Çıldırmama ramak kaldı.

Ağrı kesici falan içtin mi sen?

Var evet dengesizlik
2 gün asla uyumazdı ,3. Gün gözünü açamazdı.
Gece gündüz kavramından bi haberler o dönemde. Normal yani korkma.

Benimki de öyle. Emerek uyumuyor normalde ama gece kalkınca meme arıyor. Vermezsem emmm memememememe diye bağırmaya başlıyor

Var evet dengesizlik
2 gün asla uyumazdı ,3. Gün gözünü açamazdı.
Gece gündüz kavramından bi haberler o dönemde. Normal yani korkma.
Ay aynen öyle oldu
3 gün resmen hiç uyumadı
Hatta bi gün resmen 20 saat uyanık kaldı
Dedim allahım bu nasıl yenidoğan
Şimdi bugün de bi yemeğe kalkıyor sonrası baygın gibi uyuyor
Allahtan 2 saatte bi yemeğe kesij uyanıyor

O zaman asla sıkıntı yok. Kan şekeri düşünce kalkıyor zaten. Sende dinlen
Diğer günler yine gözünü dikebilir çünkü.
Bizim 3 aydan sonra düzelmişti.

Yazık kıyamam. Olabilir. Alışmaya çalışıyor işte. Benim kız 40ı çıkana kadar hep uyudu emmeye zor kaldırıyoduk. Sonra bi şeyler oldu uyumucam ya yeter dedi
Benim tam tersi ilk zaman asla uyumuyordu. Hala öyle çok uyumaz ama şu an tam bi ergen. Kulaklarını kapatıp ağlıyor
Bugün annemle feys time da iken bunun elinden kumandayı aldım birden ayaklarını yere vurdu ve dönerek ağlamaya başladı öyle bi güldüm ki hxjsjjd

Yalancı emzik denedin mi

Yazık kıyamam. Olabilir. Alışmaya çalışıyor işte. Benim kız 40ı çıkana kadar hep uyudu emmeye zor kaldırıyoduk. Sonra bi şeyler oldu uyumucam ya yeter dedi

Bnmkı ilk 4 ay full uyurdu.. Premature oldugu için zamanını tamamlıyodu.. 4 aya kadar zorla uyandırıp meme verırdm snra da aklıma edeyım geceleri uyanmaya basladı

Hiç tv izlemiyoruz izletmiyoruz da tv 2 senedir kapalı neredeyse benim bebe hiç korkak değil aşırı deli Ama aşırı cuma psikiyatrist görüşmemiz var bakalım kadın ne yorum yapacak 3 günde alışır . Oğlum 3 gün ağladı sonra bıraktı ağlamayı ama ben kademeli kesmeme rağmen mastit olup ilaç kullandım

Bizde 2 sene öyleydi evde tvsiz filan.. Artık açıyorum valla patlıorm evde.. Eymende amanamanaman istio zaten

Hepsinin huyu farklı farklı demek ki
Bizimki hepsinden biraz
Little little into the middle adeta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…