- 15 Mayıs 2021
- 7.455
- 24.762
- 263
- Konu Sahibi bubendegilim
-
Yok gerçekten büyüdükçe zorlaşmaya başladı. Eskiden saat 7 de uyumuş olurdu.Uyuyup uyanıyorçok huzursuz bu ara. 9. Ay atağı diyorlar. Bence bu ataklar hep gaz alma. Anne delirmesin diye. Aa ama bak atakta bebişin geçicek annesi, ayağını burnuna sokmayı öğreniyor!
Haa benim kız doğdu doğalı hiç 7de uyumadığı içinYok gerçekten büyüdükçe zorlaşmaya başladı. Eskiden saat 7 de uyumuş olurdu.
Bende öyle zannediyordum yani 2 yaşında filan çocuğu olan insanları görünce oooo kurtulmuşlar beee diyordum öyle değilmişOkul konusunda kendime güveniyorum nedensebaş edebilirim gibi geliyor. En azından derdini anlarız, cevap verir. Dötünde poh mu kalmış, karnı mı ağrıyor, diş mi çıkarıyor, ya da sadece yediği sebzenin rengini mi beğenmemiş biliriz
Sonradan daha kötü inanHaa benim kız doğdu doğalı hiç 7de uyumadığı içincanım yavrum anasını bugünlere hazırlamış görüyor musun hayırlı evlat.
Ama 2 yaş büyük değil ki kuzum. Bebek sayılır o da daha. Yeğenim 3 yaşında. Hala pek parlak değil durumBende öyle zannediyordum yani 2 yaşında filan çocuğu olan insanları görünce oooo kurtulmuşlar beee diyordum öyle değilmiş
Bundan kötüsü artık vampir gibi hiç uyumamasıSonradan daha kötü inan
10 olduğunda da senden bağımsız sokağa çıkacak bence hayali bile berbatAma 2 yaş büyük değil ki kuzum. Bebek sayılır o da daha. Yeğenim 3 yaşında. Hala pek parlak değil durumo yüzden 10 diyorum ya
Bence hayali bile çok güzel10 olduğunda da senden bağımsız sokağa çıkacak bence hayali bile berbat
Benden bağımsız olmasını hayal edemiyorum ben korkunç hissediyorumBence hayali bile çok güzel
Sende çok hassas bir kadınsın ama. Yazdıklarından öyle anladım.Benden bağımsız olmasını hayal edemiyorum ben korkunç hissediyorum
Evet hemde çokSende çok hassas bir kadınsın ama. Yazdıklarından öyle anladım.
Aha kaynana yükleniyoooooBenden bağımsız olmasını hayal edemiyorum ben korkunç hissediyorum
Eşimde öyle diyorAha kaynana yükleniyooooo
Benim bebek 11 aylık. Gerçekten yatağını dişliyordum az evvelKaç aylık bebek? Birileri benim iç sesim olmuş da hunimle birlikte şu köşede bekliyorum.
Bubi, sana bubi diyebilir miyim adını nasıl kısaltacağımı bilemedim.Benim bebek 11 aylık. Gerçekten yatağını dişliyordum az evvel
Çok güzel işliyordu taa ki 11. Aya kadarBubi, sana bubi diyebilir miyim adını nasıl kısaltacağımı bilemedim.uyku eğitimi denedin mi sen? Ben denedim de beceremedim ama memnun kalan da var.
Aa ben seninki de eskiden beri uyumuyor sanıyordum. Sen ondan delirdin. Bak bana idmanlıyımÇok güzel işliyordu taa ki 11. Aya kadarsil baştan başlıyorum. Uyku eğitiminde epey direttim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?