Çıldırmama ramak kaldı.

Mememi çekip atayım mı ? Her yeri ısırılmış biçimde. Bir de emzirmek için ne kadar uğraştım, boşa diyorum şu an. Çok morallerimm bozuk yaw.
Niye boşa olsun ya allah allah, emmiş işte çocuk ne güzel. Seni pisikolocilerin bozulmuş

Niye boşa olsun ya allah allah, emmiş işte çocuk ne güzel. Seni pisikolocilerin bozulmuş
Sen gelsene bi izle bizi. Eliyle mememi iterken dişleriyle çekiyor. Bu yeni de olmadı , hiç bir zaman severek emmedi ve bende tam 11 aydır çabalıyorum. Yıldım artıkın.

Sen gelsene bi izle bizi. Eliyle mememi iterken dişleriyle çekiyor. Bu yeni de olmadı , hiç bir zaman severek emmedi ve bende tam 11 aydır çabalıyorum. Yıldım artıkın.
Benim kız da yapıyor bazen. Beni iterken mememi çekiyor. Ama bir sıkıntısı varken yapıyor onu. Seninki hep yapıyormuş, sana çekmiş demek

Bi kadın var instada takip ediyom. 7 bebesi var. En zor neydi diyorlar , tek bebeğe bakmak diyor söyliceklerim bu kadar… çoğalalım anacığım hdhhd
Aay git allah aşkına
Çok da büyük konuşmak istemiyorum da ben her şeyi baştan yaşamak hiç istemiyoruk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…