- 28 Ağustos 2020
- 8.380
- 37.128
- 498
- Konu Sahibi bubendegilim
-
- #1.181
Ağrı kesici falan içtin mi sen?Normalde biz de öyle başında dikilmeli versiyonduk
Ama son 3 gündür çok az uyuduğu için sanırım bugün bayıldı herhslde çocuk uyanamıyor
Bi yemeğe kalkıyor
Kız acaba çocuğun bi şeyi mi var?
YookAğrı kesici falan içtin mi sen?
Var evet dengesizlikNormalde biz de öyle başında dikilmeli versiyonduk
Ama son 3 gündür çok az uyuduğu için sanırım bugün bayıldı herhslde çocuk uyanamıyor
Bi yemeğe kalkıyor
Kız acaba çocuğun bi şeyi mi var?
Benimki de öyle. Emerek uyumuyor normalde ama gece kalkınca meme arıyor. Vermezsem emmm memememememe diye bağırmaya başlıyorTucii sörvayvır izletme de izlemedebenim de bugün tv açık kalmış. Zuhal izliyordum . Bi içeri gittim geldim sörvayvır başlamış. Benim velette bi koltuktan diğerine geçmeye çalışıyor gazagelmiş zjjdjd
Normalde aşır korkak bir bebedir
Diğer şeye gelince de. Uyanınca meme ağzına girmezse kıyameti kopartıyor. Napıcam bilmiyorum
Offf yine dertlendimBenimki de öyle. Emerek uyumuyor normalde ama gece kalkınca meme arıyor. Vermezsem emmm memememememe diye bağırmaya başlıyor
Atak haftasında mı? 5. Haftada atak var. Atal öncesi uyuyolar camış gibi
Ay aynen öyle olduVar evet dengesizlik
2 gün asla uyumazdı ,3. Gün gözünü açamazdı.
Gece gündüz kavramından bi haberler o dönemde. Normal yani korkma.
Atak sonrasında bence yaAtak haftasında mı? 5. Haftada atak var. Atal öncesi uyuyolar camış gibi
Yazık kıyamam. Olabilir. Alışmaya çalışıyor işte. Benim kız 40ı çıkana kadar hep uyuduAtak sonrasında bence ya
3 gün çılgınca uyumadı çünkü
O zaman asla sıkıntı yok. Kan şekeri düşünce kalkıyor zaten. Sende dinlenAy aynen öyle oldu
3 gün resmen hiç uyumadı
Hatta bi gün resmen 20 saat uyanık kaldı
Dedim allahım bu nasıl yenidoğan
Şimdi bugün de bi yemeğe kalkıyor sonrası baygın gibi uyuyor
Allahtan 2 saatte bi yemeğe kesij uyanıyor
Benim tam tersi ilk zaman asla uyumuyordu. Hala öyle çok uyumaz ama şu an tam bi ergen. Kulaklarını kapatıp ağlıyorYazık kıyamam. Olabilir. Alışmaya çalışıyor işte. Benim kız 40ı çıkana kadar hep uyuduemmeye zor kaldırıyoduk. Sonra bi şeyler oldu uyumucam ya yeter dedi
Benim de gece hayatım sona erdiNeyse ben yatıyorum genşler. Gece uzun gece aksiyon dolu
Tucii sörvayvır izletme de izlemedebenim de bugün tv açık kalmış. Zuhal izliyordum . Bi içeri gittim geldim sörvayvır başlamış. Benim velette bi koltuktan diğerine geçmeye çalışıyor gazagelmiş zjjdjd
Diğer şeye gelince de. Uyanınca meme ağzına girmezse kıyameti kopartıyor. Napıcam bilmiyorum
Yazık kıyamam. Olabilir. Alışmaya çalışıyor işte. Benim kız 40ı çıkana kadar hep uyuduemmeye zor kaldırıyoduk. Sonra bi şeyler oldu uyumucam ya yeter dedi
Hiç tv izlemiyoruz izletmiyoruz daTucii sörvayvır izletme de izlemedebenim de bugün tv açık kalmış. Zuhal izliyordum . Bi içeri gittim geldim sörvayvır başlamış. Benim velette bi koltuktan diğerine geçmeye çalışıyor gazagelmiş zjjdjd
Hiç tv izlemiyoruz izletmiyoruz datv 2 senedir kapalı neredeyse benim bebe hiç korkak değil aşırı deli Ama aşırı cuma psikiyatrist görüşmemiz var bakalım kadın ne yorum yapacak 3 günde alışır . Oğlum 3 gün ağladı sonra bıraktı ağlamayı ama ben kademeli kesmeme rağmen mastit olup ilaç kullandım
Hepsinin huyu farklı farklı demek kiYazık kıyamam. Olabilir. Alışmaya çalışıyor işte. Benim kız 40ı çıkana kadar hep uyuduemmeye zor kaldırıyoduk. Sonra bi şeyler oldu uyumucam ya yeter dedi
3 ay mıO zaman asla sıkıntı yok. Kan şekeri düşünce kalkıyor zaten. Sende dinlen
Diğer günler yine gözünü dikebilir çünkü.
Bizim 3 aydan sonra düzelmişti.
Bizde 2 sene öyleydi evde tvsiz filan.. Artık açıyorum valla patlıorm evde.. Eymende amanamanaman istio zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?