Çıldırmama ramak kaldı.

Benim bebek 11 aylık. Gerçekten yatağını dişliyordum az evvel
Ohoooo dur bakalım bir de bunun 2 yaş sendromu var bizimki 1 yaşına girince 2 yaş sendromuna otomatik geçiş yaptı. Her dakika ağlayan, oyunlardan zevk almayan, su bile istese ağlayarak isteyen huysuz, uykusuz gece 3e kadar benimle oturan bir okey arkadaşı yaptım bende

Yaaaa ben 1 yaşındayken ki yaptığı saçmalıkları ooo çok kötü diyordum 20. Ayda başladı bugün doktoruna anlatırken ağlayacaktım

Aa ben seninki de eskiden beri uyumuyor sanıyordum. Sen ondan delirdin. Bak bana idmanlıyım 11. Ayda niye bozuldu peki?
Önceden camış gibi yatıyorduk. Yerlerde yuvarlanıyorduk. Şimdi emekliyor ve ayağa kalkıyor gece uyurken birden kalkıyor mesela ve uykusu açılıyor. Ben tam 1 ay uyku eğitimi için uğraştım. 4. Ayda başlamıştım ve sonra gerçekten rahat ettim. Şimdi ise eğitim filan kalmadı Yeniden sil baştan yapmaya da enerjim yok.

Allahım neymiş bu 2 yaş Berikko ve tuce_tuce de aynını söylüyor. Benim kızım zaten genel olarak ağlamayı seviyor.

Benim kız da öyle, gece 3te uyanıp oturuyor
Ben 3. Haftada bıraktım çünkü çok ağlıyordu. bir de peş peşe diş çıkardı o dönem. Zordu.

Benim kız da öyle, gece 3te uyanıp oturuyor
Ben 3. Haftada bıraktım çünkü çok ağlıyordu. bir de peş peşe diş çıkardı o dönem. Zordu.
Evet ağlıyorlar zaten. Ama o yıldırma politikası ben beşiğin yanında duruyordum ve sakinleştiriyordum. Ama rahat 2 saat sürüyordu ilk başlarda. Dün yatırdım uyudu, içeri gittim ve geldim ki ayağa kalkmış zıplamaya çalışıyor. Kız çocukları böyle olmuyordu ya bizi kandırdılar hxjsjdj

Benim oğlan 6.5 aylık emekledi

Allahım neymiş bu 2 yaş Berikko ve tuce_tuce de aynını söylüyor. Benim kızım zaten genel olarak ağlamayı seviyor.
2 yaş direk ergenlik öyle düşün onun istediği çorap kıyafet giyiliyor mesela gibi gibi golgefeslegeni ile bebeklerimiz aynı gün doğumlu . Onun oğlan daha geç girdi benim bebe daha erken şuan gölge de benimle aynı durumda geceleri çocuklar uyanıp birşeyler için tutturuyorlar köpeğimi ver ineğimi ve gibi

Kaçta başlıyorsunuz güne ? Biz 7 de başladık şimdi yeniden uyudu.
Bu yaz 06:30 da başlıyorduk 2 uykuydu . Şimdi 07:00-07:30 arası uyanıyor
08:30 kahvaltı
Sonra oyun ve ev işi
11:30 öğlen yemeği
12:00 yatağa giriş kitap okuma
12:30 -14:00 Öğlen uykusu
14:00-15:00 ortada boş gezme saati
15:00 ara öğün meyve vs
Sokağa çıkıyoruz
18:30 akşam yemeği
19:00 bitiyor meyve kefir kuruyemiş saati başlıyor baba ile oyun
19:30 da banyo kişisel bakım
20:00 yatağa giriş kitap okuma
20:30 uyumuş oluyor genelde

Ay düzeniniz harikamış ya. Ben bir türlü bir düzen oturtamadım. Öğlen uykusu bazen 2 saat bazen ancak 1 saat , bazense hiç

Ben 4 aylık bebeğin yıldırma politikası güdebileceğine inanamadığım için gerçekten bana ihtiyacı var diye düşünüp bıraktım
Ben de hep beşiğinin yanındaydım, benimki asla sakinleşmiyor öyle.
Böyle böyle büyüyecek diyorum artık ne yapayım.
Ay hakikaten ya. Bir de benim kız karnımda aşşırı aşşırı sakindi. Tekmelemezdi bile. Çok narin kibar bi kız olcak galiba ehi ehi diye seviniyorduk saf saf bir çıktı mahmut abi

Sadece gece değil gündüz de inatlaşıyoruz artık. Özellikle bez değişimlerinde çıldırıyorum. Önce bezi açtırmak istemiyor. Hadi lazımlığa gidelim o zaman diyorum ona da yok. Bi şekilde açıp siliyorum bu defa kıyafetini giymek istemiyor. Tekmeliyor resmen beni. Hele bu sabah daha fenaydı çok sinirlendim öyle bırakıp çıktım odadan bi 5dkka

Ayyynı benim kız yaa, bez değiştirmek tam bir eziyet. Dönüyor, tekmeliyor, bağırıyor ben 2 yaşında gelince napıcam

Ayyynı benim kız yaa, bez değiştirmek tam bir eziyet. Dönüyor, tekmeliyor, bağırıyor ben 2 yaşında gelince napıcam
11 aylık ve üzerini giyerken deliriyor. Yani yapıcak bir şey yok sallamıyorum ben. Devam edebilirsin diyorum.

Öğlen uykusundan kuru kalkıyor mu ? Biz dil terapistine başlıyoruz gölge
Hiç ona dikkat etmedim tuçe. Bizim biraz biraz çeşitleniyor kelimeler düzgün olmasa da. Dün mor demeye başladı
En son doktora gittiğimizde yine sordum doktora geç konuşacaktır zeki bi çocuk belli dedi ama bilmiyorum dil terapisine gitmemekle hata yapmıyoruzdur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…