- 11 Mart 2013
- 33.228
- 1
- 53.185
- 798
- 32
- Konu Sahibi bubendegilim
-
- #1.141
Çok zor beb başaramamıştım 22. Ayda o yüzden emzirmeyi bıraktım 3 gün çok zor geçti sonradüzeldi
Niye boşa olsun ya allah allah, emmiş işte çocuk ne güzel. Seni pisikolocilerin bozulmuşMememi çekip atayım mı ? Her yeri ısırılmış biçimde. Bir de emzirmek için ne kadar uğraştım, boşa diyorum şu an. Çok morallerimm bozuk yaw.
Sen gelsene bi izle bizi. Eliyle mememi iterken dişleriyle çekiyor. Bu yeni de olmadı , hiç bir zaman severek emmedi ve bende tam 11 aydır çabalıyorum. Yıldım artıkın.Niye boşa olsun ya allah allah, emmiş işte çocuk ne güzel. Seni pisikolocilerin bozulmuş
Of ben 1,5 yaşı bekleyeceğim. Fazlasını yapamayacağım cidden. Saat başı kalkıyorÇok zor beb başaramamıştım 22. Ayda o yüzden emzirmeyi bıraktım 3 gün çok zor geçti sonradüzeldi
Oğlumda öyleydi 9 ay emsin diye uğraştım sonda da böyle oldu işteOf ben 1,5 yaşı bekleyeceğim. Fazlasını yapamayacağım cidden. Saat başı kalkıyor
Bundan sonra her kalkışta meme vermeyeceğim. Zaten uyutmuyor en azından bu şekilde olsun.Oğlumda öyleydi 9 ay emsin diye uğraştım sonda da böyle oldu işte
Benim kız da yapıyor bazen. Beni iterken mememi çekiyor. Ama bir sıkıntısı varken yapıyor onu. Seninki hep yapıyormuş, sana çekmiş demekSen gelsene bi izle bizi. Eliyle mememi iterken dişleriyle çekiyor. Bu yeni de olmadı , hiç bir zaman severek emmedi ve bende tam 11 aydır çabalıyorum. Yıldım artıkın.
Biraz gecikmeli oldu ama yaptık mı yaptık sonuçtaBende bugün saçımı düzleştirdimm
Sen 37 günde ben 11. Ayda jxbwhshsBiraz gecikmeli oldu ama yaptık mı yaptık sonuçta
Bence başarılıyız
Ruhumuzda var asilikBenim kız da yapıyor bazen. Beni iterken mememi çekiyor. Ama bir sıkıntısı varken yapıyor onu. Seninki hep yapıyormuş, sana çekmiş demek
Ben kafayı kırdım ama ondan konu ojeye geldiSen 37 günde ben 11. Ayda jxbwhshs
Bi kadın var instada takip ediyom. 7 bebesi var. En zor neydi diyorlar , tek bebeğe bakmak diyorBen kafayı kırdım ama ondan konu ojeye geldi
Aay git allah aşkınaBi kadın var instada takip ediyom. 7 bebesi var. En zor neydi diyorlar , tek bebeğe bakmak diyorsöyliceklerim bu kadar… çoğalalım anacığım hdhhd
İmkansız bu dediğin ortalığı yıkarBundan sonra her kalkışta meme vermeyeceğim. Zaten uyutmuyor en azından bu şekilde olsun.
Böyle diyenlerin hepsi 2. Büyüttü jxjjdjd bende aynını diyorumAay git allah aşkına
Çok da büyük konuşmak istemiyorum da ben her şeyi baştan yaşamak hiç istemiyoruk
Ar yu şur?Bi kadın var instada takip ediyom. 7 bebesi var. En zor neydi diyorlar , tek bebeğe bakmak diyorsöyliceklerim bu kadar… çoğalalım anacığım hdhhd
Dün zar zor uyuttum. Of tuce memelerim berbat halde. Ağlıyorum ciddenİmkansız bu dediğin ortalığı yıkar
En azından vu ara değilBöyle diyenlerin hepsi 2. Büyüttü jxjjdjd bende aynını diyorum
Ben şur da kadın şuursuzlaşmışAr yu şur?
Estetik istiyorum benDün zar zor uyuttum. Of tuce memelerim berbat halde. Ağlıyorum cidden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?