Çıldırmama ramak kaldı.

Ohhh sefan olsun.. Nice yaşları olsun saglıklı sıhhatli inşallah

Allah yardimciniz olsun. Bir nefes almak istiyor insan. Esinle tek tek cikarsiniz olmadi. Calisiyormuydunuz?
Şuan çalışmıyorum çalışıyor olsam da kesin işi bırakırmışım ben . Çünkü yemek uyku düzeni vs kimseye güvenemiyorum tek çıkmanın hiç bir mantığı olmuyor yaaa . Birde olay şu eşimin haftada 1.5 gün izni var sadece oda mutlaka doktor vs vs bir şekilde geçiyor . Sabah 07:00 akşam 17:30 çalışıyor. Gelince hemen parka oyun alanına filan gidiyoruz 19;00 akşam yemeği masa topla çocuğu yatır pert oluyoruz . İnsan istese de çıkacak gücü bulamıyor .
Dimi yaaa babalara bence hiç bir şey olmuyor

Valla şu an 14.5kg fılan pek dikkat etmıorm eskısı gibi.. Kılo iyi de boy durdu sanki.. Martın başında izleme gitcez saglık ocagına orda cıkar boyu kılosu
Boyu 2 ayda 1 cm filan uzanmış sanırım kg da 550 gram almış . Bu hareket iyi dedim kendi kendime. birde günde 3 kaka beni bitirdi yaaaa artık
Millet delirmiş hiç doğum günü görmediniz mi deseydin hahaha nice mutlu yıllara olsun sağlıklı huzurlu hep birlikte olun

El kadar bebege kiyilir mi be de uzuldund vitamini var sanki hemencik patlmistovbeler olsun kadin nasil cikmazdaysa
Ay bak ben kefir içirmiştim hergün 1 bardak ondan sanırım ardarda güzel çıkardı kemikleri de sağlam maşallah. İçiyorsa verin diş mağdurları rakı makı vermeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…