• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çıldırmama ramak kaldı.

Canım saat1 onların hepsi tükendi jxjjdjdjxj
Geriye kaldı 8 saat . Maşallah 🧿
Dışarı çıkıyoruz öyle tükenince. 🤣 hoppala taktım kapıya birkaç gündür ona bindiriyorum hiçbir şey yapamzsam, zıplıyor orda :D emekleme falan yok daha bizde nereye koysam duruyor mecbuuur🤣

Dışarı çıkıyoruz öyle tükenince. 🤣 hoppala taktım kapıya birkaç gündür ona bindiriyorum hiçbir şey yapamzsam, zıplıyor orda :KK70: emekleme falan yok daha bizde nereye koysam duruyor mecbuuur🤣
Emekleyince uzağa gitmiyor merak etme 😂 üzerime üzerimeeeee ay yine daraldımmm imdattt

Ya bu etkinlik yapan insanlar nasıl yapıyorlar ben anlam veremiyorum. Etkinlik için hazırlık gerekiyor o hazırlığı ne zaman yapacağım mesela ? Akşam yapsam eee ne zaman dinleneceğim evi kim süpürecek silecek ütüyü kim yapacak yemeği kim yapacak vs vs bin tane soru 🧐 hadi etkinlik yaptım tamam çocuk başında 10 saniye oturmuyor ki . Elişi kağıdı yapıştırıcı aldık ben keserim o arkasında yapıştırıcı sürsün yapıştalkm diye bu sefer de herşeyi benim diye elimden alıyor yapamıyoruz biz . 10 tane puzzle parçası var diyelim 3 tanesini birleştiriyor başından kalkıyor doğru etraf karıştırmaya.

Ya bu etkinlik yapan insanlar nasıl yapıyorlar ben anlam veremiyorum. Etkinlik için hazırlık gerekiyor o hazırlığı ne zaman yapacağım mesela ? Akşam yapsam eee ne zaman dinleneceğim evi kim süpürecek silecek ütüyü kim yapacak yemeği kim yapacak vs vs bin tane soru 🧐 hadi etkinlik yaptım tamam çocuk başında 10 saniye oturmuyor ki . Elişi kağıdı yapıştırıcı aldık ben keserim o arkasında yapıştırıcı sürsün yapıştalkm diye bu sefer de herşeyi benim diye elimden alıyor yapamıyoruz biz . 10 tane puzzle parçası var diyelim 3 tanesini birleştiriyor başından kalkıyor doğru etraf karıştırmaya.
O etkinlik yapanların evini genelde mok götürüyor. Ben asla öyle duramam. Bende magnet alıcam kıza. Bozdolabına falan yapıştırsın da beni biraz salsın diye :D

O etkinlik yapanların evini genelde mok götürüyor. Ben asla öyle duramam. Bende magnet alıcam kıza. Bozdolabına falan yapıştırsın da beni biraz salsın diye :D
🤣 ev kirli karışık olunca benim sinirlerim bozuluyor ya

Back