- 15 Mayıs 2021
- 7.455
- 24.753
- 263
- Konu Sahibi bubendegilim
- #2.261
Çok açımmmm BerrikoooAy valla ugrasamam.. Evde ne varsa ne pişiyosa o
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok açımmmm BerrikoooAy valla ugrasamam.. Evde ne varsa ne pişiyosa o
Bacım içli köfte var yanında da bol acılı ekşili kuru patlıcan dolması iLe yaprak gel yiyek kıızzzzÇok açımmmm Berrikooo
Çok açımmmm Berrikooo
Ulan Allah seni napsın yok hayatta yemem. 9. Kilomu vermek üzereyim. Ben artık daha fazla L ve xL giymek istemiyoree bir de bebekle nasıl yaptın ln onlarıBacım içli köfte var yanında da bol acılı ekşili kuru patlıcan dolması iLe yaprak gel yiyek kıızzzz
O çok kg yapıyor. Valla sabah yumurta yemelisin bence. Özellikle haşlanmışı aşırı tok tutuyor.Bendeeeeee sabahtan beri bişey yemedim.. Demın yemek yaptım 3 cesıt.. Bırazdan gömcem.. Duba gibi oldum aksam yemeklere abanmaktan gunduz yiyemıorm şöyle uzun uzun kahvaltı yapamıyorum eymenikomdan dolayı.. Butun gun aç aksam eşim gelınce abanıorm o aclıkla
Anam yapıyor sağolsunUlan Allah seni napsın yok hayatta yemem. 9. Kilomu vermek üzereyim. Ben artık daha fazla L ve xL giymek istemiyoree bir de bebekle nasıl yaptın ln onları
Kaybol ! biz bebeklerimizle makarna yiyen anneleriz Afiyet olsun. Ama çalışırken kesinlikle kg verirsin. Evde olunca sıkıntıdan yiyorsun Ben lohusa depresyonu yaşadım uzuncana bir süre ve o dönem çok çok zayıflamıştım 65-66 kg idim.Anam yapıyor sağolsun
Ben zateeee calısıom akşam 6 da geliyom eve
Bazen anama uğrayıp sevdiğim yemekler kapıp geliyom bende kilo vermem lazım yaaaaa
Ama icraat yok
Bende 75 ile hamile kalmıştımKaybol ! biz bebeklerimizle makarna yiyen anneleriz Afiyet olsun. Ama çalışırken kesinlikle kg verirsin. Evde olunca sıkıntıdan yiyorsun Ben lohusa depresyonu yaşadım uzuncana bir süre ve o dönem çok çok zayıflamıştım 65-66 kg idim.
Oha gayet iyisin. Ben 80 olmuştum şimdi işte 72,5-73 gibiyim. Boyum 1.70 benim .Bende 75 ile hamile kalmıştım
85 ile doğuma girdim
Şuan 70 kiloyum
Devamı 527282 ay sonra inşallah hedefim 65 hadi inşallaaahhh
Suan kaçsın
Yok be bacom ne iyisiOha gayet iyisin. Ben 80 olmuştum şimdi işte 72,5-73 gibiyim. Boyum 1.70 benim .
Yok yok iyisin yiğidim. Gömül yemeklere bende kk dakileri yiyem napım hdhdjYok be bacom ne iyisi
Benim kilonun 60kilosu basenlerde kalan 10 da göğüs kol surat olarak ayrılmış
Olmam gereken kilo 63 ideal ..
Boyum 1.64 saygılar
Sana popomu çekip atmak isterdim ama yakışı kalmaz hasksnsnsjemsYok yok iyisin yiğidim. Gömül yemeklere bende kk dakileri yiyem napım hdhdj
Tesekkur ederim. Bir gunde esime ise giderken kahvalti icin yumurta haslayacaktim iyi bir es oldugumu belli edecem ya Suyu koymayi unutmusum yumurta bir patladi esim aman birak ben kahvalti etmeden sag salim.cikar giderim dediAmann ucuz kurtulmuşsunuz geçmiş olsun
İyilikte yaramıyor bunlaraTesekkur ederim. Bir gunde esime ise giderken kahvalti icin yumurta haslayacaktim iyi bir es oldugumu belli edecem ya Suyu koymayi unutmusum yumurta bir patladi esim aman birak ben kahvalti etmeden sag salim.cikar giderim dedi
Hiiiic olumu gosterip hastaliga razi ediyorum ben ama tamamen b12 eksikliğinden yoksa aslaaİyilikte yaramıyor bunlara
Yok cağnım zaten niye yapasın deyip 50 maddelik liste yazarmışım b12 bu ülkede hangi kadında yüksek ya bildim bileli yerlerdeHiiiic olumu gosterip hastaliga razi ediyorum ben ama tamamen b12 eksikliğinden yoksa aslaa
Aaaa sen bana bunu dedin SUnu dedinYok cağnım zaten niye yapasın deyip 50 maddelik liste yazarmışım b12 bu ülkede hangi kadında yüksek ya bildim bileli yerlerde
Ben dipteki b12 imle koca tarafını aklımda tutuyorum gerisi anlık heyecanAaaa sen bana bunu dedin SUnu dedin
Anan bacinn bana bunu yaptı derken B12 imiz çok tavan hiç unutmayız
Ya çok eğlenceliBen dipteki b12 imle koca tarafını aklımda tutuyorum gerisi anlık heyecan