- 6 Ocak 2019
- 5.740
- 16.748
- 348
- Konu Sahibi bubendegilim
-
Ohoooo dur bakalım bir de bunun 2 yaş sendromu varBenim bebek 11 aylık. Gerçekten yatağını dişliyordum az evvel
Yaaaa ben 1 yaşındayken ki yaptığı saçmalıkları ooo çok kötü diyordum 20. Ayda başladı bugün doktoruna anlatırken ağlayacaktımOhoooo dur bakalım bir de bunun 2 yaş sendromu varbizimki 1 yaşına girince 2 yaş sendromuna otomatik geçiş yaptı. Her dakika ağlayan, oyunlardan zevk almayan, su bile istese ağlayarak isteyen huysuz, uykusuz gece 3e kadar benimle oturan bir okey arkadaşı yaptım bende
Önceden camış gibi yatıyorduk. Yerlerde yuvarlanıyorduk. Şimdi emekliyor ve ayağa kalkıyorAa ben seninki de eskiden beri uyumuyor sanıyordum. Sen ondan delirdin. Bak bana idmanlıyım11. Ayda niye bozuldu peki?
Allahım neymiş bu 2 yaşOhoooo dur bakalım bir de bunun 2 yaş sendromu varbizimki 1 yaşına girince 2 yaş sendromuna otomatik geçiş yaptı. Her dakika ağlayan, oyunlardan zevk almayan, su bile istese ağlayarak isteyen huysuz, uykusuz gece 3e kadar benimle oturan bir okey arkadaşı yaptım bende
Kaçta başlıyorsunuz güne ? Biz 7 de başladık şimdi yeniden uyudu.Yaaaa ben 1 yaşındayken ki yaptığı saçmalıkları ooo çok kötü diyordum 20. Ayda başladı bugün doktoruna anlatırken ağlayacaktım
Benim kız da öyle, gece 3te uyanıp oturuyorÖnceden camış gibi yatıyorduk. Yerlerde yuvarlanıyorduk. Şimdi emekliyor ve ayağa kalkıyorgece uyurken birden kalkıyor mesela ve uykusu açılıyor. Ben tam 1 ay uyku eğitimi için uğraştım. 4. Ayda başlamıştım ve sonra gerçekten rahat ettim. Şimdi ise eğitim filan kalmadı Yeniden sil baştan yapmaya da enerjim yok.
Evet ağlıyorlar zaten. Ama o yıldırma politikasıBenim kız da öyle, gece 3te uyanıp oturuyor
Ben 3. Haftada bıraktım çünkü çok ağlıyordu.bir de peş peşe diş çıkardı o dönem. Zordu.
Benim oğlan 6.5 aylık emeklediÖnceden camış gibi yatıyorduk. Yerlerde yuvarlanıyorduk. Şimdi emekliyor ve ayağa kalkıyorgece uyurken birden kalkıyor mesela ve uykusu açılıyor. Ben tam 1 ay uyku eğitimi için uğraştım. 4. Ayda başlamıştım ve sonra gerçekten rahat ettim. Şimdi ise eğitim filan kalmadı Yeniden sil baştan yapmaya da enerjim yok.
2 yaş direk ergenlik öyle düşün
Bu yaz 06:30 da başlıyorduk 2 uykuydu . Şimdi 07:00-07:30 arası uyanıyorKaçta başlıyorsunuz güne ? Biz 7 de başladık şimdi yeniden uyudu.
Ay düzeniniz harikamış ya.Bu yaz 06:30 da başlıyorduk 2 uykuydu . Şimdi 07:00-07:30 arası uyanıyor
08:30 kahvaltı
Sonra oyun ve ev işi
11:30 öğlen yemeği
12:00 yatağa giriş kitap okuma
12:30 -14:00 Öğlen uykusu
14:00-15:00 ortada boş gezme saati
15:00 ara öğün meyve vs
Sokağa çıkıyoruz
18:30 akşam yemeği
19:00 bitiyor meyve kefir kuruyemiş saati başlıyor baba ile oyun
19:30 da banyo kişisel bakım
20:00 yatağa giriş kitap okuma
20:30 uyumuş oluyor genelde
Ben 4 aylık bebeğin yıldırma politikası güdebileceğine inanamadığım için gerçekten bana ihtiyacı var diye düşünüp bıraktımEvet ağlıyorlar zaten. Ama o yıldırma politikasıben beşiğin yanında duruyordum ve sakinleştiriyordum. Ama rahat 2 saat sürüyordu ilk başlarda. Dün yatırdım uyudu, içeri gittim ve geldim ki ayağa kalkmış zıplamaya çalışıyor. Kız çocukları böyle olmuyordu ya bizi kandırdılar hxjsjdj
Sadece gece değil gündüz de inatlaşıyoruz artık. Özellikle bez değişimlerinde çıldırıyorum. Önce bezi açtırmak istemiyor. Hadi lazımlığa gidelim o zaman diyorum ona da yok. Bi şekilde açıp siliyorum bu defa kıyafetini giymek istemiyor. Tekmeliyor resmen beni. Hele bu sabah daha fenaydı çok sinirlendim öyle bırakıp çıktım odadan bi 5dkka2 yaş direk ergenlik öyle düşünonun istediği çorap kıyafet giyiliyor mesela gibi gibi golgefeslegeni ile bebeklerimiz aynı gün doğumlu . Onun oğlan daha geç girdi benim bebe daha erken şuan gölge de benimle aynı durumda geceleri çocuklar uyanıp birşeyler için tutturuyorlar köpeğimi ver ineğimi ve gibi
Ayyynı benim kız yaa, bez değiştirmek tam bir eziyet. Dönüyor, tekmeliyor, bağırıyorSadece gece değil gündüz de inatlaşıyoruz artık. Özellikle bez değişimlerinde çıldırıyorum. Önce bezi açtırmak istemiyor. Hadi lazımlığa gidelim o zaman diyorum ona da yok. Bi şekilde açıp siliyorum bu defa kıyafetini giymek istemiyor. Tekmeliyor resmen beni. Hele bu sabah daha fenaydı çok sinirlendim öyle bırakıp çıktım odadan bi 5dkka
11 aylık ve üzerini giyerken deliriyor. Yani yapıcak bir şey yok sallamıyorum ben. Devam edebilirsin diyorum.Ayyynı benim kız yaa, bez değiştirmek tam bir eziyet. Dönüyor, tekmeliyor, bağırıyorben 2 yaşında gelince napıcam
Ne kadarlık şu an. Bi ara durulmuştu şimdi yine başladı :/Ayyynı benim kız yaa, bez değiştirmek tam bir eziyet. Dönüyor, tekmeliyor, bağırıyorben 2 yaşında gelince napıcam
Öğlen uykusundan kuru kalkıyor mu ? Biz dil terapistine başlıyoruz gölgeNe kadarlık şu an. Bi ara durulmuştu şimdi yine başladı :/
8 aylıkNe kadarlık şu an. Bi ara durulmuştu şimdi yine başladı :/
BiZde o zamanlar böyle şikayet ediyorduk meğerse o zaman hiç birşey yokmuş oğlumun bu durumu 20 aylıkken başladı .8 aylık
Hiç ona dikkat etmedim tuçe. Bizim biraz biraz çeşitleniyor kelimeler düzgün olmasa da. Dün mor demeye başladıÖğlen uykusundan kuru kalkıyor mu ? Biz dil terapistine başlıyoruz gölge
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?