• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çıldırmama ramak kaldı.

Bu sabah krizle başladı gün aynen krizle devam ediyor . Kahvaltı yapmak istemedi sonra daha pijamaları değişmeden bir kez ağladı . Uyumadan önce üzerini değiştirdim kirlileri sepete ben attım diye 10 dk ağladı ağzındaki tüm havuçları tükürdü o an halıya 🤦🏻‍♀️

Bunu mutlaka okuyun kızlar

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    109 KB · Görüntüleme: 16
Bu sabah krizle başladı gün aynen krizle devam ediyor . Kahvaltı yapmak istemedi sonra daha pijamaları değişmeden bir kez ağladı . Uyumadan önce üzerini değiştirdim kirlileri sepete ben attım diye 10 dk ağladı ağzındaki tüm havuçları tükürdü o an halıya 🤦🏻‍♀️

O tükürme olayı yok mu beni benden alıyor🤦‍♀️ içimde ne fırtınalar kopuyor o an anlatamam😅
Bizde yenı ıcat musluga gecıo.. Sandalyeyı alıo.. Oyuncaklarla suyla oynuyo.. Banyoyu göl edıo.. Kıyafet yetıstıremıom bide hasta olcak diye tırsıyorum.. Gunde en az 3 kez suyla oynuyo. Gelısımı için ses etmıyım dıyorum içim erıo hasta olcak korkusuyla🙄😐

O tükürme olayı yok mu beni benden alıyor🤦‍♀️ içimde ne fırtınalar kopuyor o an anlatamam😅
Bizde yenı ıcat musluga gecıo.. Sandalyeyı alıo.. Oyuncaklarla suyla oynuyo.. Banyoyu göl edıo.. Kıyafet yetıstıremıom bide hasta olcak diye tırsıyorum.. Gunde en az 3 kez suyla oynuyo. Gelısımı için ses etmıyım dıyorum içim erıo hasta olcak korkusuyla🙄😐
Aaaa bu benim bebem 😁 bir haftadır deliksiz şekilde mutfakta sandalye tepesinde ve lavabonun önünde 😁 elinde bulaşık süngeri 🤣 bazen tutup ağzına sürüyor başkası olsa bu kadın ne manyak der 🤢 ama ne yapayım kazanamayacağım savaşa girmiyorum . Bu hafta 2 kere sandalyeden düştü 🤯

Dışarı çıktık geldik, zar zor uyudu😔 Allahım gün bitti resmen ya. Yemek yapmam lazım of offffffffffff

Şuralarda bi giggles giggles olacaktı oje süren hxhshjdjd
Ya güzel elbette , gülüşü yeter kıazz hdhdhdjhd
Oje hala süremedim
Burda bahsetmek istemediğim başka bi yerime kaçtı bence ojeli hayallerim 😂😂
Ama en azından düzenli olarak yüzümü yıkıyorum
Üstelik tekken bile 😂

Ya çok ilginç birşey fark ettim bizim evde durduğumuz günler daha erken uyuyor direnmeden . Ama dışarı çıktığımız günler daha zor dalıyor

Back