- 15 Mayıs 2021
- 7.455
- 24.758
- 263
- Konu Sahibi bubendegilim
Şu an uyku saati ve canavar gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şu an uyku saati ve canavar gibi
Çocuklu hayat dediğin Şeyma’nınki gibi olmalı arkadaşŞu an uyku saati ve canavar gibi
Şeymanın….Çocuklu hayat dediğin Şeyma’nınki gibi olmalı arkadaş
Ay doktor bugün bana dedi ki bu aylarda gece uyanması normal gidip sakinleştireceksin geri yatıracaksın . Millet beni kandırmış resmen yaaaa emzirmeyi bırakınca uyanmayı kesecek diye hepsi palavraBIKTIM ARTIK BU BOKTAN UYKUDAN. Lanet gelsin yemin ederim.
Ağlıyor bakasım gelmiyor. Dişlerim ağrıyor sıkmaktan. Benden ana falan olmuyor
Ya bırak Allah aşkına. Bebek günde 2 uyku yaparmış en az. Has ssiiiiiiAy doktor bugün bana dedi ki bu aylarda gece uyanması normal gidip sakinleştireceksin geri yatıracaksın . Millet beni kandırmış resmen yaaaa emzirmeyi bırakınca uyanmayı kesecek diye hepsi palavra
yalan dolannnnnnnYa bırak Allah aşkına. Bebek günde 2 uyku yaparmış en az. Has ssiiiiii
“Bu aylar” dedikleri yeri adamına göre dolduruyolar sanırım. O aylar hiç geçmiyor ben diyorum size 10 yaşına gelince rahatlıcazAy doktor bugün bana dedi ki bu aylarda gece uyanması normal gidip sakinleştireceksin geri yatıracaksın . Millet beni kandırmış resmen yaaaa emzirmeyi bırakınca uyanmayı kesecek diye hepsi palavra
Ya büyük konuşmak istemiyorum ama kendimi bildiğiniz bok gibi hissediyorum. Ben anne olmaya layık biri değilmişim. Ben kaldıramıyorum. Ve artık gerçekten dişlerim ağrıyor.Al benden de o kadar. Çocuğu olmayanlara acıyorlar bir de, vah vah,çocuğu olmuyormuş. Çocuğu olanlar acınacak halde aslında. Bir de benim gibi ikiz anasıysanız. Çocuğu olmayanlar kafalari rahat fildir fildir geziyorlar. Biz kafamızda kırk tilkiyle dolanıyoruz.
Hahahah tekmelemek ne kelime ? Mememi mıncıklamaya başladı. Sürekli vuruyor ya da elini ağzıma sokmaya çalışıyorŞey sorcam sizin bebeler de emerken sizi tekmeliyor, ayağını ağzınıza sokmaya çalışıyor mu?
He iyi bari benimki delirdi sanıyorum ben neyse bi tekmesi yeterHahahah tekmelemek ne kelime ? Mememi mıncıklamaya başladı. Sürekli vuruyor ya da elini ağzıma sokmaya çalışıyor
Uyuyor mu ?He iyi bari benimki delirdi sanıyorum ben neyse bi tekmesi yeter
O zamanda okulda sorun çıkarırlar“Bu aylar” dedikleri yeri adamına göre dolduruyolar sanırım. O aylar hiç geçmiyor ben diyorum size 10 yaşına gelince rahatlıcaz
Uyuyup uyanıyor çok huzursuz bu ara. 9. Ay atağı diyorlar. Bence bu ataklar hep gaz alma. Anne delirmesin diye. Aa ama bak atakta bebişin geçicek annesi, ayağını burnuna sokmayı öğreniyor!Uyuyor mu ?
Okul konusunda kendime güveniyorum nedense baş edebilirim gibi geliyor. En azından derdini anlarız, cevap verir. Dötünde poh mu kalmış, karnı mı ağrıyor, diş mi çıkarıyor, ya da sadece yediği sebzenin rengini mi beğenmemiş bilirizO zamanda okulda sorun çıkarırlar