Çıldırmama ramak kaldı.

Ben şur da kadın şuursuzlaşmış bişi dicem senin ki daha ufak gelsin bi 11-10 ayına bi emeklesin görücem seni sürekli dibinde bitecek.
Ay kessin, şimdi bile bağırıyor yanından ayrılsam. Oyun oynarken bile kucağıma oturmak istiyor.

Ben anlıyorum seni ya full keseceksin yada böyle devam İnan ki başka çare yok emerek uykuya geçiyor dimi
Yok emerek uykuya geçmiyor.
Memeyi sevdiğini sanmıyorum yani emerken sürekli ayaklarını yere falan vuruyor. Zorla emiyor gibi, dudak tiryakisi

Olm ben banlanmıyorum site huzuru için geri çekiliyorum hdjhdd
Bana beğenmedim attın gördüm sen mi şikayet edion lan beni
Geri çekilme bi korunma yöntemi değildir yalnız.
1300 ₺ faturadan şikayet edip evde pardon rezidansında tişörtle gezdiğini görünce bastım eksiyi evet

Ayy o zamanlar ben varya başında beklerdim. Dikerdi beni başına. Bi gün gaz çıkartırken uyuya kalmışım hxhsjd annem kucağımdan almışşş
Ben bi uyandım , sersemlikte var tabi. Ohh anasını satıyım rüyaymış ehehe dedim djdhhd sonra birden bi vıyaklama geldi hxhsjdjjshd

Geri çekilme bi korunma yöntemi değildir yalnız.
1300 ₺ faturadan şikayet edip evde pardon rezidansında tişörtle gezdiğini görünce bastım eksiyi evet
Yalnız o öyle olmadı artık kapatmıyorum dedim napsam yaranamadım kk ya hxhshd
ZENGIN KONUSUNA GİRME O ZAMAN SENDE jxjejxjdjdü

Normalde biz de öyle başında dikilmeli versiyonduk
Ama son 3 gündür çok az uyuduğu için sanırım bugün bayıldı herhslde çocuk uyanamıyor
Bi yemeğe kalkıyor
Kız acaba çocuğun bi şeyi mi var?

Kızlar ya ben çok yoruluyorum oğlan evde kendine survıvor parkuru kurduruyor atla zıpla bitiyorum resmen

Eeee o zaman çok kolay gece verme cidden emerek uykuya geçse sorundu
Tucii sörvayvır izletme de izlemede benim de bugün tv açık kalmış. Zuhal izliyordum . Bi içeri gittim geldim sörvayvır başlamış. Benim velette bi koltuktan diğerine geçmeye çalışıyor gazagelmiş zjjdjd
Normalde aşır korkak bir bebedir

Diğer şeye gelince de. Uyanınca meme ağzına girmezse kıyameti kopartıyor. Napıcam bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…