- 11 Mart 2013
- 33.228
- 1
- 53.185
- 798
- 32
- Konu Sahibi bubendegilim
-
- #1.061
Yok şu an o rüyalar aleminde jxjdjŞimdi mi dısarda.. Sahi mi kız
Her ay atak var :S hatta her gün hahshBiraz önce instagram da birinin msjını gördüm 25. Ay atağı filan diyor ne saçmalıyor25. Ayda atak mı var
Biraz önce instagram da birinin msjını gördüm 25. Ay atağı filan diyor ne saçmalıyor25. Ayda atak mı var
Ya çok ilginç birşey fark ettim bizim evde durduğumuz günler daha erken uyuyor direnmeden . Ama dışarı çıktığımız günler daha zor dalıyor
Atak haftası falan bakmak psikoloji bozuyorHiç bilmem atak durumunu
Şuan zaten aslanlar gibi bir ataktayız daha ne olsun benceHiç bilmem atak durumunu
Atak haftası falan bakmak psikoloji bozuyorakışına bırakmak en iyisii
Bence evde daha çok yoruluyor dışarda bebek arabasında veya arabada filan . . Ama şunu da düşündüm benim oğlan evde cidden yoruluyor çünkü poposu 30 saniye yere değmiyor sadece yemek masasında oturuyor o kadar . Böyle olunca evde yoruluyor birde dışarı çıkıyor bin beter mi oluyor yorgunluğu nedirYoruluyosa yorgunluktan da uyumayabılır
2 yaş direk ergenlikBen Bi tek bu 2 yaş krizini biliorm valla cunku cidden fark var.. Bebeklıkten cıkmıs cocuklu ga giriş.. Zor Bi süreç.. Onun dısında hiç bakmadım ataklara.. Genelde diş cıkarınca huysuzlanıp uyumuyodu
Bence evde daha çok yoruluyor dışarda bebek arabasında veya arabada filan . . Ama şunu da düşündüm benim oğlan evde cidden yoruluyor çünkü poposu 30 saniye yere değmiyor sadece yemek masasında oturuyor o kadar . Böyle olunca evde yoruluyor birde dışarı çıkıyor bin beter mi oluyor yorgunluğu nedir
Ben zorla oturtuyorum eline birşeyler vererekBiz bebek arabasını Nadir kullanıyoruz artık.. İstemıo beyefendi.. Büyüdü yaben tek avmye fılan gıdersek arabaya koyuyorum.. Onun harıcınde ıstemıo arabayı.. Deli dana gibi koşturuyor dısarda
Benimki de tekmeliyor bezini bağlarken ben de mi tuvalete tutsam acabaAma resmen istiyor bebik yahu. Zor oluyordur eminim ama hazır olanı tutmamak lazım
Tabi senin de hazır olman şart
Yeğenim (erkek) 2 yaşındayken konuşmuyordur. Iı ıı işaret ederek anlatıyordu derdini. 2,5 yaşında bir başladı konuşmaya şakır şakır, ama nasıl cümleler kuruyor ağzın açık kalır. Meğer çocuk biriktirmiş biriktirmiş patlamış sonundaYa iyide bebekleriniz daha 2 yaşındane bileyim zamanı vardır diye beklerdim ben sanırım yeğenimin bir tanesi ( kız) ufak olan yani 3 yaşında ve anne baba bile demiyor.
Altivite yapıyor musunuz ? Sende pek yapacak hava sezmedim hxjdjdj kendimi yalnız hissetmek istemiyorum jdjdjdjYeğenim (erkek) 2 yaşındayken konuşmuyordur. Iı ıı işaret ederek anlatıyordu derdini. 2,5 yaşında bir başladı konuşmaya şakır şakır, ama nasıl cümleler kuruyor ağzın açık kalır. Meğer çocuk biriktirmiş biriktirmiş patlamış sonunda
İnan bi çözümünüm yok
Emzik tıka ağzına jxjsjdjjshsİnan bi çözümünüm yok
Bizimki de hep ıkınıyor ve homurdanıyor
Buna da çözümüm yok zaten
İlk 5 ay yaptım. Zeka kartları, tummy time, oyun halısında debelenme vs bu ara saldım ben de çünkü ben önüne dünyayı da yığsam çocuk gidip pet şişe kemiriyor, sehpa demiri yalıyorAltivite yapıyor musunuz ? Sende pek yapacak hava sezmedim hxjdjdj kendimi yalnız hissetmek istemiyorum jdjdjdj
Canım saat1 onların hepsi tükendi jxjjdjdjxjİlk 5 ay yaptım. Zeka kartları, tummy time, oyun halısında debelenme vs bu ara saldım ben de çünkü ben önüne dünyayı da yığsam çocuk gidip pet şişe kemiriyor, sehpa demiri yalıyorher gün kitap okuyoruz ama mutlaka etkinlikten sayılır mı bilmiyorum. Bir de müzik dinleyip dans ediyoruz. Daha çok ben ediyorum tabi o bana bakıp çırpınarak gülüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?