• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çıldırmama ramak kaldı.

Allah kahretsin uyku saatlerini !!!!!! Yemin ederim ömrüm bitti. Of Allahım offff
Gece surekli yat kalk yaptik sabah 6 da uyandi 9.30 da uyuttum bende uyudum 11 gb uyandim seviniyoordum.ki ocakta caydanligi unutmusum evi yakacaktik Allah a sukur bisey olmadan atlattik.

Bebek güzeldir ama benanaaaa :KK70: ağlıyorum aslında şu an. Beni delirtmeye çalışıyor.
Ahhh ben ilk 3 ay tek başıma baktım yabruma bilir misin, ne kadar zordu..
İlk çocuk, tecrübesizlik hiçbirşey bilmiyorm falan filan.. Kayganam dogumumdan önce çıkmış gitmiş köye anam desen calısıyor .. İlk 3 ayım kabus gibiydi. Hatırlamak bile istemiyorum. Dikişlerimden yerimden kalkamıyordum ona rğmen sabahlara kadar biblo gibi yatakta otururdum :D

Şimdi ben bunları neden anlattım bilmiyorum :( Delirtmeye calısıyor dedin ya ondan herhal.
Zor ya gerçekten cocuk büyütmek çok zor iş. Yazının basına baktım da gerçekten her yiğidin harcı değil yani

Ahhh ben ilk 3 ay tek başıma baktım yabruma bilir misin, ne kadar zordu..
İlk çocuk, tecrübesizlik hiçbirşey bilmiyorm falan filan.. Kayganam dogumumdan önce çıkmış gitmiş köye anam desen calısıyor .. İlk 3 ayım kabus gibiydi. Hatırlamak bile istemiyorum. Dikişlerimden yerimden kalkamıyordum ona rğmen sabahlara kadar biblo gibi yatakta otururdum :KK70:

Şimdi ben bunları neden anlattım bilmiyorum :KK43: Delirtmeye calısıyor dedin ya ondan herhal.
Zor ya gerçekten cocuk büyütmek çok zor iş. Yazının basına baktım da gerçekten her yiğidin harcı değil yani
giggles giggles ile aynı durumdasınız. Anam yanımda olmasa ben sanırım kendimi cami avlusuna bırakırdım :D

Ah kiyamam hemde hamilesin biri icerden somuruyor biri disardan aman yarabbi ayakta durduguna sukret 7/24 damwrdan vitamin girsen anca toparlanirsin😁
Bende 18 aylikken birakmayi dusunuyorum dis zamani acliktan degil huysuzluktan memedeler birde is hayati eklenince gece surekli emmek istiyorlar yatakta hic yanimda uyumuyor hep memede kalacak.
Yok kuzum ben bıraktıralı 1 yıl oldu çok şükür 🙈 ama ne iğneler ne ilaçlar artık etki etmiyordu d vitamini eksikliğinden parathormon diye bir hormon yükselmiş 😐 valla emzik oluyoruz diş zamanı. En makbulü 18 ay yeter yemek yemiyorlar bide memeye güvenip sen bide çalışıyormuşsun Allah yardımcın olsun

Back