçları nasıl? Benim kız hala keltoş ya 🥲 ne zaman uzayacak. Ben baya gür saçlı biriyim, bebeklik fotolarımda hep toka var kafamda:D bandanadan başka şey takamadım daha 🤣

Back