- 15 Mayıs 2021
- 7.455
- 24.762
- 263
- Konu Sahibi bubendegilim
- #1.161
O olmasın diye günlük tutuyorum hxhshdhhshshdhd bebek neden yapılmamalıEn azından vu ara değil
Daha sonra unutursam veya bebek özlersem olabilir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O olmasın diye günlük tutuyorum hxhshdhhshshdhd bebek neden yapılmamalıEn azından vu ara değil
Daha sonra unutursam veya bebek özlersem olabilir
Ay kessin, şimdi bile bağırıyor yanından ayrılsam. Oyun oynarken bile kucağıma oturmak istiyor.Ben şur da kadın şuursuzlaşmış bişi dicem senin ki daha ufak gelsin bi 11-10 ayına bi emeklesin görücem seni sürekli dibinde bitecek.
Neyse ben yine de büyük konuşmak istemiyorumO olmasın diye günlük tutuyorum hxhshdhhshshdhd bebek neden yapılmamalı
Fotokopi alabilir miyim hocamO olmasın diye günlük tutuyorum hxhshdhhshshdhd bebek neden yapılmamalı
Nasıl daha alışabildin mi ?Neyse ben yine de büyük konuşmak istemiyorum
Hayat uzun yolumuz uzun
Kestiremiyorum
Sen şimdiden yolunu yapıyosunNeyse ben yine de büyük konuşmak istemiyorum
Hayat uzun yolumuz uzun
Kestiremiyorum
Sen sürekli buralardasın kıazz :d ben sadece o yatarsa gelebiliyorum sen yap bi üj bej daha ;DFotokopi alabilir miyim hocam
Anam sen banlanıyosun ben napim banlanmasan sen de onlaynsın bırak şimdiSen sürekli buralardasın kıazz :d ben sadece o yatarsa gelebiliyorum sen yap bi üj bej daha ;D
Olm ben banlanmıyorum site huzuru için geri çekiliyorum hdjhddAnam sen banlanıyosun ben napim banlanmasan sen de onlaynsın bırak şimdi
Ben anlıyorum seni ya full keseceksin yada böyle devam İnan ki başka çare yok emerek uykuya geçiyor dimiDün zar zor uyuttum. Of tuce memelerim berbat halde. Ağlıyorum cidden
Yok emerek uykuya geçmiyor.Ben anlıyorum seni ya full keseceksin yada böyle devam İnan ki başka çare yok emerek uykuya geçiyor dimi
Çok tatlısınNasıl daha alışabildin mi ?
Yok yolunu yapmıyorum da büyük konuşmaktan çok korkuyorumSen şimdiden yolunu yapıyosun
Geri çekilme bi korunma yöntemi değildir yalnız.Olm ben banlanmıyorum site huzuru için geri çekiliyorum hdjhdd
Bana beğenmedim attın gördüm sen mi şikayet edion lan beni
Ayy o zamanlar ben varya başında beklerdim. Dikerdi beni başına. Bi gün gaz çıkartırken uyuya kalmışım hxhsjd annem kucağımdan almışşşÇok tatlısın
Her güne yeni bi bebeğim var gibi
Mesela bi gün 20 saat uyumadı
Bıgünse 2 saar uyanık kalmadı diyebilirim
O yüzden alışamıyorum
Yok yolunu yapmıyorum da büyük konuşmaktan çok korkuyorum
Eeee o zaman çok kolay gece verme cidden emerek uykuya geçse sorunduYok emerek uykuya geçmiyor.
Memeyi sevdiğini sanmıyorum yani emerken sürekli ayaklarını yere falan vuruyor. Zorla emiyor gibi, dudak tiryakisi
Yalnız o öyle olmadı artık kapatmıyorum dedim napsam yaranamadım kk ya hxhshdGeri çekilme bi korunma yöntemi değildir yalnız.
1300 ₺ faturadan şikayet edip evde pardon rezidansında tişörtle gezdiğini görünce bastım eksiyi evet
Senin bebik koç mu?Yok emerek uykuya geçmiyor.
Memeyi sevdiğini sanmıyorum yani emerken sürekli ayaklarını yere falan vuruyor. Zorla emiyor gibi, dudak tiryakisi
Normalde biz de öyle başında dikilmeli versiyondukAyy o zamanlar ben varya başında beklerdim. Dikerdi beni başına. Bi gün gaz çıkartırken uyuya kalmışım hxhsjd annem kucağımdan almışşş
Ben bi uyandım , sersemlikte var tabi. Ohh anasını satıyım rüyaymış ehehe dedim djdhhd sonra birden bi vıyaklama geldi hxhsjdjjshd
Kızlar ya ben çok yoruluyorum oğlan evde kendine survıvor parkuru kurduruyor atla zıpla bitiyorum resmen
Tucii sörvayvır izletme de izlemede benim de bugün tv açık kalmış. Zuhal izliyordum . Bi içeri gittim geldim sörvayvır başlamış. Benim velette bi koltuktan diğerine geçmeye çalışıyor gazagelmiş zjjdjdEeee o zaman çok kolay gece verme cidden emerek uykuya geçse sorundu