- 11 Mart 2013
- 33.228
- 1
- 53.185
- 798
- 32
- Konu Sahibi bubendegilim
-
- #1.041
Darısı bizeeeee. Lütfen artık uyusun 30 dakikadır kıpırdamadan yatıyorGözleri açık halde. Sabır çekmeye başladım yine.
Ağlıyorum cidden. Babası geldi aldı . Uykusu var ve uyumuyor ve ben bıktımSabır sabır ya sabırgecıcek sekerim vallahi gecıcek sabır
Bu sabah krizle başladı gün aynen krizle devam ediyor . Kahvaltı yapmak istemedi sonra daha pijamaları değişmeden bir kez ağladı . Uyumadan önce üzerini değiştirdim kirlileri sepete ben attım diye 10 dk ağladı ağzındaki tüm havuçları tükürdü o an halıya
Aaaa bu benim bebemO tükürme olayı yok mu beni benden alıyoriçimde ne fırtınalar kopuyor o an anlatamam
Bizde yenı ıcat musluga gecıo.. Sandalyeyı alıo.. Oyuncaklarla suyla oynuyo.. Banyoyu göl edıo.. Kıyafet yetıstıremıom bide hasta olcak diye tırsıyorum.. Gunde en az 3 kez suyla oynuyo. Gelısımı için ses etmıyım dıyorum içim erıo hasta olcak korkusuyla
Dışarı çıktık geldik, zar zor uyuduAllahım gün bitti resmen ya. Yemek yapmam lazım of offffffffffff
Biz yaz kış sokakta olucaz sanırım. Bu saateee uyuduuuu yehuuuw.Dısarı cıkınca yoruluyolar uyuyolarbayılıyorum dısarı cıkmaya.. Yaz ayları gelsın dıye ıple cekıorm resmen
Oje hala süremedim
Biz yaz kış sokakta olucaz sanırım. Bu saateee uyuduuuu yehuuuw.
Evde bebelerle bırakıcan o evde kal diyenleriAy valla o evdekal dönemlerini hatırlamak dahi istemiyorum.. Kabus gibiydişimdi rahatlıkla dısarı cıkabılıorz valla.. Şükür
Evde bebelerle bırakıcan o evde kal diyenleri
Sende uyutmuşsunAnca o zmn anlarlar
Sende uyutmuşsunmaşallahhh tuce savaş halinde hdjdj
Mahallenin delisi gibiyiz bizAy valla evet uyudu.. Babası uyuttu bende rahatladm.. Butun gun dısardaydık ıyıce yorulsun rahatca uyusun kesıntısız dıye
Mahallenin delisi gibiyiz bizbi benim bebem dışarıda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?