Çıldırmama ramak kaldı.

Hayır canım çarşamba günü perinatoloğa gidecem söylerse o söyler yoksa benim süper Mario doktorum 15-16.haftadan önce söylemez
Benim doktorumda 2 hamileligimin ikisinde de 18 haftadan once soylemedi. Zaten cok sik ultrasona da almazdi . Cok cok memnun kaldigim( Allah isteyene versin ama )3. Olsa yine ona giderdim

Dedi ve 3.ye hamileyim dedi aslında en doğrusu 16dan sonraymış ama merak işte
Yuregime iner annem sehri terk eder.
Annemle babama Allah uzun saglikli omur versin bugun sayelerinde esimle birlikte disarda arkadaslarimizla gorustuk cok iyi geldi. Emanet edebilecegin birilerinin olmasi cok guzel.

Yuregime iner annem sehri terk eder.
Annemle babama Allah uzun saglikli omur versin bugun sayelerinde esimle birlikte disarda arkadaslarimizla gorustuk cok iyi geldi. Emanet edebilecegin birilerinin olmasi cok guzel.
Benimki daha 2.yi kaldıramadı erkendi bu daha büyüseydi deyip duruyor ama anneler iyi ki var elim ayağım oluyor zor zamanlarda şimdiye kadar bu kadar ihtiyacım olmamıştı biliyor musun ama hem hamilelik hem evde çocuk zormuş annem olmasa evde patates kızartması ve makarna dışında yemek olmayacak

Ah ah haklari odenmez .anneme ayri is kesiyoruz babama ayri . Evlendik evleneli 8 yildir pazar alisverisimizi babam yapti koronayla birlikte degisti 6 aydir kendimiz yapmaya basladik.
Annem hstane isleri oldugunda torununa bakmasi icin eşimin annesini cagirdi agzini bicak acmadi gelmedi, kizim ameliyat oldu 4. Gun geldiler o.kadar yakin iliskilerimiz var.

Bugun bisey okudum disi cikan bebegin damaklarina raki surmusler cocugun disleri.pat pat arka arkaya cikmisinanamadim ya raki ve discikarma

Yani bu torun falan sadece kadınların ailesine mi doğuyor gerçi bazıları gelip ağzı falan rahat durmuyor belki de en hayırlısı bizimkiler gibi gelmeyenler

Valla kızlar biz hep yanlızız artık pert durumdayız eşimle
Ya çok zor ben de şlk aylar çok tek kaldım 5 aylık olunca eşimlere cezaevinde kalacaksınız denildi 1 ay yoktu adam annemde o sıra gelemedi diş çıkmaya başladı mı, kız kolik mi, evi yeni almışız koliler açılmamış mı ne türlü rezillik arasan var ama şükür şuan annem geliyor 3-4 güne bir ilaç resmen. Allah size de yardım etsin böyle böyle büyüyecekler işte de hikayede yanan biz oluyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…