- 22 Ekim 2017
- 7.788
- 17.122
- 248
- 36
- Konu Sahibi bubendegilim
-
- #2.281
Yaaaa hemde nasılYa çok eğlenceli
Cinsiyetiniz belli oldu muYaaaa hemde nasılşimdiden doğumda olacakların fragmanı var aklımda
Hayır canım çarşamba günü perinatoloğa gidecem söylerse o söyler yoksa benim süper Mario doktorum 15-16.haftadan önce söylemezCinsiyetiniz belli oldu mu
O çok kg yapıyor. Valla sabah yumurta yemelisin bence. Özellikle haşlanmışı aşırı tok tutuyor.
İlahi çok güldüm ya neden süper marioHayır canım çarşamba günü perinatoloğa gidecem söylerse o söyler yoksa benim süper Mario doktorum 15-16.haftadan önce söylemez
Benziyor ve dünya tatlısı bir doktorİlahi çok güldüm ya neden süper mario
Benim doktorumda 2 hamileligimin ikisinde de 18 haftadan once soylemedi. Zaten cok sik ultrasona da almazdi . Cok cok memnun kaldigim( Allah isteyene versin ama )3. Olsa yine ona giderdimHayır canım çarşamba günü perinatoloğa gidecem söylerse o söyler yoksa benim süper Mario doktorum 15-16.haftadan önce söylemez
Konuya ne konuşmuşsunuz diye girdim canım durduk yere çiğköfte çekti ya@Katipsondanbir beni oyala yoksa çiğ köfte gömücem
Dedi ve 3.ye hamileyim dediBenim doktorumda 2 hamileligimin ikisinde de 18 haftadan once soylemedi. Zaten cok sik ultrasona da almazdi . Cok cok memnun kaldigim( Allah isteyene versin ama )3. Olsa yine ona giderdim
Hahaha duramadıYoo valla şaşırmadım ama belkı ıkı gun durur dıodum ben
Yuregime inerDedi ve 3.ye hamileyim dediaslında en doğrusu 16dan sonraymış ama merak işte
Benimki daha 2.yi kaldıramadı erkendi bu daha büyüseydi deyip duruyorYuregime inerannem sehri terk eder.
Annemle babama Allah uzun saglikli omur versin bugun sayelerinde esimle birlikte disarda arkadaslarimizla gorustuk cok iyi geldi. Emanet edebilecegin birilerinin olmasi cok guzel.
Ah ah haklari odenmez .anneme ayri is kesiyoruz babama ayri . Evlendik evleneli 8 yildir pazar alisverisimizi babam yapti koronayla birlikte degisti 6 aydir kendimiz yapmaya basladik.Benimki daha 2.yi kaldıramadı erkendi bu daha büyüseydi deyip duruyorama anneler iyi ki var elim ayağım oluyor zor zamanlarda şimdiye kadar bu kadar ihtiyacım olmamıştı biliyor musun ama hem hamilelik hem evde çocuk zormuş annem olmasa evde patates kızartması ve makarna dışında yemek olmayacak
Allah yardimciniz olsun. Bir nefes almak istiyor insan. Esinle tek tek cikarsiniz olmadi. Calisiyormuydunuz?Valla kızlar biz hep yanlızız artık pert durumdayız eşimle
Yani bu torun falan sadece kadınların ailesine mi doğuyorAh ah haklari odenmez .anneme ayri is kesiyoruz babama ayri . Evlendik evleneli 8 yildir pazar alisverisimizi babam yapti koronayla birlikte degisti 6 aydir kendimiz yapmaya basladik.
Annem hstane isleri oldugunda torununa bakmasi icin eşimin annesini cagirdi agzini bicak acmadi gelmedi, kizim ameliyat oldu 4. Gun geldiler o.kadar yakin iliskilerimiz var.
Ya çok zor ben de şlk aylar çok tek kaldım 5 aylık olunca eşimlere cezaevinde kalacaksınız denildi 1 ay yoktu adam annemde o sıra gelemedi diş çıkmaya başladı mı, kız kolik mi, evi yeni almışız koliler açılmamış mı ne türlü rezillik arasan varValla kızlar biz hep yanlızız artık pert durumdayız eşimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?