Çıldırmama ramak kaldı.

Yoruluyosa yorgunluktan da uyumayabılır
Bence evde daha çok yoruluyor dışarda bebek arabasında veya arabada filan . . Ama şunu da düşündüm benim oğlan evde cidden yoruluyor çünkü poposu 30 saniye yere değmiyor sadece yemek masasında oturuyor o kadar . Böyle olunca evde yoruluyor birde dışarı çıkıyor bin beter mi oluyor yorgunluğu nedir

Biz bebek arabasını Nadir kullanıyoruz artık.. İstemıo beyefendi.. Büyüdü ya ben tek avmye fılan gıdersek arabaya koyuyorum.. Onun harıcınde ıstemıo arabayı.. Deli dana gibi koşturuyor dısarda

Biz bebek arabasını Nadir kullanıyoruz artık.. İstemıo beyefendi.. Büyüdü ya ben tek avmye fılan gıdersek arabaya koyuyorum.. Onun harıcınde ıstemıo arabayı.. Deli dana gibi koşturuyor dısarda
Ben zorla oturtuyorum eline birşeyler vererek Elimi de tutmuyor çünkü koşuyor düşüyor vs yıpranıyorum

Ya iyide bebekleriniz daha 2 yaşında ne bileyim zamanı vardır diye beklerdim ben sanırım yeğenimin bir tanesi ( kız) ufak olan yani 3 yaşında ve anne baba bile demiyor.
Yeğenim (erkek) 2 yaşındayken konuşmuyordur. Iı ıı işaret ederek anlatıyordu derdini. 2,5 yaşında bir başladı konuşmaya şakır şakır, ama nasıl cümleler kuruyor ağzın açık kalır. Meğer çocuk biriktirmiş biriktirmiş patlamış sonunda

Altivite yapıyor musunuz ? Sende pek yapacak hava sezmedim hxjdjdj kendimi yalnız hissetmek istemiyorum jdjdjdj

Altivite yapıyor musunuz ? Sende pek yapacak hava sezmedim hxjdjdj kendimi yalnız hissetmek istemiyorum jdjdjdj
İlk 5 ay yaptım. Zeka kartları, tummy time, oyun halısında debelenme vs bu ara saldım ben de çünkü ben önüne dünyayı da yığsam çocuk gidip pet şişe kemiriyor, sehpa demiri yalıyor her gün kitap okuyoruz ama mutlaka etkinlikten sayılır mı bilmiyorum. Bir de müzik dinleyip dans ediyoruz. Daha çok ben ediyorum tabi o bana bakıp çırpınarak gülüyor

Canım saat1 onların hepsi tükendi jxjjdjdjxj
Geriye kaldı 8 saat . Maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…