- 15 Mayıs 2021
- 7.455
- 24.758
- 263
- Konu Sahibi bubendegilim
Tuciii biraz anana mı gitsen ?Direk çıkıyor işte bütün gün sandalye tepesindeydi düşeceksin demekten boğazım şişti 5 kere ağladım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tuciii biraz anana mı gitsen ?Direk çıkıyor işte bütün gün sandalye tepesindeydi düşeceksin demekten boğazım şişti 5 kere ağladım
Cidden yaaa hiç durmadan bir yerlerim ağrıyor benim yaşlı gibiSol bileğim bitik halde. En çok orada taşımaktan. Randevu aldım doktora. Off anasını satayım yaşlı teyzelere döndük kıazzz
Anamların evinde alt komşu yok ev ısınmıyorTuciii biraz anana mı gitsen ?
Kimyon aşırı önemli cidden bende sürekli kimyon çayı içiyordumGaz damlası milyar tane denedim Sab simplex tek geçerim ama bunun yanında probiyotikte ver canım. Ve en önemlisi bol bol kimyon tüket.
Bende ilk zaman çok kg vermiştim. Hatta günde 1 haşlanmış patates ile durduğumu biliyorum. Geçiyor ama delip geçiyor ;D
Ayyy birde 2 yaş bebesiyle nereye gidersen git aynı terane yemin ederim yapışık ikiz gibi elimden tutuyor evde öyle geziyoruzTuciii biraz anana mı gitsen ?
Ben de relactaz mı je aldım bugünGaz damlası milyar tane denedim Sab simplex tek geçerim ama bunun yanında probiyotikte ver canım. Ve en önemlisi bol bol kimyon tüket.
Bende ilk zaman çok kg vermiştim. Hatta günde 1 haşlanmış patates ile durduğumu biliyorum. Geçiyor ama delip geçiyor ;D
Ay ben sabaha kadar hastanede beklediğimizi biliyorum ya.Ben de relactaz mı je aldım bugün
Bana işe yaramış gibi geldi valla bilmiyorum da
Hiç sancısı olmuyor değil tabi
Ama düne göre daga az veya daha kolau baş edilebilir
Haftaya inşallah 1 ay kontrolü var orda doktoruna soracağım probiyotik filan
Bu gaz damlasını da can halvlyle kendi kendimize verdik zaten
O yüzden çok fazla inisiyatif almak istemiyorum doktora gidene kadar
Neyse zayıf olalım ona itirazım yok
Annem hep doğumdan sonra şişman kalmış ben de öyle olurum sanıyordum
Annemi anneannem bakmıi demek ki
Beni bakacak kimse olmayınca iğne ipliğe döndüm
Geliyor da nerelere gideyimAy ben sabaha kadar hastanede beklediğimizi biliyorum ya.
Hastane gaz için gidince bebeğe direkt fitil atıyor. Bende bunu görünce , doktor bana da yazmıştı fitil. O da çok rahatlatıyordu. Of yeni bebek bakmak çok zor bebik
Kendi başına zor gelmiyor mu?
Yaaa bende seninle aynıyım . Birde meğerse çocuk küçükken ben bir prensesmişim Büyüdükçe daha çok yorulmaya başladım . Her yönden daha yorgunum şuan mesela . Eşime dedim ki 2. Çocuk kelimesi ağzından çıkmasın sakınGeliyor da nerelere gideyim
Bahtsız bedevi olduğum için annemin yanımdan gittiği gün kayınvalidem hasta oldu
Düdük gibi tek kaldım çocukla
Sadece çocukla olsa iyi kolik çocukla kaldım ni de
Büyük konuşmak istemiyorum da fitil hiç yapamayacağım ni şey
Daha banyo yaptırırlarken yeni yeni bakabilmeye başladım
Ben de bu sbah 2. Çocuk istemiyorum dedim kocama
Bunları baştan yaşamak hiç istemiyorum
Fitili asla yapamam diye ağlıyordum , annem atmıştı. Zaten komple bi fitil atmamıştık.1 fitili 3 e bölün demişti. Bunu diyende prof bu arada. Allah razı olsun ondan. Çatlayacaktı ağlamaktan çocuk bu arada toplasan 2 fitil bile bitirmedim. Hastaneye ağlıyor diye götürünce direkt fitil atıyorlar aklında olsun.Geliyor da nerelere gideyim
Bahtsız bedevi olduğum için annemin yanımdan gittiği gün kayınvalidem hasta oldu
Düdük gibi tek kaldım çocukla
Sadece çocukla olsa iyi kolik çocukla kaldım ni de
Büyük konuşmak istemiyorum da fitil hiç yapamayacağım ni şey
Daha banyo yaptırırlarken yeni yeni bakabilmeye başladım
Ben de bu sbah 2. Çocuk istemiyorum dedim kocama
Bunları baştan yaşamak hiç istemiyorum
Benim anam yakın olduğu için, o da bana yap birlikte bakıyoruz zaten diyorYaaa bende seninle aynıyım . Birde meğerse çocuk küçükken ben bir prensesmişim Büyüdükçe daha çok yorulmaya başladım . Her yönden daha yorgunum şuan mesela . Eşime dedim ki 2. Çocuk kelimesi ağzından çıkmasın sakın
Sağ ol ya içim açıldıYaaa bende seninle aynıyım . Birde meğerse çocuk küçükken ben bir prensesmişim Büyüdükçe daha çok yorulmaya başladım . Her yönden daha yorgunum şuan mesela . Eşime dedim ki 2. Çocuk kelimesi ağzından çıkmasın sakın
Neyse fitil konuşmayalım yaFitili asla yapamam diye ağlıyordum , annem atmıştı. Zaten komple bi fitil atmamıştık.1 fitili 3 e bölün demişti. Bunu diyende prof bu arada. Allah razı olsun ondan. Çatlayacaktı ağlamaktan çocuk bu arada toplasan 2 fitil bile bitirmedim. Hastaneye ağlıyor diye götürünce direkt fitil atıyorlar aklında olsun.
Annen gelse bir süre ? Çok zor biliyorum
Bende 2. İstemiyorum diyorum ama kızım tek kalsın da istemiyorum. Of anam off .
ÇAL KEKE
Ay keşke yakın olaydık yaw. En azından bi kap yemeği bölüşürdük bende de bi kap oluyor çünkü.Sağ ol ya içim açıldı
Demek küçükken prensesmişiz
Derdinin ne olduğu anlaşıldığı yaşlar kolay olyr sanmıştım oysa
Neyse fitil konuşmayalım ya
Onu düşünüp gerilmek istemiyorum
Zaten davul gibi gerginim
Annem, anneler, annelerimiz...
Annemi zor tutuyoruz valla burda
Çalışma aşkına düştü yine
Çünkü biliyorsun her yıl kırkım çıkıyor benim çocukla
O yüzden şu ihtiyacım olan zamanda çalışıyor olması çok elzemdi
Bi de bi hafta burdaydı ev işine asla elini sürmüyor
Yemek yapsana yiyelim filan diyorum amaan ekmek arası atıştır geç filan diyor
O da beni çok yordu
Bi de iki lafından biri hadi memlekete gidelim
Başkasının annesi olsa söylenirdim, eşime dırdır ederdim filan da kendi annene edilmiyor
Fark edilmesin diye arkasını topluyorum sürekli
Kayınvalidem de çok hevesliydi başta
Sonra o da sürekli e bu gece eve gideyim gündüz eve gideyim filan demeye başladı
Sevme zamanı göreceğim hepsini
Ay yazdıkça sinirleniyorum
Bi de şaka gibi annem diyor ki lohusayken uyuma çocukla tek
Kimle uyuyayım hepiniz bi yerlere kaçtınız dedim
Sanki biri var yanımda da ben illa tek bırakın bizi uyuyacağım diyorum
Bende de aylık yemek varAy keşke yakın olaydık yaw. En azından bi kap yemeği bölüşürdük bende de bi kap oluyor çünkü.
Ya bebeklik zamanını atlatınca yine zor evet ama en azından sürekli yapışık değilsin.
Benim annem bana asla gelmez. Ben ona gidiyorum. Bana 1 hafta geldi , sürekli gitmek istedi
Pratik hazır yemeklerden al. Beni çok kurtarmıştı.
Yaw sen ne güzel kendin hallediyorsun. Valla bravo gigiş. Benim bebekte herkesin hakkı var ailemden herkesim daha doğrusu. Ondan laf söz bitmiyor hdjdjBende de aylık yemek var
6 bardaktan pilav filan
Kazan işi
Bizde yıllık doyarız merak etme
Sırayla birbirimizib çocuğuna bakıp birbirimize yeme sırası çıkarsak yetet
Benim annem başka şehirde yaşıyor
Ama törelere göre ilk 40 gün yanımda olmalıydı
Gel gör ki düdük giggles
Bakmayıp ne yapayım herkes kaçtı gittiYaw sen ne güzel kendin hallediyorsun. Valla bravo gigiş. Benim bebekte herkesin hakkı var ailemden herkesim daha doğrusu. Ondan laf söz bitmiyor hdjdj
Gel kıazz bana evde 4 lü halayBakmayıp ne yapayım herkes kaçtı gitti
Gidip çöreklenebilrcrğim bi akrabam bile olsa kesin giderdim
Uyumuyor mu hala
Uyuyor uyanıyor kuduruyor… alıştım sanırım artık içim sıkılıyor sadeceUyumuyor mu hala