Çıldırmama ramak kaldı.

Çok açımmmm Berrikooo

Bendeeeeee sabahtan beri bişey yemedim.. Demın yemek yaptım 3 cesıt.. Bırazdan gömcem.. Duba gibi oldum aksam yemeklere abanmaktan gunduz yiyemıorm şöyle uzun uzun kahvaltı yapamıyorum eymenikomdan dolayı.. Butun gun aç aksam eşim gelınce abanıorm o aclıkla

Bacım içli köfte var yanında da bol acılı ekşili kuru patlıcan dolması iLe yaprak gel yiyek kıızzzz
Ulan Allah seni napsın yok hayatta yemem. 9. Kilomu vermek üzereyim. Ben artık daha fazla L ve xL giymek istemiyoree bir de bebekle nasıl yaptın ln onları

O çok kg yapıyor. Valla sabah yumurta yemelisin bence. Özellikle haşlanmışı aşırı tok tutuyor.

Ulan Allah seni napsın yok hayatta yemem. 9. Kilomu vermek üzereyim. Ben artık daha fazla L ve xL giymek istemiyoree bir de bebekle nasıl yaptın ln onları
Anam yapıyor sağolsun
Ben zateeee calısıom akşam 6 da geliyom eve
Bazen anama uğrayıp sevdiğim yemekler kapıp geliyom bende kilo vermem lazım yaaaaa
Ama icraat yok

Anam yapıyor sağolsun
Ben zateeee calısıom akşam 6 da geliyom eve
Bazen anama uğrayıp sevdiğim yemekler kapıp geliyom bende kilo vermem lazım yaaaaa
Ama icraat yok
Kaybol ! biz bebeklerimizle makarna yiyen anneleriz Afiyet olsun. Ama çalışırken kesinlikle kg verirsin. Evde olunca sıkıntıdan yiyorsun Ben lohusa depresyonu yaşadım uzuncana bir süre ve o dönem çok çok zayıflamıştım 65-66 kg idim.

Bende 75 ile hamile kalmıştım
85 ile doğuma girdim
Şuan 70 kiloyum
Devamı 527282 ay sonra inşallah hedefim 65 hadi inşallaaahhh

Suan kaçsın

Amann ucuz kurtulmuşsunuz geçmiş olsun
Tesekkur ederim. Bir gunde esime ise giderken kahvalti icin yumurta haslayacaktim iyi bir es oldugumu belli edecem ya Suyu koymayi unutmusum yumurta bir patladi esim aman birak ben kahvalti etmeden sag salim.cikar giderim dedi

Yok cağnım zaten niye yapasın deyip 50 maddelik liste yazarmışım b12 bu ülkede hangi kadında yüksek ya bildim bileli yerlerde
Aaaa sen bana bunu dedin SUnu dedin
Anan bacinn bana bunu yaptı derken B12 imiz çok tavan hiç unutmayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…