• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çıldırmama ramak kaldı.

Aslında ilk kez masumdum :KK70: Yok bu kez yönetim 2 gün ban yazmış :KK70: o bile çoktu o vitaminsiz için ama neysemm bari. Ay HARİKA Bİ DOĞUM günüsü yaptım kızçemee. 20 kişiydik. Çağırmadıklarım tribe girdi 🥲 millet cidden manyak 😬

Ohhh sefan olsun.. Nice yaşları olsun saglıklı sıhhatli inşallah 💕

Allah yardimciniz olsun. Bir nefes almak istiyor insan. Esinle tek tek cikarsiniz olmadi. Calisiyormuydunuz?
Şuan çalışmıyorum çalışıyor olsam da kesin işi bırakırmışım ben . Çünkü yemek uyku düzeni vs kimseye güvenemiyorum 🤭tek çıkmanın hiç bir mantığı olmuyor yaaa . Birde olay şu eşimin haftada 1.5 gün izni var sadece oda mutlaka doktor vs vs bir şekilde geçiyor . Sabah 07:00 akşam 17:30 çalışıyor. Gelince hemen parka oyun alanına filan gidiyoruz 19;00 akşam yemeği masa topla çocuğu yatır pert oluyoruz . İnsan istese de çıkacak gücü bulamıyor .
Ya çok zor ben de şlk aylar çok tek kaldım 5 aylık olunca eşimlere cezaevinde kalacaksınız denildi 1 ay yoktu adam annemde o sıra gelemedi diş çıkmaya başladı mı, kız kolik mi, evi yeni almışız koliler açılmamış mı ne türlü rezillik arasan var 😑 ama şükür şuan annem geliyor 3-4 güne bir ilaç resmen. Allah size de yardım etsin böyle böyle büyüyecekler işte de hikayede yanan biz oluyoruz 🙈
Dimi yaaa babalara bence hiç bir şey olmuyor 😀

Valla şu an 14.5kg fılan pek dikkat etmıorm eskısı gibi.. Kılo iyi de boy durdu sanki.. Martın başında izleme gitcez saglık ocagına orda cıkar boyu kılosu🙂
Boyu 2 ayda 1 cm filan uzanmış sanırım kg da 550 gram almış . Bu hareket iyi dedim kendi kendime.😅 birde günde 3 kaka beni bitirdi yaaaa artık
Aslında ilk kez masumdum :D Yok bu kez yönetim 2 gün ban yazmış :D o bile çoktu o vitaminsiz için ama neysemm bari. Ay HARİKA Bİ DOĞUM günüsü yaptım kızçemee. 20 kişiydik. Çağırmadıklarım tribe girdi 🥲 millet cidden manyak 😬
Millet delirmiş hiç doğum günü görmediniz mi deseydin hahaha 😝 nice mutlu yıllara olsun sağlıklı huzurlu hep birlikte olun

El kadar bebege kiyilir mi be de uzuldun🙄d vitamini var sanki hemencik patlmis😅tovbeler olsun kadin nasil cikmazdaysa
Ay bak ben kefir içirmiştim hergün 1 bardak ondan sanırım ardarda güzel çıkardı kemikleri de sağlam maşallah. İçiyorsa verin diş mağdurları rakı makı vermeyin 🤣

Back