Çıldırmama ramak kaldı.

Kızlar çocuk psikiyatristine gittik bugün benim oğlan kadının beynini yaktı kadının bakışları hala gözümün önünde

BIKTIM ARTIK BU BOKTAN UYKUDAN. Lanet gelsin yemin ederim.
Ağlıyor bakasım gelmiyor. Dişlerim ağrıyor sıkmaktan. Benden ana falan olmuyor

Nefret ediyorum nefret ! Bu ben değilim ya. Ben böyle boktAnn bir döngüde olamam. Tüm gün uyumadı lanet olsun lanet

Al benden de o kadar. Çocuğu olmayanlara acıyorlar bir de, vah vah,çocuğu olmuyormuş. Çocuğu olanlar acınacak halde aslında. Bir de benim gibi ikiz anasıysanız. Çocuğu olmayanlar kafalari rahat fildir fildir geziyorlar. Biz kafamızda kırk tilkiyle dolanıyoruz.

BIKTIM ARTIK BU BOKTAN UYKUDAN. Lanet gelsin yemin ederim.
Ağlıyor bakasım gelmiyor. Dişlerim ağrıyor sıkmaktan. Benden ana falan olmuyor
Ay doktor bugün bana dedi ki bu aylarda gece uyanması normal gidip sakinleştireceksin geri yatıracaksın . Millet beni kandırmış resmen yaaaa emzirmeyi bırakınca uyanmayı kesecek diye hepsi palavra

Ay doktor bugün bana dedi ki bu aylarda gece uyanması normal gidip sakinleştireceksin geri yatıracaksın . Millet beni kandırmış resmen yaaaa emzirmeyi bırakınca uyanmayı kesecek diye hepsi palavra
Ya bırak Allah aşkına. Bebek günde 2 uyku yaparmış en az. Has ssiiiiii

“Bu aylar” dedikleri yeri adamına göre dolduruyolar sanırım. O aylar hiç geçmiyor ben diyorum size 10 yaşına gelince rahatlıcaz

Şey sorcam sizin bebeler de emerken sizi tekmeliyor, ayağını ağzınıza sokmaya çalışıyor mu?

Ya büyük konuşmak istemiyorum ama kendimi bildiğiniz bok gibi hissediyorum. Ben anne olmaya layık biri değilmişim. Ben kaldıramıyorum. Ve artık gerçekten dişlerim ağrıyor.

O zamanda okulda sorun çıkarırlar
Okul konusunda kendime güveniyorum nedense baş edebilirim gibi geliyor. En azından derdini anlarız, cevap verir. Dötünde poh mu kalmış, karnı mı ağrıyor, diş mi çıkarıyor, ya da sadece yediği sebzenin rengini mi beğenmemiş biliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…