• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çıldırmama ramak kaldı.

Bizim son 4 dişi kaldı kızlar büyük azıları 🤦🏻‍♀️Ağrıyor ve ağrıdığında gösteriyor hemen ağrıyor diye . Kremini aramaya başlıyor . Osanit sipariş verdim umarım iyi gelir . Tetagil de saçma sapan pahalanmış
Ben netten alıyorum.
Ne pahalanmadı ki ? Migros bez alıyordum 38₺ şimdi 56₺ olmuş.
Bu arada pişik olmuş kızım😔 o da rahatsız ediyor galiba

Ben netten alıyorum.
2 Li paket 60 TL değil miydi yaaa ben hem trendyoldan öyle alıyordum şimdi 95 filan olmuş 🤦🏻‍♀️ Pişik zordur eminim çok geçmiş olsun 💐 sleepy kullanıyoruz biz 80 tane 6 numara külot bezi 160 TL aldım. Günde 5 bez kullanıyoruz hep

Ben netten alıyorum.
Babyturco denedin mi? Ben ondan da aldım. Bu ara hepsinden karışık kullanıyorum sleepy prime baby turco. Hepsinden memnun kaldım. İndirim yakalarsan çok uyguna geliyor.

Keşke hic gitmeseydim içime işlediler otizimi varda demiyolar yokta olcakta diyemeyiz olmicakta .Tamam bana bskyor diyorum hayat senden ibaret değil diyorlar takıntı yok diyorum 3 de başlar diyolar el kanat çırpma yok diyorum yelpaze geniş diyolar eve konuşmaya başladı diyorum işlevsel olucakmi bakalım diyolar bu böyle ben nedesem bisey buluyorlar 18 aylikti bu böyle 4 yasa kadar gider

Ben tahmın etmıstm bunları.. Cunku konusamayan her cocuga otızmi yapıstırıolarmıs genelde.. Bu bızım saglık sıstemı nın sorunu.. Maalesef böyle bir sistemin ıcınde cocuk buyutuyorz.. Olan cocuga da anneye de oluyo.. Hastane hastane gezmeler, psıkolojık olarak yıpranmayı demiyorum bile.. Yasadıklarınız cok agır cidden.. Lutfen artık saglıklı olduguna inanın ve bu dogrultuda hareket edin.. Annemın psıkolojısı hersey den onemlı cocuga da gecıo cunku..

Yakın zamanda da sökülür merak etmeyin.. Anın tadını cıkarmaya calisin.. Nacızane soylemek istedim bunları🤗

Günaydın ay uykum bir türlü açılmıyor😁 bugün dışarı çıkmayacağız evde ne yapsam diye düşünüyorum çocuğa 🤣dün un ve su ile beton yaptık beton mikseri geldi götürdü kamyona yükledi hayvanlar ona yardım ettiler betonları kovalara doldurduk 🤣🤣allahım etkinlik annesi olmak istiyorum 😁

2 Li paket 60 TL değil miydi yaaa ben hem trendyoldan öyle alıyordum şimdi 95 filan olmuş 🤦🏻‍♀️ Pişik zordur eminim çok geçmiş olsun 💐 sleepy kullanıyoruz biz 80 tane 6 numara külot bezi 160 TL aldım. Günde 5 bez kullanıyoruz hep
Migrosta kampanya varsa çok uyguna geliyor. Mesela 6 numara bez aldım abimin kıza 36 tanesi 36₺ idi. Can bebe markası. Sürekli bakmak lazım.

Babyturco denedin mi? Ben ondan da aldım. Bu ara hepsinden karışık kullanıyorum sleepy prime baby turco. Hepsinden memnun kaldım. İndirim yakalarsan çok uyguna geliyor.
Evet indirimde aldım. Çağrı market varsa orada bezler cidden uygun oluyor. Ben hangisinden bulursam alıyorum. Sleepy hariç , çünkü o aşırı sızdırıyor. İlk bezlerini hep prima ve molfix almıştım. Sen kaç numara takıyorsun ?

Evet indirimde aldım. Çağrı market varsa orada bezler cidden uygun oluyor. Ben hangisinden bulursam alıyorum. Sleepy hariç , çünkü o aşırı sızdırıyor. İlk bezlerini hep prima ve molfix almıştım. Sen kaç numara takıyorsun ?
4 kullanıyoruz. Yaa ben sleepyden de memnunum. Benim kızın dötü hiç birinde sızdırmıyor:D molfix denemedim ama o da pahalanmış baya. Artık ucuz bez kalmadı. 🙁

Valla bende görünce şok geçirdim. Ne farkı kalmış ki diğer markalardan ?
Oğlum bebekken 1 kere almıştım ben çocuk çiş yapınca inanılmaz bir kimyasal madde kokusu geldi ve şikayet ettim iade aldılar bir daha almadım

Migrosta kampanya varsa çok uyguna geliyor. Mesela 6 numara bez aldım abimin kıza 36 tanesi 36₺ idi. Can bebe markası. Sürekli bakmak lazım.
Sadece sleepy alıyorum ben külot bez birde 🤦🏻‍♀️ Bulmak zor oluyor Migros’tan. Hep trendyoldan alıyorum

4 kullanıyoruz. Yaa ben sleepyden de memnunum. Benim kızın dötü hiç birinde sızdırmıyor:KK70: molfix denemedim ama o da pahalanmış baya. Artık ucuz bez kalmadı. 🙁
Bende 4 numara alıyorum. Evde epey bi stok var. Ucuz bulunca hemen alıyorum valla. Çağrı da geçen ay 120 tane bezi 130₺ aldım. İyi ki almışım. En azından yine bulana kadar idare edecek.

Oğlum bebekken 1 kere almıştım ben çocuk çiş yapınca inanılmaz bir kimyasal madde kokusu geldi ve şikayet ettim iade aldılar bir daha almadım
Aaa asla koku olmuyor bizde öyle. Sabah sadece kızım yoğun çiş kokuyor o da hangi bezi kullansam oluyor.

Çok kötüydü ilk molfix pure kullanırdık o sızdırdı hep . Sonradan Migros bezi aldım o çok kötüydü eşim çok kızdı bana 😥🤦🏻‍♀️
Molfix güzeldir yaw ama artık çok pahalı.
Ya ucuz bez bulursak buradan paslaşalım. Islak mendillere ne diyorsunuz ? Tanesi 8₺ olmuş. Yazık günah bu ülkenin haline.

Molfix güzeldir yaw ama artık çok pahalı.
Ya ucuz bez bulursak buradan paslaşalım. Islak mendillere ne diyorsunuz ? Tanesi 8₺ olmuş. Yazık günah bu ülkenin haline.
Evet çok kötü 🤦🏻‍♀️ Benim oğlum günde 3 kaka yapıyor . Sleepy yenidoğan alıyordum koliyle hemen bitiyor yaa minies aldım bu kez. Sen ne alıyorsun

Back