• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çıldırmama ramak kaldı.

Uyuyup uyanıyor 🥲 çok huzursuz bu ara. 9. Ay atağı diyorlar. Bence bu ataklar hep gaz alma. Anne delirmesin diye. Aa ama bak atakta bebişin geçicek annesi, ayağını burnuna sokmayı öğreniyor! 🤗
Yok gerçekten büyüdükçe zorlaşmaya başladı. Eskiden saat 7 de uyumuş olurdu.

Okul konusunda kendime güveniyorum nedense :D baş edebilirim gibi geliyor. En azından derdini anlarız, cevap verir. Dötünde poh mu kalmış, karnı mı ağrıyor, diş mi çıkarıyor, ya da sadece yediği sebzenin rengini mi beğenmemiş biliriz :D
Bende öyle zannediyordum yani 2 yaşında filan çocuğu olan insanları görünce oooo kurtulmuşlar beee diyordum öyle değilmiş 🤦🏻‍♀️

Bende öyle zannediyordum yani 2 yaşında filan çocuğu olan insanları görünce oooo kurtulmuşlar beee diyordum öyle değilmiş 🤦🏻‍♀️
Ama 2 yaş büyük değil ki kuzum. Bebek sayılır o da daha. Yeğenim 3 yaşında. Hala pek parlak değil durum :D o yüzden 10 diyorum ya 😂

Ay kızlar bu arada oğlum geceleri elimi tutmak istiyordu size anlattım mı bilmem 🤷🏽‍♀️ normalde desteksiz uyumaya alışmıştı . Kasım sonu Kv 4 gün bize geldiler o arada oğlumla ilgilenemedim ve bu gece çığlık kıyamet ağlamaları başladı elimi tutmak istemesi filan . Bugün doktora anlattım dedi ki strese girmiş bu yüzden böyle 🤦🏻‍♀️ Allahım nasıl hassas bir bebeğim var

Bubi, sana bubi diyebilir miyim adını nasıl kısaltacağımı bilemedim. 😅 uyku eğitimi denedin mi sen? Ben denedim de beceremedim ama memnun kalan da var.
Çok güzel işliyordu taa ki 11. Aya kadar :D sil baştan başlıyorum. Uyku eğitiminde epey direttim ben😬

Back