- 15 Mayıs 2021
- 7.455
- 24.753
- 263
- Konu Sahibi bubendegilim
-
- #2.121
Şu an bizde birbirimize bakıyoruzBak olsa burada olmazdım
Bosver kaknks,ben artık tartıya bile çıkmıyorumUlen kanka dedik yaptığına bakye canım yeee. Ben eskiden çift kaymakla yerdim
Ben sormuyorum şuan uyku saati haydi diyorumŞu an bizde birbirimize bakıyoruzuyuyacak mısın dedim noo diyor
Son cümleyi ben yazmış olmalıyımAmeliyat olmak zorunda kalırımdayanıcam. Nasılsa kg verince yerim yine djjd
Sorması ayıp 1. Büyümüş neden 2. Yaptın jdjsjsSon cümleyi ben yazmış olmalıyım
Tek kalmasın dedikSorması ayıp 1. Büyümüş neden 2. Yaptın jdjsjs
Of off.. o düşünceler beni benden alıyııı. Bilmiyorum ama her evresi neden bu kadar zor yawTek kalmasın dedikniye 1 yle ölmedik kısmet 2.ye buarada diş muhabbeti geçmiş biz 6 aylıkken başlayıp ardarda çıkardık 20 aylıkken 20 dişte finiş
Annem her çocukta bir diş çürür demişti benim ilk bebede arka dişlerin hepsi çürüdü artık ne kadar dişimi sıka sıka geçtiysem o yollardan. Buarada benim kız Ela 27 aylık sizinkiler?Of off.. o düşünceler beni benden alıyııı. Bilmiyorum ama her evresi neden bu kadar zor yaw
Benim kız 1 yaşında bir canavarAnnem her çocukta bir diş çürür demişti benim ilk bebede arka dişlerin hepsi çürüdü artık ne kadar dişimi sıka sıka geçtiysem o yollardan. Buarada benim kız Ela 27 aylık sizinkiler?
Oooo daha 2 yaş sendromuna hello dememişsinizBenim kız 1 yaşında bir canavar
Demek ki senin kötü geçmedi ki 2. Yaptın hdhsh MOTİVE EDİYORUM KENDİMİ.Oooo daha 2 yaş sendromuna hello dememişsiniz
Ayy yok, Allah isteyene versin kxjxjd. Hamile kalmayayım diye erkek görmüyorum ayol ksjsjsj
Kalırsan topiğime gelAyy yok, Allah isteyene versin kxjxjd. Hamile kalmayayım diye erkek görmüyorum ayol ksjsjsj
Kız yok bakın ben iyi örnek değilim beni sakın baz almayınDemek ki senin kötü geçmedi ki 2. Yaptın hdhsh MOTİVE EDİYORUM KENDİMİ.
Ayy ben önce küçüğün 27 aylık sandımKız yok bakın ben iyi örnek değilim beni sakın baz almayın18 aylıkken daha fenaydı şimdi daha sakin Allah tan. Hayır neye kıyamet koptuğunu anlasam müdahale edecem öyle havaya bağırmalar falan abbooo bir keresinde yarım saat salladığı salıncaktan indirdik diye 9 yaşındaki çocuğa vurmaya kalktı bide minyon birşey sinirlenince alev topu oluyor
Yıkıldımsu şeklinde damlarım kzjsjsjzjKalırsan topiğime gelinan Tarkana bile sövdüm. Sinir tepeme vurdu yine
Bu arada benimki de 26 aylık 1ay var aramızda.Kız yok bakın ben iyi örnek değilim beni sakın baz almayın18 aylıkken daha fenaydı şimdi daha sakin Allah tan. Hayır neye kıyamet koptuğunu anlasam müdahale edecem öyle havaya bağırmalar falan abbooo bir keresinde yarım saat salladığı salıncaktan indirdik diye 9 yaşındaki çocuğa vurmaya kalktı bide minyon birşey sinirlenince alev topu oluyor
Ani sevişmekten soğudum yaYıkıldımsu şeklinde damlarım kzjsjsjzj
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?