- 22 Ekim 2017
- 7.788
- 17.122
- 248
- 36
- Konu Sahibi bubendegilim
-
- #2.301
Ya yetişkinler içiyor diş ağrısı olunca da bebeğe rakı sürmek bilemedimBugun bisey okudum disi cikan bebegin damaklarina raki surmusler cocugun disleri.pat pat arka arkaya cikmisinanamadim ya raki ve discikarma
Hahaha duramadıberikko eymen ayda kaç gram alıyor artık
Her daim hxhsjd bak bu saate kalkık.. aşk yaşıyoruz hdhdhd çok güzel hemen doğur hxhdhdSen halen cildiriyormusun yabaşlığa ithafen diyorum...çünkü konun epey aktif
Ya çen yine mi ban yedin
Aslında ilk kez masumdum
Mutlu sagliklo yaslari olsun.Aslında ilk kez masumdumYok bu kez yönetim 2 gün ban yazmış o bile çoktu o vitaminsiz için ama neysemm bari. Ay HARİKA Bİ DOĞUM günüsü yaptım kızçemee. 20 kişiydik. Çağırmadıklarım tribe girdi millet cidden manyak
El kadar bebege kiyilir mi be de uzuldunYa yetişkinler içiyor diş ağrısı olunca da bebeğe rakı sürmek bilemedim
Çok teşekkür ederizMutlu sagliklo yaslari olsun.
Aslında ilk kez masumdumYok bu kez yönetim 2 gün ban yazmış o bile çoktu o vitaminsiz için ama neysemm bari. Ay HARİKA Bİ DOĞUM günüsü yaptım kızçemee. 20 kişiydik. Çağırmadıklarım tribe girdi millet cidden manyak
Ayy inanmazsın belki ama doğum günü olduğunu bildi. Herkese poz vermişOhhh sefan olsun.. Nice yaşları olsun saglıklı sıhhatli inşallah
Şuan çalışmıyorum çalışıyor olsam da kesin işi bırakırmışım ben . Çünkü yemek uyku düzeni vs kimseye güvenemiyorumAllah yardimciniz olsun. Bir nefes almak istiyor insan. Esinle tek tek cikarsiniz olmadi. Calisiyormuydunuz?
Dimi yaaa babalara bence hiç bir şey olmuyorYa çok zor ben de şlk aylar çok tek kaldım 5 aylık olunca eşimlere cezaevinde kalacaksınız denildi 1 ay yoktu adam annemde o sıra gelemedi diş çıkmaya başladı mı, kız kolik mi, evi yeni almışız koliler açılmamış mı ne türlü rezillik arasan varama şükür şuan annem geliyor 3-4 güne bir ilaç resmen. Allah size de yardım etsin böyle böyle büyüyecekler işte de hikayede yanan biz oluyoruz
Boyu 2 ayda 1 cm filan uzanmış sanırım kg da 550 gram almış . Bu hareket iyi dedim kendi kendime.Valla şu an 14.5kg fılan pek dikkat etmıorm eskısı gibi.. Kılo iyi de boy durdu sanki.. Martın başında izleme gitcez saglık ocagına orda cıkar boyu kılosu
Millet delirmiş hiç doğum günü görmediniz mi deseydin hahahaAslında ilk kez masumdumYok bu kez yönetim 2 gün ban yazmış o bile çoktu o vitaminsiz için ama neysemm bari. Ay HARİKA Bİ DOĞUM günüsü yaptım kızçemee. 20 kişiydik. Çağırmadıklarım tribe girdi millet cidden manyak
Ay bak ben kefir içirmiştim hergün 1 bardak ondan sanırım ardarda güzel çıkardı kemikleri de sağlam maşallah. İçiyorsa verin diş mağdurları rakı makı vermeyinEl kadar bebege kiyilir mi be de uzuldund vitamini var sanki hemencik patlmis tovbeler olsun kadin nasil cikmazdaysa
Sağlıklı nice yaşları olsun prensesinAslında ilk kez masumdumYok bu kez yönetim 2 gün ban yazmış o bile çoktu o vitaminsiz için ama neysemm bari. Ay HARİKA Bİ DOĞUM günüsü yaptım kızçemee. 20 kişiydik. Çağırmadıklarım tribe girdi millet cidden manyak
Yok kız tuzları kuru iki parka götürünce bile ilgili baba oluyorlar sen evde pert eee sen annesin oluyorDimi yaaa babalara bence hiç bir şey olmuyor
Ben bir daha anne olmak istemiyorum yaaaaYok kız tuzları kuru iki parka götürünce bile ilgili baba oluyorlar sen evde pert eee sen annesin oluyor
Sen kesin olacaksın.Ben bir daha anne olmak istemiyorum yaaaa
NiyeSen kesin olacaksın.
Yok canim ne rakisiAy bak ben kefir içirmiştim hergün 1 bardak ondan sanırım ardarda güzel çıkardı kemikleri de sağlam maşallah. İçiyorsa verin diş mağdurları rakı makı vermeyin
Olmak istemiyorsa. Sakin yakınlarının doldurusuna gelmeBen bir daha anne olmak istemiyorum yaaaa
Hisleri cok.kuvvetli sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?