- 28 Ağustos 2020
- 8.377
- 37.098
- 498
- Konu Sahibi bubendegilim
-
- #1.081
Dışarı çıkıyoruz öyle tükenince.Canım saat1 onların hepsi tükendi jxjjdjdjxj
Geriye kaldı 8 saat . Maşallah
Almıyor vicdansızEmzik tıka ağzına jxjsjdjjshs
Ya bir de bugün pazar at babasına allah allahCanım saat1 onların hepsi tükendi jxjjdjdjxj
Geriye kaldı 8 saat . Maşallah
Emekleyince uzağa gitmiyor merak etmeDışarı çıkıyoruz öyle tükenince.hoppala taktım kapıya birkaç gündür ona bindiriyorum hiçbir şey yapamzsam, zıplıyor orda emekleme falan yok daha bizde nereye koysam duruyor mecbuuur
Uyuyor ayıııııYa bir de bugün pazar at babasına allah allahhaftasonu da mı mesai bizde
E uyandırUyuyor ayııııı
Gece uyuamamışE uyandırat kızı üstüne hahaha
Bizde eşimle tartıştıkGece uyuamamışsanırım beşik salladı. Ay yine boşanasım geldiiiiiii
O arada bana da geliyorGece uyuamamışsanırım beşik salladı. Ay yine boşanasım geldiiiiiii
Bizde eşimle tartıştık
Bana göre kocalar cidden gerkesiz varlıklarO arada bana da geliyor
Ben her akşam yıkıyorum geneldeBana göre kocalar cidden gerkesiz varlıklaray ben kızı uyuttum . Yıkadım ve uyudu. Yıkayın veletlerinizi djjdjdjd
O etkinlik yapanların evini genelde mok götürüyor. Ben asla öyle duramam. Bende magnet alıcam kıza. Bozdolabına falan yapıştırsın da beni biraz salsın diyeYa bu etkinlik yapan insanlar nasıl yapıyorlar ben anlam veremiyorum. Etkinlik için hazırlık gerekiyor o hazırlığı ne zaman yapacağım mesela ? Akşam yapsam eee ne zaman dinleneceğim evi kim süpürecek silecek ütüyü kim yapacak yemeği kim yapacak vs vs bin tane soruhadi etkinlik yaptım tamam çocuk başında 10 saniye oturmuyor ki . Elişi kağıdı yapıştırıcı aldık ben keserim o arkasında yapıştırıcı sürsün yapıştalkm diye bu sefer de herşeyi benim diye elimden alıyor yapamıyoruz biz . 10 tane puzzle parçası var diyelim 3 tanesini birleştiriyor başından kalkıyor doğru etraf karıştırmaya.
O etkinlik yapanların evini genelde mok götürüyor. Ben asla öyle duramam. Bende magnet alıcam kıza. Bozdolabına falan yapıştırsın da beni biraz salsın diye
Uyuduğu için aşırı mutluyum. Kahve içmek istiyorummmmm. Ama yemekte yapıcamev kirli karışık olunca benim sinirlerim bozuluyor ya
Ben önceden planlıyorum o uyuyunca ne yapacağım diyeUyuduğu için aşırı mutluyum. Kahve içmek istiyorummmmm. Ama yemekte yapıcamen iyisi boş boş oturayım. ( hepsini düşünürken zaman akıyor )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?