Çıldırmama ramak kaldı.

Bu sabah krizle başladı gün aynen krizle devam ediyor . Kahvaltı yapmak istemedi sonra daha pijamaları değişmeden bir kez ağladı . Uyumadan önce üzerini değiştirdim kirlileri sepete ben attım diye 10 dk ağladı ağzındaki tüm havuçları tükürdü o an halıya

O tükürme olayı yok mu beni benden alıyor içimde ne fırtınalar kopuyor o an anlatamam
Bizde yenı ıcat musluga gecıo.. Sandalyeyı alıo.. Oyuncaklarla suyla oynuyo.. Banyoyu göl edıo.. Kıyafet yetıstıremıom bide hasta olcak diye tırsıyorum.. Gunde en az 3 kez suyla oynuyo. Gelısımı için ses etmıyım dıyorum içim erıo hasta olcak korkusuyla

Aaaa bu benim bebem bir haftadır deliksiz şekilde mutfakta sandalye tepesinde ve lavabonun önünde elinde bulaşık süngeri bazen tutup ağzına sürüyor başkası olsa bu kadın ne manyak der ama ne yapayım kazanamayacağım savaşa girmiyorum . Bu hafta 2 kere sandalyeden düştü

Dışarı çıktık geldik, zar zor uyudu Allahım gün bitti resmen ya. Yemek yapmam lazım of offffffffffff

Şuralarda bi giggles olacaktı oje süren hxhshjdjd
Ya güzel elbette , gülüşü yeter kıazz hdhdhdjhd
Oje hala süremedim
Burda bahsetmek istemediğim başka bi yerime kaçtı bence ojeli hayallerim
Ama en azından düzenli olarak yüzümü yıkıyorum
Üstelik tekken bile

Ya çok ilginç birşey fark ettim bizim evde durduğumuz günler daha erken uyuyor direnmeden . Ama dışarı çıktığımız günler daha zor dalıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…