- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.101
- 598
- 33
- Konu Sahibi bubendegilim
- #1.561
Beyaz tv bizde çekmiyor övsünlerKovamazlar çünkü bunların hepsinin her şeyini biliyor. Hala ece çok aşıktı çok aşıktı
2. Sayfa açık öldü dediler o kadar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beyaz tv bizde çekmiyor övsünlerKovamazlar çünkü bunların hepsinin her şeyini biliyor. Hala ece çok aşıktı çok aşıktı
Hahhaha ece nin hayatı bitmiş he heeBeyaz tv bizde çekmiyor övsünler
2. Sayfa açık öldü dediler o kadar
Gözümden kaçmış valla sen söyleyene kadar da farkında değildim. Nickini bile hatırlamıyordum ama eksilerim isabetliymis demek baksana...Serii eksileniyorum
TheQueeninthenorth sen beni göz ardı edeceğini söylemiştin bildiğim kadarıyla göz ardı edince görmüyorsun. Yapmıycamız şeyleri yazmamalıyız yaw
Hahah tabii cağnım hep öyle olur Takmasan ilk göz ardı edecwğim dediğin zaman yorumlarından bıktım demezdin. Hani insan bilmediği nickin yorumlarını nereden takip etsin ? Bu arada bana beğendim attığında çok oldu. Ama huyum kurusun ki nick vermeden yazamam hadi sen coool havana devamkeeGözümden kaçmış valla sen söyleyene kadar da farkında değildim. Nickini bile hatırlamıyordum ama eksilerim isabetliymis demek baksana...
Ahahhxs yaaa tüm sırrı ifşa ettin bak kk ya sırf senin yorumlarını okumaya geldigimi cümle aleme duyurmaya gerek var mıydı cidden beynimi gereksiz bilgiyle doldurmuyorum, eski üye olmama rağmen nick aklımda tutamadigimi ve bu yüzden bir sürü ekşından uzak kaldığımı cümle alem bilir:) bu yüzdendir ki beğendim de atmışım ordan da anlayabilirsin kinci olmadigimi, hatta balık hafızalı olduğumu ama cool geldiysem Ok o daha iyi yaayyHahah tabii cağnım hep öyle olur Takmasan ilk göz ardı edecwğim dediğin zaman yorumlarından bıktım demezdin. Hani insan bilmediği nickin yorumlarını nereden takip etsin ? Bu arada bana beğendim attığında çok oldu. Ama huyum kurusun ki nick vermeden yazamam hadi sen coool havana devamkee
Hahah tabii cağnım hep öyle olur Takmasan ilk göz ardı edecwğim dediğin zaman yorumlarından bıktım demezdin. Hani insan bilmediği nickin yorumlarını nereden takip etsin ? Bu arada bana beğendim attığında çok oldu. Ama huyum kurusun ki nick vermeden yazamam hadi sen coool havana devamkee
Siz flörtleşiyor musun napıyosunuz anlamadımAhahhxs yaaa tüm sırrı ifşa ettin bak kk ya sırf senin yorumlarını okumaya geldigimi cümle aleme duyurmaya gerek var mıydı cidden beynimi gereksiz bilgiyle doldurmuyorum, eski üye olmama rağmen nick aklımda tutamadigimi ve bu yüzden bir sürü ekşından uzak kaldığımı cümle alem bilir:) bu yüzdendir ki beğendim de atmışım ordan da anlayabilirsin kinci olmadigimi, hatta balık hafızalı olduğumu ama cool geldiysem Ok o daha iyi yaayy
Yaw bende dedikodu çok severim ama isim vererek kişisel algılama. Ama sen bence eksşın çok seviyorsun ama karşına hep korkan tipler çıkmış Görünce yazam dedim çokta şaaapmaAhahhxs yaaa tüm sırrı ifşa ettin bak kk ya sırf senin yorumlarını okumaya geldigimi cümle aleme duyurmaya gerek var mıydı cidden beynimi gereksiz bilgiyle doldurmuyorum, eski üye olmama rağmen nick aklımda tutamadigimi ve bu yüzden bir sürü ekşından uzak kaldığımı cümle alem bilir:) bu yüzdendir ki beğendim de atmışım ordan da anlayabilirsin kinci olmadigimi, hatta balık hafızalı olduğumu ama cool geldiysem Ok o daha iyi yaayy
Ben inan sevdiğimden yazdım kıazz yoksa göz ardı et diye bende basardım butona ama asla basmıcam o da basmıcak bence bendne hoşlaşıyorSiz flörtleşiyor musun napıyosunuz anlamadım
Tamam ya seni mi kircam üye adı not alicam artik böyle olmayacak sen de ince buz ustundesin kalacak mısın gidecek misin bakacağız artık takipteyimYaw bende dedikodu çok severim ama isim vererek kişisel algılama. Ama sen bence eksşın çok seviyorsun ama karşına hep korkan tipler çıkmış Görünce yazam dedim çokta şaaapma
İçine düşerim. Şansım öyledir olsun sıkıntı yok. Yeniden çıkarız buzun üstüneTamam ya seni mi kircam üye adı not alicam artik böyle olmayacak sen de ince buz ustundesin kalacak mısın gidecek misin bakacağız artık takipteyim
GönderDelirtiyor ay bi tulum beğendim bebeme çoool tatlı
Taşın gitsin. Güzel bi site bul. Yiyin kıazz kocalarınızın parasın Tuce tulumu sana da yolluyorum al oğluşuna.bubendegilim taşınacak mıyım acaba yaa
Kız benim kocam yiyelim parayı diyor zaten site buldum aidatı Merak ediyorum emlakçıyı aramak istiyorum şuanTaşın gitsin. Güzel bi site bul. Yiyin kıazz kocalarınızın parasın Tuce tulumu sana da yolluyorum al oğluşuna.
Benim aidat 1300₺ bunu düşün evi tutarken.Kız benim kocam yiyelim parayı diyor zaten site buldum aidatı Merak ediyorum emlakçıyı aramak istiyorum şuan