- 15 Mayıs 2021
- 7.455
- 24.753
- 263
- Konu Sahibi bubendegilim
-
- #2.241
Canımcımsıcım ben uyku eğitimi verdim. O dönemde yataga koyar pışlar uyuturdumBen uyku eğitimini olayını çözdüm bununa ilgili bişey deyip kendime nazar etmek istemiyorumdajdıadd
zorrrrrr, uyumayan cocık zorrr
Ben gece tamamen kendim bakıyorum yaSon dk sina kadar kullanesime kalsa annem 7/24 bizimle yasasin ama 62 yasinda kaldiramaz o da yoruluyor ben isten gelince evine gitmesi taraftariyim gece uyanip gelir oglan agladikca .
Kendi annesi geldi somestrda guyaaaa beni uyutup cocuklarla ilgilenecekti oylr diyordi kadin aksam.21.30 da uyuyup sabah zorlamam ile kalkti saat 8 de birde annemden 6 yas kucukkendi annesini davet etmiyor gordu
Boşver ben de ne sorduğumu unuttumGigi sorduğun soruyu anlayamadımufak çaplı bi kriz geçirdim de .
Ya benimki de çıkacak herhalde çok anlamıyorum amaCanımcımsıcım ben uyku eğitimi verdim. O dönemde yataga koyar pışlar uyuturdumgelsene diş çıkarken ver o eğitimi…
Benim kız 4 aylıkken başladı diş çıkartmaya. Ama köpek dişler berbat zormuşYa benimki de çıkacak herhalde çok anlamıyorum ama
Sürekli kulağını tutuyor bu aralar kulağını agrıyor çözemedim.. doktoruna sordum diş patlatacak olabilir dedi damaklarda kızarık algılayamıyorum
Birde ek gıda durumu var tabi beni benden alıyor su dönemde hergün ne versem ne yapsam ne organik bir de calısıorum kayganayla savaş halindeyiz
Şuan babaanne bakıyor da bizimkine yani bakmaya çalışıyor
Ama evet diş durumu zor diyorlar yabizim kesin yaz sıcağına gelir
Ya bende çok dikkat etmiyorum zaten sadece baharatlı vermiyorum onun haricinde aslında herşeyden tattırıyorum.Benim kız 4 aylıkken başladı diş çıkartmaya. Ama köpek dişler berbat zormuş
BizBerikko ile organik morganik bilmiyoruz kızım maşallah çok iyi yer. Çünkü ben baharatlı yapıyorum yemekleri. Bebek yemeklerinin tadı berbat
Parti başlasın görücem seniYa bende çok dikkat etmiyorum zaten sadece baharatlı vermiyorum onun haricinde aslında herşeyden tattırıyorum.
Bizim 6 ay geçti hala patlayan bir şey yok, beklemedeyiz
Sen bugün beni çok aydınlattınParti başlasın görücem seni
Rica ederim bu konu neden açıldı sanıyorsun hdjdjSen bugün beni çok aydınlattın
Ağzından bal damlıyor mübarek ne hoş
biri 38 aylık diğeri 14 aylık, ikiside gece uyanıyor. Küçük bebişle 14 aydan beri nöbet tutuyoruz resmen. Evin içinde tur atıyoruz. deli gibi koridorda gidip geliyoruz gece yarısı, ayağımda sallıyorum, beşikte sallıyorum böyle böyle sabah oluyor. Büyük bebişimde, gece kalkıyor su istiyor, gece lavaboya götürmesem altına kaçırıyor onunda lavabo işi var. yıllardır hayalet gibi yaşıyorum. yani şöyle akşam uyuyupta, sabah kesintisiz uyanacağım günler bana hayal gibi geliyor. Az önce bir konuda yazdınya 23 yaşında rahatlaycağız diye , gerçekten o moddayım:)C Canangul133 oraya yazmadım konu dışı ban almıyım diye ama gerçekten uyumayan çocuğu olmayan anlamıyor. Sürekli bana da akıl veriyorlar şöyle yap böyle yap. Uyursa da 30 dk ancak uyuyor şu sıralar. Senin bebelerin yaşlar ne ?
Pf 38 aylık ve halaaaaaa… koca insan olmuşsunbiri 38 aylık diğeri 14 aylık, ikiside gece uyanıyor. Küçük bebişle 14 aydan beri nöbet tutuyoruz resmen. Evin içinde tur atıyoruz. deli gibi koridorda gidip geliyoruz gece yarısı, ayağımda sallıyorum, beşikte sallıyorum böyle böyle sabah oluyor. Büyük bebişimde, gece kalkıyor su istiyor, gece lavaboya götürmesem altına kaçırıyor onunda lavabo işi var. yıllardır hayalet gibi yaşıyorum. yani şöyle akşam uyuyupta, sabah kesintisiz uyanacağım günler bana hayal gibi geliyor. Az önce bir konuda yazdınya 23 yaşında rahatlaycağız diye , gerçekten o moddayım:)
Biz de ayrı odalarda yatıyoruz ama geceyi ikiye bölüyoruzVayyy kocaya bakbizimki oda değiştirir !!
Onu demeyeydin iyiydi
Beraber yiyelim
Onu demeyeydin iyiydi
Çiğ köfte kırmızı çizgimiz
Bende istiyorum
Nöö ben aralıklı oruç yapıyorum. BozamamBeraber yiyelim
Benim kız 4 aylıkken başladı diş çıkartmaya. Ama köpek dişler berbat zormuş
BizBerikko ile organik morganik bilmiyoruz kızım maşallah çok iyi yer. Çünkü ben baharatlı yapıyorum yemekleri. Bebek yemeklerinin tadı berbat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?