• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çıldırmama ramak kaldı.

Çok açımmmm Berrikooo😭

Bendeeeeee🤣 sabahtan beri bişey yemedim.. Demın yemek yaptım 3 cesıt.. Bırazdan gömcem.. Duba gibi oldum aksam yemeklere abanmaktan😕 gunduz yiyemıorm şöyle uzun uzun kahvaltı yapamıyorum eymenikomdan dolayı.. Butun gun aç aksam eşim gelınce abanıorm o aclıkla🙄

Bacım içli köfte var yanında da bol acılı ekşili kuru patlıcan dolması iLe yaprak gel yiyek kıızzzz
Ulan Allah seni napsın :D yok hayatta yemem. 9. Kilomu vermek üzereyim. Ben artık daha fazla L ve xL giymek istemiyoree :D bir de bebekle nasıl yaptın ln onları :D

Bendeeeeee🤣 sabahtan beri bişey yemedim.. Demın yemek yaptım 3 cesıt.. Bırazdan gömcem.. Duba gibi oldum aksam yemeklere abanmaktan😕 gunduz yiyemıorm şöyle uzun uzun kahvaltı yapamıyorum eymenikomdan dolayı.. Butun gun aç aksam eşim gelınce abanıorm o aclıkla🙄
O çok kg yapıyor. Valla sabah yumurta yemelisin bence. Özellikle haşlanmışı aşırı tok tutuyor.

Ulan Allah seni napsın :KK70: yok hayatta yemem. 9. Kilomu vermek üzereyim. Ben artık daha fazla L ve xL giymek istemiyoree :KK70: bir de bebekle nasıl yaptın ln onları :KK70:
Anam yapıyor sağolsun 😂
Ben zateeee calısıom akşam 6 da geliyom eve 😂
Bazen anama uğrayıp sevdiğim yemekler kapıp geliyom 😂😂 bende kilo vermem lazım yaaaaa
Ama icraat yok😂

Anam yapıyor sağolsun 😂
Ben zateeee calısıom akşam 6 da geliyom eve 😂
Bazen anama uğrayıp sevdiğim yemekler kapıp geliyom 😂😂 bende kilo vermem lazım yaaaaa
Ama icraat yok😂
Kaybol ! :D biz bebeklerimizle makarna yiyen anneleriz 😂 Afiyet olsun. Ama çalışırken kesinlikle kg verirsin. Evde olunca sıkıntıdan yiyorsun 😂 Ben lohusa depresyonu yaşadım uzuncana bir süre ve o dönem çok çok zayıflamıştım :D 65-66 kg idim.

Kaybol ! :KK70: biz bebeklerimizle makarna yiyen anneleriz 😂 Afiyet olsun. Ama çalışırken kesinlikle kg verirsin. Evde olunca sıkıntıdan yiyorsun 😂 Ben lohusa depresyonu yaşadım uzuncana bir süre ve o dönem çok çok zayıflamıştım :KK70: 65-66 kg idim.
Bende 75 ile hamile kalmıştım 🥸
85 ile doğuma girdim 🙄
Şuan 70 kiloyum 🤭
Devamı 527282 ay sonra inşallah 😂 hedefim 65 hadi inşallaaahhh 😂

Suan kaçsın 🥱🥱

Amann ucuz kurtulmuşsunuz 😑 geçmiş olsun
Tesekkur ederim. Bir gunde esime ise giderken kahvalti icin yumurta haslayacaktim iyi bir es oldugumu belli edecem ya 😁 Suyu koymayi unutmusum yumurta bir patladi 😁😁esim aman birak ben kahvalti etmeden sag salim.cikar giderim dedi😂😂

Yok cağnım zaten niye yapasın deyip 50 maddelik liste yazarmışım :KK53: b12 bu ülkede hangi kadında yüksek ya bildim bileli yerlerde 🤦‍♀️
Aaaa sen bana bunu dedin SUnu dedin
Anan bacinn bana bunu yaptı derken B12 imiz çok tavan 😅😅😅hiç unutmayız

Back