Çıldırmama ramak kaldı.

25 aylıkken ilk kelime geldi anlamlı ama uzun uzun konuşma yok kelime var şuan

Yani sizin gittiğiniz doktorda sorun varmış . Geçmiş olsun çocuk konuşmuyor diye otizm diyemeyiz bir sürü belirtiye bakılıyor. Siz konuşma terapisi aldırıyorsunuzdur herhalde? Oğlumun kelime sayısı azdı o yüzden kontrol amaçlı gittik biz . Gelişim testinde konuşması 23 aylık çıktı testi yapan adam normal bu kadar dedi . Biz yine de konuşma terapisine başlayacaktık ama anlaştığımız hoca işten ayrılma kararı aldı . Bize de eve geleyim isterseniz dedi ben kabul etmedim netice de terapi aldırmaktan vazgeçtik

Aslında anlatmak istediğim şey şu her çocuğun hikayesi çok farklı sizin çocuğunuz otizmli değildir ama başka bir annenin bebeğinde sorun vardır . İyiki doktora gitmedin demek yanlış bir kavram . Bir sorun varsa çözüm üretiliyor olmalı

Durmuyor durmuyor, üstünü değiştircem müsade etmiyor. Tepiniyor kaçıyor, dönüyor bağırıyor. Komşular duyuyosa dövüyorum sanıyolardır. Öyle ağlıyor
2 gündür doğru düzgün yemiyor. Diş mi yine diye bakmak istiyorum baktırmıyor. Tetagil vermeye çalışıyorum elime vuruyor. Hem kucağıma gelmek istiyor hem durmuyor ayhh napcam büyüdükçe iyice delirecek.

Pazar günü oğlum sabahtan akşama kadar ağladı 09:00 başladı 11 de üst kat komşu neden bu kadar çok ağlıyor diye msj yazdı . Odalara girip kapıları suratımıza çarpıp ağlıyor . Akşam hadi banyoya dedim istemedi sonradan kendi girdi bu seferde çıkmadı çıkınca ağla ağla bitti yüzü gözü şişti o gün .

Hadi seninki 2 yaş sendromunda, benimkinin derdi ne?

Vay beeee bravooooo neler oldu anlatsana bende mutluyum airfyer aldım bu arada psikiyatrist oğlumun çok hareketli olduğunu söyledi onaylanmış oldu sorun bende değilmiş
Ya sorun bebede değil. Hareketli çocuk akıllıdır der anam
Her gece saat başı kalkarken , emzirmedim. 5. Günde oldu şükür. Canıma okudu ama olsunduu..
Nasıl airfyer ?

Canım o dönem bizde öyleydik. Kar yağdı anamda mahsur kaldım jxjejxjd burada yüzüme bakmıyor çok şükür 4 gündür çok mutluyum

Ya sorun bebede değil. Hareketli çocuk akıllıdır der anam
Her gece saat başı kalkarken , emzirmedim. 5. Günde oldu şükür. Canıma okudu ama olsunduu..
Nasıl airfyer ?
haydi bakalım geçmiş olsun gözün Aydın tebrik ediyorum seni kurtuldun oğlumun meme bırakma olayı 3 gün sürmüştü korkunçtu . Airyer daha kargoda bugün aldım bakalım merak içindeyim aşırı övülüyor . Çevrende kullanan var mı

Bende almayı düşünüyorum. Philips aldın dimi ? Yo bende tefalin şu 1 kaşık yağ olanı vardı ve korkunç kötü çıktı

Canım o dönem bizde öyleydik. Kar yağdı anamda mahsur kaldım jxjejxjd burada yüzüme bakmıyor çok şükür 4 gündür çok mutluyum
Ohh seni şanslı seni o dönem öyleydik derken, kötü günler geride kaldı sırada daha kötü günler var mı diyosun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…