• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çıldırmama ramak kaldı.

Ben şur da kadın şuursuzlaşmış :KK70: bişi dicem senin ki daha ufak gelsin bi 11-10 ayına bi emeklesin görücem seni :KK70: sürekli dibinde bitecek.
Ay kessin, şimdi bile bağırıyor yanından ayrılsam. Oyun oynarken bile kucağıma oturmak istiyor. 🤦🏻‍♀️

Ben anlıyorum seni ya full keseceksin yada böyle devam İnan ki başka çare yok emerek uykuya geçiyor dimi
Yok emerek uykuya geçmiyor.
Memeyi sevdiğini sanmıyorum :D yani emerken sürekli ayaklarını yere falan vuruyor. Zorla emiyor gibi, dudak tiryakisi :D

Olm ben banlanmıyorum :KK70: site huzuru için geri çekiliyorum hdjhdd
Bana beğenmedim attın gördüm :KK70: sen mi şikayet edion lan beni :KK70:
Geri çekilme bi korunma yöntemi değildir yalnız. :KK59:
1300 ₺ faturadan şikayet edip evde pardon rezidansında tişörtle gezdiğini görünce bastım eksiyi evet 🤣

Çok tatlısın 😂
Her güne yeni bi bebeğim var gibi
Mesela bi gün 20 saat uyumadı
Bıgünse 2 saar uyanık kalmadı diyebilirim
O yüzden alışamıyorum 😂

Yok yolunu yapmıyorum da büyük konuşmaktan çok korkuyorum 👀
Ayy o zamanlar ben varya başında beklerdim. Dikerdi beni başına. Bi gün gaz çıkartırken uyuya kalmışım hxhsjd annem kucağımdan almışşş :D
Ben bi uyandım , sersemlikte var tabi. Ohh anasını satıyım rüyaymış ehehe dedim djdhhd sonra birden bi vıyaklama geldi hxhsjdjjshd

Geri çekilme bi korunma yöntemi değildir yalnız. :KK59:
1300 ₺ faturadan şikayet edip evde pardon rezidansında tişörtle gezdiğini görünce bastım eksiyi evet 🤣
Yalnız o öyle olmadı :D artık kapatmıyorum dedim :D napsam yaranamadım kk ya hxhshd
ZENGIN KONUSUNA GİRME O ZAMAN SENDE :D jxjejxjdjdü

Ayy o zamanlar ben varya başında beklerdim. Dikerdi beni başına. Bi gün gaz çıkartırken uyuya kalmışım hxhsjd annem kucağımdan almışşş :KK70:
Ben bi uyandım , sersemlikte var tabi. Ohh anasını satıyım rüyaymış ehehe dedim djdhhd sonra birden bi vıyaklama geldi hxhsjdjjshd
Normalde biz de öyle başında dikilmeli versiyonduk
Ama son 3 gündür çok az uyuduğu için sanırım bugün bayıldı herhslde çocuk uyanamıyor
Bi yemeğe kalkıyor
Kız acaba çocuğun bi şeyi mi var? 🙄

Kızlar ya ben çok yoruluyorum oğlan evde kendine survıvor parkuru kurduruyor atla zıpla bitiyorum resmen

Eeee o zaman çok kolay gece verme cidden emerek uykuya geçse sorundu 😁
Tucii sörvayvır izletme de izlemede :D benim de bugün tv açık kalmış. Zuhal izliyordum . Bi içeri gittim geldim sörvayvır başlamış. Benim velette bi koltuktan diğerine geçmeye çalışıyor gazagelmiş zjjdjd
Normalde aşır korkak bir bebedir :D

Diğer şeye gelince de. Uyanınca meme ağzına girmezse kıyameti kopartıyor. Napıcam bilmiyorum😬

Back