Çıldırmama ramak kaldı.

Yaaaa içim sıcacık oldu okurken. Ne güçlü bir kadınsın. Ben bazen ölmek istiyorum sonra bebeme nolacak diyorum hemen vazgeçiyorum.
Benim eşek sıpam şu an iki metrelik bir yakışıklı.sıkı dur âimdi bu benim tek ve yegane evladim tam iki yıl boyunca gece gündüz ağladığı için ve bende uyku kelmesinin anlamını unuttuğum için gözaltımda önce torbalar oluştu sonra onlar çatladı ve deriden kanlar sızmaya başladı.Ama geçtimi ??Geçti.Şimdi gözümün içine bakan bir evlat...Allahımdan tüm kalbimle kolaylıklar diliyorum.Çılgın bedişe de sakinlik diliyorum.

Ya sen bana moral vermiştin, geçecek bugünler demiştin. Oldu mu şimdi

Konu dert mi dert ammaaaa geyiğe dönmüş, geyik de yasak o yüzden sizleri çocuk büyütürken' e alıyorum.
İster kırmızı balık ister bir küçücük aslancık çalın

Tüm küçük bebelilere, bebesi gelmek üzere olanlara geçmiş olsun, gaz sancısı, diş çıkarma, yaş sendromu biter, oku bakayımla ergenlik krizleri başlar, ne saçınızın boyası, ne tırnağınızın ojesini düşünmeye mecaliniz kalmaz

Rahata ermeniz için hepinizin ortalama 20'şer yıla ihtiyacı var

Sizi okurken ben:

Çocugumuzdan bosanabiliyor muyuz ki? Asdafadafs

Kaç aylik annesi? Ilk oğlumda delirecem sanıyordum, ikincide direkt delirdim.
Ne zaman büyüyecekler de ben de biraz dinlenecem acaba?
Ölüyorumm yorumaa 9,5 aylıkmış ama bence ben rahat bi 31 yıllık falan anneyim. Sanki geçmişim kalmamış gibi ikinciyi yaparsam beni kalıcı banlayın sayın Moderatörler

Bebegin kac aylik? Neden les
Gibi geziyorsun? Ilk bi kac ay ok ama birak biraz aglasin ne olur bi banyo yap sacini tara giyin.. yine aglayacak nasilsa..
Tonti hayata bakış açına bayıldım. Kusuyor bazen, bazen salyalanıyor , bazen sümük sürüyor. leş olmamaktan başka çarem yok. Ha saçımı elbette tarıyorum ama ona da sinir olup yoluyor beni

Beben ne kadarlik
Gardaş banyonun önüne köy eline oyuncak sana baksın sen de dua al ben öyle yapiyom.
Ah canım. O 5-6 aylıkken evet. Ama şu an canavar gibi. Duşa girdiğim an delleniyor. Kokuyorum yavrum nolur sana da yazık diyorum yok…
Bebem görünüşte 9,5 ama hissiyat 18

Tonti hayata bakış açına bayıldım. Kusuyor bazen, bazen salyalanıyor , bazen sümük sürüyor. leş olmamaktan başka çarem yok. Ha saçımı elbette tarıyorum ama ona da sinir olup yoluyor beni
canim
Sihirli deynegimiz yok bi anda bu cocuklr 10 yasina gelmiyor.. once bi doktora gotur ama birisi daha demis sanirim.. onceden huyu yerindeyse son 10 gundur boyleyse belki bi rahatsizligi vardir.. napsin yazik aglmaktan baska caresi mi var

Aglama ihtiyaclari oluyor canim yapcak birsey yok boyle boyle buyuyecekler.. belki kulaklari iltihaplidir.. bu hic beklemedigin bi an cikiyor ortaya..illa kusmus sumuk olursun ama 1 hafta banyo yapmayan insanla 2 gun yapmayan ayni olmaz.

Ayrica 10 aylik bebek aglasada bise olmaz artik.. dr gotur birseyi yoksa koy banyo kapisina isini hallet

Eşiniz nasıl yardımcı oluyor bu süreçte size? Destek almanız faydalı olabilir belki. Kolik bebekler insanı gerçekten delirtebiliyor
Eşimin iş yeri (kendi işi) 1,5 yıldır kapalıydı. Yeni yeni açılmaya başladı o yüzden onu hiç arayamıyorum.

Doktora götürdüm. Gayet iyi hiç bir şeyi yok dedi. Yürümeye çalışıyor belki ondandır Doktor sen iyi görünmüyorsun ama dedi
Su veriyorum aslında gece de peteğin üzerine su bırakıyorum ki nemlensin diye. Of bilmiyorum boşa ağlıyor gibi

Ahahha 9,5 aylık.
Kız dediler ama benimki erkekten beter.
Ay tüm annelerin konusu olsun bu yaw.

Kardeş nece konuşuyorsun…
Prima bebek bezi indirimdeymiş gidem alam yok ya ağlamıyorum.
Senin için sevindim ……… dhhshdhdhd

Çok değişik bir uslubunuz var ve eğlenceli .
Derdini okurken hiç gülmedim burda kimsenin. Sen hariç. İnsanları üzmeden derlesen insan sen insanları seviyorsun be güzelim.
Çocuğunuza gelince hepsi geçecek annesi.
Biraz sakin , siz onun hayatına değil o sizin hayatınıza alışacak zamanla.
Uyanır uyanmaz muhakkak elini yüzünü yıkıyorsundur. Saçınızı taramak ve toplamak da o an yapılsa , göze bir kalem hafif dudak bakim kremi hayat kurtarır.
Çocuğunuzu ne kadar huzursuzsa o kadar sevin. Ne kadar ağlıyorsa o kadar daha çok sarılın.
Ama sakın ve huzurlu sizin sakinliginiz ona geçecek ve size boncuk boncuk baktığını göreceksiniz.
Allah yardımcınız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…