• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çıldırmama ramak kaldı.

Ya iyide bebekleriniz daha 2 yaşında😬 ne bileyim zamanı vardır diye beklerdim ben sanırım :D yeğenimin bir tanesi ( kız) ufak olan yani 3 yaşında ve anne baba bile demiyor.
Çocuğu biraz sosyalleşmesi ve yaşıtları ile oynaması için kreşe göndermek istiyoruz mesela kreş konuşması nasıl diye soruyor . Çünkü işaret dilini ben alıyorum ama başkası nasıl anlayacak tuvalet eğitimi istiyorsun mesela orada da yine dil sorunu olacak . Konuşmayınca sinir çok fena oluyor 🤣

Çocuğu biraz sosyalleşmesi ve yaşıtları ile oynaması için kreşe göndermek istiyoruz mesela kreş konuşması nasıl diye soruyor . Çünkü işaret dilini ben alıyorum ama başkası nasıl anlayacak tuvalet eğitimi istiyorsun mesela orada da yine dil sorunu olacak . Konuşmayınca sinir çok fena oluyor 🤣
Ya hep örnek veriyorum ama yeğenim 2,5 yaşındaydı kreşe gittiğinde ve asla konuşamıyordu. Bir başladı kreşe , işte o zaman konuşmaya başladı.

Yıllardır anne olmak için uğraşıyorum ne hakkınız var daha doğurmadan psikolojimi bozmaya 😂 korkutmayın beni ya hayır ben bunu okumadım ve annelik çok güzel bişey istediğim zaman kendime zaman ayırırım 🤦‍♀️kendimi böyle kandırayım bari 🤣
Şuralarda bi giggles giggles olacaktı oje süren hxhshjdjd
Ya güzel elbette , gülüşü yeter kıazz hdhdhdjhd

O doktorun kafası güzel geldi bana
Her ay kontrole götürüyoruz.
Gelişiminr bakılıyor
Mesela tortikollis teşhis edildi
Erken teşhis olmasaydı fizik tedavi yerine ameliyat olacaktı boş yere
Ya da kilo alımına göre mamasını vs ayarlıyor doktor
Geişimsel ödevler veriyor
Görmesine işitmesinr bakıyor
Baş çevresi mesela büyüyor mu
Çok mu büyüdü az mı
zihinsel gelişim için bu bile çok önemli
Bşr problrm varsa erken teşhis çok önemli
O yüzden ilk 1 yaş aylık kontrollet çok önemli
Maharet sergileme üzerine şov yapmak istiyorsa piyanist falan olsaymış keşke

Annelikle ilgili yazdıklarınızı da nedense incitici buldum. 5 aylık oğlum. İlk zamanlar ah dese gece acile gidiyorduk :KK70: demek ki kötü anneymişim bildiğim iyi oldu😆
bubendegilim bubendegilim ben de calpol bi kez verdim aşı sonrası 😀 ilaçsız yetiştirmeye çalışıyorum
Kuzu ne dedik ki biz 😬 kimseye kötü anne diyemeyecek kadar kötü bir anneyim hdjhdjdj
Sen doğrusunu yapıyorsun aslında. Bende mesela ilk zamanlar çift bez takıyordum, kala çıkıklığı vardı. Eğer ilk ayda fark edilmese Allah korusun belki kızımın kalçası çıkık olacaktı. Seni üzmeyi aslaa istemem 😬 Makara kukara yapmıştım yaw🌹 Gel barışalım :D
Küseceksen Kudrişe küs hxjdjdjd

Kuzu ne dedik ki biz 😬 kimseye kötü anne diyemeyecek kadar kötü bir anneyim hdjhdjdj
Sen doğrusunu yapıyorsun aslında. Bende mesela ilk zamanlar çift bez takıyordum, kala çıkıklığı vardı. Eğer ilk ayda fark edilmese Allah korusun belki kızımın kalçası çıkık olacaktı. Seni üzmeyi aslaa istemem 😬 Makara kukara yapmıştım yaw🌹 Gel barışalım :KK70:
Küseceksen Kudrişe küs hxjdjdjd
Benim lohusalığım yıllar sürecek gibi. Herşeye alınıyorum
Siz bana bakmayın Berikko Berikko İle 😆

O doktorun kafası güzel geldi bana
Her ay kontrole götürüyoruz.
Gelişiminr bakılıyor
Mesela tortikollis teşhis edildi
Erken teşhis olmasaydı fizik tedavi yerine ameliyat olacaktı boş yere
Ya da kilo alımına göre mamasını vs ayarlıyor doktor
Geişimsel ödevler veriyor
Görmesine işitmesinr bakıyor
Baş çevresi mesela büyüyor mu
Çok mu büyüdü az mı
zihinsel gelişim için bu bile çok önemli
Bşr problrm varsa erken teşhis çok önemli
O yüzden ilk 1 yaş aylık kontrollet çok önemli
Maharet sergileme üzerine şov yapmak istiyorsa piyanist falan olsaymış keşke

Annelikle ilgili yazdıklarınızı da nedense incitici buldum. 5 aylık oğlum. İlk zamanlar ah dese gece acile gidiyorduk :KK70: demek ki kötü anneymişim bildiğim iyi oldu😆
bubendegilim bubendegilim ben de calpol bi kez verdim aşı sonrası 😀 ilaçsız yetiştirmeye çalışıyorum

Tabiki 1 yaşa kadar bizde götürdük.. Doktorda istio zaten.. Sadece ben doktorun mantalitesini anlattım.. Ki bnm için de mantıklı gelen bu.. Bizde cok badireler atlattık hepsı doktorumuzun sayesinde halloldu..

Ben kımse nın annelıgını sorgulamam ve yargılamam.. Ben kendı annelık serıvenımden yola cıkarak kendı tecrubemi yazdım.. Yoksa sizin tecrubelerınız size özeldir, beni ilgilendırmez☺️ kimseninde annelıgını laf edecek hadde sahıp degılım.. Yazdıklarımdan da kımseyı ıncıtıcı sey yazdgmı dusunmuyorum sadece kendı edındıgım tecrube ler bunlar..
Saygılar😊

İnşallahhhh. Rabbim kim istiyorsa , hayırlı zamanda versin. Çatlatma iğnesi falan denediniz mi ?
Evet Denedim ama maalesef birden fazla sorun var sol tüpüm yok ve sürekli soldan yumurtluyorum ayrıca yumurta tembelliği var ilaç kullandım hep ama olmadı nasip olursa şubatta aşılama yaptırcaz

Günün en sevdiğim saati başladı😅 bizim paşa uykuda ve ben değmeyin keyfıne modunu acıyorum🤣

Back