Çıldırmama ramak kaldı.

Uyuyup uyanıyor çok huzursuz bu ara. 9. Ay atağı diyorlar. Bence bu ataklar hep gaz alma. Anne delirmesin diye. Aa ama bak atakta bebişin geçicek annesi, ayağını burnuna sokmayı öğreniyor!
Yok gerçekten büyüdükçe zorlaşmaya başladı. Eskiden saat 7 de uyumuş olurdu.

Bende öyle zannediyordum yani 2 yaşında filan çocuğu olan insanları görünce oooo kurtulmuşlar beee diyordum öyle değilmiş

Bende öyle zannediyordum yani 2 yaşında filan çocuğu olan insanları görünce oooo kurtulmuşlar beee diyordum öyle değilmiş
Ama 2 yaş büyük değil ki kuzum. Bebek sayılır o da daha. Yeğenim 3 yaşında. Hala pek parlak değil durum o yüzden 10 diyorum ya

Ay kızlar bu arada oğlum geceleri elimi tutmak istiyordu size anlattım mı bilmem normalde desteksiz uyumaya alışmıştı . Kasım sonu Kv 4 gün bize geldiler o arada oğlumla ilgilenemedim ve bu gece çığlık kıyamet ağlamaları başladı elimi tutmak istemesi filan . Bugün doktora anlattım dedi ki strese girmiş bu yüzden böyle Allahım nasıl hassas bir bebeğim var

Bubi, sana bubi diyebilir miyim adını nasıl kısaltacağımı bilemedim. uyku eğitimi denedin mi sen? Ben denedim de beceremedim ama memnun kalan da var.
Çok güzel işliyordu taa ki 11. Aya kadar sil baştan başlıyorum. Uyku eğitiminde epey direttim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…