- 15 Mayıs 2021
- 7.455
- 24.762
- 263
- Konu Sahibi bubendegilim
- #1.341
Kamburum oldu nur topu gibi. Asla yerinde bir salise durmuyorrrr.Ohh seni şanslı seni o dönem öyleydik derken, kötü günler geride kaldı sırada daha kötü günler var mı diyosun?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kamburum oldu nur topu gibi. Asla yerinde bir salise durmuyorrrr.Ohh seni şanslı seni o dönem öyleydik derken, kötü günler geride kaldı sırada daha kötü günler var mı diyosun?
Benim de belim kopuyor. Spora dönmem lazım ama mecalim yok karın kaslarımı özledimKamburum oldu nur topu gibi. Asla yerinde bir salise durmuyorrrr.
Ulan gece gece güldürdün he gülüm spor ben tam bi camışım.Benim de belim kopuyor. Spora dönmem lazım ama mecalim yok karın kaslarımı özledim
Ulan gece gece güldürdün he gülüm spor ben tam bi camışım.
Derdi ne? Bizimki de köpek dişlerini çıkartacak sanırım çok fena çookDiş kalmadı yeminle uyumuyorrrrrr
Derdi ne inan bilmiyorum. Diş gelmiş üstten omu onu da bilmiyorumDerdi ne? Bizimki de köpek dişlerini çıkartacak sanırım çok fena çook
Bunu bana bakarak anlıyor olmalısınOhh seni şanslı seni o dönem öyleydik derken, kötü günler geride kaldı sırada daha kötü günler var mı diyosun?
Uyudu mu ?Bunu bana bakarak anlıyor olmalısın
EvetUyudu mu ?
Nazar loading hshshhssUyudu mu ?
Ben öyle düşünmem biraz salağım ayrıca benim bebem günde 1 saat uyuyor sadece bir zahmet şimdi de uyusun kız ne yapacak mecburNazar loading hshshhss
Kızım saf mısın ? Biz bebeler uyumuyor diyoruz , uyudu diosun
Böyle biri sorunca yalan söyle , yoqq canım nerede de djjsjdjd
Tucee bdjsjd biizmki onu da uyumuyor jxjsjdjdjjsBen öyle düşünmem biraz salağım ayrıca benim bebem günde 1 saat uyuyor sadece bir zahmet şimdi de uyusun kız ne yapacak mecbur
Zombi mi senin kızTucee bdjsjd biizmki onu da uyumuyor jxjsjdjdjjs
Evet evet , onunla uyuyor zaten. Onu da kesmem lazım yavaş yavaş ama uykusu çok hafif azar azar kısıyorum.Delirtiyor şimdi yattı şükür. Beyaz gürültü dinletiyor musun ? O çok sakinleştiriyor
Şey yap yarım saat sonra ses azalarak kapat seç. Ben öyle yaptım hep. Şimdi sadece uykuya salarken açıyorum ve kapatıyorum.Evet evet , onunla uyuyor zaten. Onu da kesmem lazım yavaş yavaş ama uykusu çok hafif azar azar kısıyorum.
Aslında kısıp kapatsam uyur da, bizimle aynı odada yatıyor hala. Ben yatmaya girince sese uyanır diye kapatmıyorum önceden kullanmıyodum, uyanmıyordu da o zaman gece güzel uyuyordu ahh ah. Şimdi 2 saatte bir uyanıyorŞey yap yarım saat sonra ses azalarak kapat seç. Ben öyle yaptım hep. Şimdi sadece uykuya salarken açıyorum ve kapatıyorum.
Dişler bizi de öyle yapıyor. Ama her kalkınca asla emzirmiyorum. Zaten bir süre sonra ısrar edemiyor. Of çok zorAslında kısıp kapatsam uyur da, bizimle aynı odada yatıyor hala. Ben yatmaya girince sese uyanır diye kapatmıyorum önceden kullanmıyodum, uyanmıyordu da o zaman gece güzel uyuyordu ahh ah. Şimdi 2 saatte bir uyanıyor