- 22 Mart 2019
- 51
- 8
- 86
- 34
- Konu Sahibi bubendegilim
-
- #1.321
25 aylıkken ilk kelime geldi anlamlı ama uzun uzun konuşma yok kelime var şuanKeşke hic gitmeseydim içime işlediler otizimi varda demiyolar yokta olcakta diyemeyiz olmicakta .Tamam bana bskyor diyorum hayat senden ibaret değil diyorlar takıntı yok diyorum 3 de başlar diyolar el kanat çırpma yok diyorum yelpaze geniş diyolar eve konuşmaya başladı diyorum işlevsel olucakmi bakalım diyolar bu böyle ben nedesem bisey buluyorlar 18 aylikti bu böyle 4 yasa kadar gider
Yani sizin gittiğiniz doktorda sorun varmış . Geçmiş olsun25 aylıkken ilk kelime geldi anlamlı ama uzun uzun konuşma yok kelime var şuan
Aslında anlatmak istediğim şey şu her çocuğun hikayesi çok farklı sizin çocuğunuz otizmli değildir ama başka bir annenin bebeğinde sorun vardır . İyiki doktora gitmedin demek yanlış bir kavram . Bir sorun varsa çözüm üretiliyor olmalı25 aylıkken ilk kelime geldi anlamlı ama uzun uzun konuşma yok kelime var şuan
Her an güdebülürüm
Ondan etiket yaptım zatenHer an güdebülürüm
Bünye alışmışOndan etiket yaptım zaten
Vay beeee bravooooo neler oldu anlatsanaBünye alışmıştuçii mutluyum kıazz. Geve beslenemeesini kestim
Ne olduKızlar çıldırıcam bu çocuk sabrımı zorluyor
Durmuyor durmuyor, üstünü değiştircem müsade etmiyor. Tepiniyor kaçıyor, dönüyor bağırıyor. Komşular duyuyosa dövüyorum sanıyolardır. Öyle ağlıyorNe oldu
Pazar günü oğlum sabahtan akşama kadar ağladı 09:00 başladı 11 de üst kat komşu neden bu kadar çok ağlıyor diye msj yazdı . Odalara girip kapıları suratımıza çarpıp ağlıyor . Akşam hadi banyoya dedim istemedi sonradan kendi girdi bu seferde çıkmadı çıkınca ağla ağla bitti yüzü gözü şişti o gün .Durmuyor durmuyor, üstünü değiştircem müsade etmiyor. Tepiniyor kaçıyor, dönüyor bağırıyor. Komşular duyuyosa dövüyorum sanıyolardır. Öyle ağlıyor
2 gündür doğru düzgün yemiyor. Diş mi yine diye bakmak istiyorum baktırmıyor. Tetagil vermeye çalışıyorum elime vuruyor. Hem kucağıma gelmek istiyor hem durmuyor ayhhnapcam büyüdükçe iyice delirecek.
Hadi seninki 2 yaş sendromunda, benimkinin derdi ne?Pazar günü oğlum sabahtan akşama kadar ağladı 09:00 başladı 11 de üst kat komşu neden bu kadar çok ağlıyor diye msj yazdı . Odalara girip kapıları suratımıza çarpıp ağlıyor . Akşam hadi banyoya dedim istemedi sonradan kendi girdi bu seferde çıkmadı çıkınca ağla ağla bitti yüzü gözü şişti o gün .
Dişşşş tabiki yemek yemiyormuş bakHadi seninki 2 yaş sendromunda, benimkinin derdi ne?
Ya sorun bebede değil. Hareketli çocuk akıllıdır der anamVay beeee bravooooo neler oldu anlatsanabende mutluyum airfyer aldım bu arada psikiyatrist oğlumun çok hareketli olduğunu söyledi onaylanmış oldu sorun bende değilmiş
Canım o dönem bizde öyleydik. Kar yağdı anamda mahsur kaldım jxjejxjd burada yüzüme bakmıyor çok şükür 4 gündür çok mutluyumDurmuyor durmuyor, üstünü değiştircem müsade etmiyor. Tepiniyor kaçıyor, dönüyor bağırıyor. Komşular duyuyosa dövüyorum sanıyolardır. Öyle ağlıyor
2 gündür doğru düzgün yemiyor. Diş mi yine diye bakmak istiyorum baktırmıyor. Tetagil vermeye çalışıyorum elime vuruyor. Hem kucağıma gelmek istiyor hem durmuyor ayhhnapcam büyüdükçe iyice delirecek.
Ya sorun bebede değil. Hareketli çocuk akıllıdır der anam
Her gece saat başı kalkarken , emzirmedim. 5. Günde oldu şükür. Canıma okudu ama olsunduu..
Nasıl airfyer ?
Bende almayı düşünüyorum. Philips aldın dimi ? Yo bende tefalin şu 1 kaşık yağ olanı vardı ve korkunç kötü çıktıhaydi bakalım geçmiş olsun gözün Aydın tebrik ediyorum seni kurtuldun oğlumun meme bırakma olayı 3 gün sürmüştü korkunçtu . Airyer daha kargoda bugün aldım bakalım merak içindeyim aşırı övülüyor . Çevrende kullanan var mı
Evet yaa xxl olanı aldımBende almayı düşünüyorum. Philips aldın dimi ? Yo bende tefalin şu 1 kaşık yağ olanı vardı ve korkunç kötü çıktı
Ohh seni şanslı seniCanım o dönem bizde öyleydik. Kar yağdı anamda mahsur kaldım jxjejxjd burada yüzüme bakmıyor çok şükür 4 gündür çok mutluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?